YEEEEEESSSSSSS


Loggade in på min skolmail och såg att jag fick MVG i Idrott & Hälsa B. happy :D


kvällen är räddad & nu ska jag ladda för fest :)


Fast



Efter många om och men så kom jag på tåget, de bytte spår & grejade så jag höll tusan på att missa de men nu är man på gång hem. Har stannat någonstans och skulle byta håll på tåget typ, knasigt tycker jag de låter. Så är försenade, hamnar nog i Karlskrona vid 14 ist för 13.15 men that´s life. Nu är vi på gång igen iaf, skönt :)


Hade fått mitt högskoleprov också så syrran ska öppna de nu och se vad jag fick, jag vågar inte ens kommentera vad jag fick. sjukt dåligt! hahaha.

nu ska jag kolla runt lite & ladda inför ikväll.

puss&kram

12h & sedan party el?


Igår skrev jag inget för  var verkligen inte alls pigg, fixade mitt G i engelska men var skitnära VG sa hon men hon sattade de inte iaf surkärring, ursäkta ordet men jag vatt arg. tränade därför stenhårt sedan åkte jag hem och la mig. är inte riktigt pigg, får se om de bryter ut något får ju hem & kurera mig nu. Sov i  2 h tills jag blev väckt av ett sms, men de kunde faktiskt inte vara bättre. Tyckte nog jag behövde gå upp.

Idag var sambo uppe halv sex, hon är trög. Gick nu vid 8 för de ska börja festa, hon kommer bli full! men hoppas de får roligt iaf. En annan ska kliva upp & fixa de sista sen bege sig inåt stan för ska med tåget hem till Småland, najs najs.

Idag är det valborg och jag funderar på att vara tråkig, köra nyktert. får man de? Just nu är jag inte alls sugen på party  men känslan kanske kommer när jag befinner mig i Småland, men vi får väl se. Somnade vid 2 igår, alldeles för sent. Vart ska ni vara ikväll?

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Syrran fylldes faktiskt år den 28/4 & glömde nämna de i bloggen så I´m sorry! Men nu är hon 17 år & ett närmare steg till 18 och allt vad det nu innebär.

syns i dimman ikväll people.

puss&kram

müde


åkte iväg på svenskan men jag tränade inte, tyckte de var viktigare att plugga te engelskan så jag fixar den imorgon :) så imorgon efter muntan blir de hårdträning & sedan ska jag åka hem & packa.

imon kväll ska vi nog ut på en uteservering också & ta en cider samt bara mysa. ska ju vara borta i 6 dagar ;) hih.

nu ska jag sova, är helt slut. så förlåt att jag är så tråkig i bloggen men när engelskan är över så hoppas jag att jag får mitt liv tillbaka ;)

natti natti

puss&kram

Sleep


Yees, nationella idag vid 9 & de gick bra. manligt & kvinnligt var temat, jämlikhet så pennan bara flödade. fick inte skriva mer än 600 ord och jag hamnade nog tusan där precis. känns bra ! pga att jag somnade runt 12 igår & gick upp vid halv sju så är jag hemma nu & ska sova en runda. ska ta bussen till Malmö tio i tre igen fö.r svenska & sedan ska jag träna på gymet när Gry ska ha biologi. Ska även hinna med realian & de.

hektiska dagar framöver men när engelskan är över imorgon ska de bli skönt, tror dock surtanten redan bestämt sig för att sätta G på mig hmm :( men den som lever får se, kanske gör en skräll !


god förmiddag dock säger jag natti natti.

later.

Måndag


steg upp vid 7 idag, var verkligen helt slut. hade engelska & företagsekonomi b i skolan & när jag fick reda på att svenskan vart inställd blev jag så grymt glad. Nu har Gry & jag ätit laxsås med pasta, grymt gott. Ska faktiskt sova en stund snart för är ganska trött. Ikväll blir de långpromenad sedan ska jag köpa tågbiljett. samt även plugga reali & texter, munta på onsdag i engelska B, får se hur de går.


nu ska jag slumra in någon timme.


later.


Back


Nu är jag tillbaka igen, har precis krypit ner i sängen & ska sova nu. Helt slut & kroppen är inte riktigt pigg. Börjar nog åka på en förkylning :( Imorgon  är de skola 9-18 så blir att upp vid 7.

känns skönt att vara tillbaka.

natti natti

puss&kram

Summering


Tjo gott folk !


Börjar med gårdagen, den var sjukt rolig. Festen i Linsdal va klockren & skitrolig, fick pris för årets flirt. Undra vad tjejerna kan mena med de? ;) HAhah! Men var mkt dans & sådant så bara trevligt. Kvällen avslutades med taxi runt kvart över två med lite folk, grymt rolig taxiresa :) tack för en bra kväll gott folk, hade verkligen skitroligt :)

Idag när jag kom från Kalmar var de mat hos famor packa om lite saker och nu sitter jag på tåget till Lund, är verkligen helt slut och mår skit just nu. Klantade till de också så har ingen mobil för stängde av den & kmr inte ihåg pinkoden. blää! få hoppas mamma & de är snart hemma så jag kan få den. vill verkligen bara till lägenheten och sova, mår sjukt dåligt. Har en sur tjej mitt emot mig också, hoppas hon ska gå av snart.


en glatt glädje besked var att jag fick  MVG på båda mina marknadsföringsuppdrag, jippi :D

nu ska jag nog försöka sova en liten tupplur, börjar bli hungrig också.

later.

Småland


Nu är jag hemma i Småland igen, blev grillat när jag kom hem och nu har jag precis ätit en glass. mumma. Skönt att träffa päronen och syrran, bara underbart att släppa allt & bara umgås med familjen på en vecka hinner man faktiskt sakna :)


Imorgon ska vi vara vid stan vid 9 så det blir att gå upp tidigt, ska köpa present till storebror och greja sedan blir de innebandy hela dagen. Ska spela mot varandra lagen emellan i CL & sedan blir de jubileumsfest. Ska bli skitroligt faktiskt, ska vara i Linsdal :) Ska förberede mig hos Jeili & blir nog även sovplats där också som det ser ut nu. Ingen skjuts hem så får bli Kalmar helt enkelt.


Nu ska jag umgås med familjen :) Kommer inte hinna skriva något imorgon så vi hörs på söndag.

puss&kram

Snart


Klev upp vid 9 idag men var ju vaken när Gry sprang runt i lägenheten & fixade. Så nu har jag kollat lönen, fört runt lite pengar osv. Idag ska jag plugga rättskunskap, stryka, tvätta & packa.

Om exakt 7.35 är jag påväg hem till Småland, ska bli jätteskönt. Och om exakt 5.35 har jag rättskunskapsmunta, wish me luck!


Nehe, mycket som ska göras & tiden bara rinner iväg.

Idag har jag träningsvärk faktiskt, Julia & jag körde hårt på gymmet igår. JUlia, har du? :)

later.


Finally


Slutade visst vid halv sju idag, hade svenska B i två timmar men läraren är klockren så det är skitroligt så man kan stå ut helt enkelt. Har ätit lite mat och fixat lite nu. Ska sätta igång med rättskunskapen nu och plugga så jag känner mig väl förberedd. Fick G+ på mitt sista engelskauppdrag också, tror faktiskt den tanten har ställt in sig på att jag inte kan få högre än G så de känns lite meningslöst just nu faktiskt. för jag hade typ ca 8 grammatikfel i min bokrecension & då får jag G+. inget annat var fel bara de liksom. OHHH, blir ganska tokig. allt känns meningslöst att plugga på då. men men.


Imorgon är jag ledig på morgonen, dock börjar Gry tidigt så jag får väl pina mig upp :( BLÄÄ! Men ska munta vid 15 imorgon & har sedan lektion till 17 & sedan äntligen tar jag bilen hem till Småland igen för en helg hemma i bushen. Ska bli underbart att komma hem om jag ska vara helt ärlig, saknar mina parents a lot ! Sedan fest med innebandyn på lördag & spela på förmiddagen innebandy lag emellan föreningen. ska bli roligt !

Nehe, nu kallar rättskunskapen :)



- you can´t love another person before you can love yourself..

later.

God morgon


Varit uppe sedan sju & har ätit, hämtat kläderna i torktumlaren, vikt tvätt, fixat en strykhög, bäddat sängen osv. Ska i skrivande stund gå & borsta tänderna och packa klar träningsväskan. Julia & jag ska ju styrketräna idag på gymmet, jippi :) Bussen går vid 08.04 så nu gäller det att sätta fart.

Går i skolan till 18 idag igen så är hemma runt 19.


Imorgon åker jag hem en kort visit, äntligen :)

later.


utför



Jaaa, allaa människor nu har de verkligen hänt ! Efter cirka bara 1 vecka så har allt gått utför. BLÄÄ! Disk över hela bänken, tvätt i tvättkorgen dock håller jag på att tvätta nu. klädera& papper överrallt &  samtidigt så råkade jag riva ner gardinstången när jag skulle hänga upp gardinen igen så jag kan sova ikväll. den hade gry visst tagit ner & så lossnade den från väggen så nu kan jag inte hänga upp den för har ingen skruvmejsel, skit!


så nu ska jag nog ta tag i livet & börja diska även om Gry sa att hon skulle ta de imorgon så kan jag vara snäll & fixa de nu. sedan blir de rättskunskap för bestämde munta vid 15 på fredag med henne. blir även engelska realia, blää! Men ska kunna de bra om jag ska få ett VG som sagt, hoppas hoppas.

på fredag åker jag hem för en snabbvisit, ska bli skönt att höra lite normala människor prata. (A)

later.

alive

Återigen, jaa jag lever everybody. Men ni förstår verkligen inte vad mitt liv går igenom just nu, steg upp vid 06.20 idag, åkte hemifrån vid 07.50 och har sedan var vi på skolan vid 08.30 och där har jag spenderat min dag fram till 18.00. Fy tusan alltså vilken lång dag, inget roligt när man inte kan få riktig & varm mat också. Matlåda tog vi med oss som bestod av 3 frukter, 2 knäckebröd, 2 ägg och vatten. vara koncentrerad en hel dag & leva på det, de går helt enkelt inte. Sedan är inte vattnet toppen här i Lund.

Tog bussen när vi hade varit på MAXI och handlat, skulle köpa busskortet i Malmö för trodde de hade öppet till 19 men de jäklarna stängde vid 18. Tror ni vi blev skitsura eller, ohh yeees ! I Lund stänger de vid 19 men inte i Malmö, trött & hungrig som man var då blev allt skit. Så imorgon får man betala bussen igen. Men ska köpa busskort imorgonbitti så jag har ett nu annars blir det dyrt alltså. Imorgon ser dagen precis likadan ut förutom att svenska mellan 16-18 är utbytt mot företagsekonomi B ist. Ska bestämma min muntatid angående rättskunskapen också & hoppas de blir på torsdag eller fredag före min lektion då. Blir nog på fredag.


Gry ska ut i Malmö imorgon också så får ta bussen hem själv, men nu vet jag hur de funkar så de är absolut ingen fara :) Bussarna går med så bra intervaller så det ska ordna sig bra. Blir ensam hemma då och de kan vara skönt de också. Plugg som vanligt sedan blir de även lite tvättning. Ikväll åt vi som hästar när vi kom hem, jag har precis skickat in mitt sista engelskauppdrag, fatta vilken lycka alltså :D skönt att ha de överstökat, munta på onsdag vid 13. dags att all realia ska fastna, kan ni förstå att vi ska lära in oss ett häfte på cirkus 15-20 sidor och sedan står de på så krånglig engelska också, rena tortyren. Joo, jag gymmade idag för första gången också, de var skitroligt. Så imorgon om Julia är på blir de löpning & även andra kroppsdelar. körde triceps, mage & bröst idag. hihi.


¨

Helt ärligt var det första dagen idag som jag verkligen kände bara för att ta bilen och åka hem, är inte vana vid såhär långa och intensiva dagar. Vill verkligen lyckas bra med resultaten med så man pressar sig själv till det yttersta. Däför jag inte ringde hem idag, hade helt enkelt inte orkat.

till er där hemma, förlåt att jag är sjukt dålig på att höra av mig men det är väldigt tufft här nere nu och kommer vara ett tag så ni få ha överseende. kommer hem på fredag som sagt för en kortvisit. Men sedan är jag hemma igen 30/4-6/5 antagligen. Då kan vi ses ;)


utmattad & trött så nu ska jag sova.

natti natti.


Tierd

jag lever med huvudet är sprängfyllt med grammtik, ord, formler, författare osv.

Grammatik hit & grammtik dit, det enda som finns i mitt huvud nu helt enkelt. USCH! Har inte hunnit med någon rättskunskap så ska krypa till sängs och läsa igenom det nu hade jag tänkt mig, ska bestämma muntatid på onsdag och hoppas jag får på torsdag så den kursen försvinner. Alltid skönare & har då 5 kurser kvar på min tid tills studenten, lite sorligt men jag ska fixa det !

Nu kokar vi ägg till vår matlåda vi ska ha med oss till skolan imorgon & Gry ska snart sova. För mig blir det som sagt lite plugg till. Klockan ringer vid 06.15, ska upp & duscha då sedan går bussen vid 07.54. tidigt tidigt men vad gör man inte. har bara tidiga lektioner tisdag, onsdag & torsdag samt nästa vecka måndag & skrivning tisdag & onsdag då så de ska väl funka, eller det får helt enkelt funka. Fredag får jag sovmorgon, äntligen :) Men blir väl upp tidigt iaf & plugga övriga ämnen. Det är tusan intensiva veckor alltså, men förhoppningsvis ska vi hinna med lite roligt också. bara engelskan försvinner så kan jag bli en social människa igen.

Snackas om utgång på onsdag, förfest i Jennas & Stinas lägenhet i Malmö men jag har redan avböjt. Inser att jag behöver all tid jag kan få till plugg och några roligheter har vi inte tid för helt enkelt, inte nu iaf. Sedan blir helgen innebandy med så veckorna behövs. Men Gry ska kanske ut, så blir ensam då.


Nu ska jag borsta tänderna, krypa till sängs & läsa rättskunskap.

natti natti.



Första skoldagen

Har varit en usel bloggare idag, förlåt men jag lever ! Drog iväg till skolan idag vi 8 för hade upprop vid 9. Det gick bra & sedan väntade engelska i 1.5. Lunch & sedan engelska igen i 1.5 h. Vid 15 slutade min dag & vi handlade & drog sedan hemåt.

Engelskan ska väl gå bra, har ton med grammatik, verkar som hon bara kommer köra grammatik och det tackar jag för. Är väldigt dålig på att skriva korrekt engelska och inför nationella ska man väl behärska det så för mig är det kanon. Tycker inte alls hon är sträng så, lite överklass kanske bara. Fick ett tjockt häfte med grammatik som vi ska fixa denna veckan. Tyckte dock hon var snäll att jag får munta min engelska den 29/4, annars hade jag inte kunnat åka hem över valborg och det vill jag verkligen ! Men förstår verkligen inte hur man ska kunna fixa en 100 poängskurs på 1.5 vecka, intensivt verkligen !

Väl hemma gjorde vi ärende på stan, hämtade ut min tågbiljett, köpte kort, mm. Lagade pastagryta med spagetthi till mig & Gry och nu fick jag min första "lediga" stund av dagen. Ska sätta igång med engelska grammtik, sedan all realia som ska läras in också. Får väl ett G i denna kursen men ska verkligen kämpa för ett VG, chansen finns ju faktiskt. Tänka positivt som sagt. På torsdag blir de förmodligen munta i rättskunskap, hoppas på MVG. plugga plugga !

Imorgon är det en lång dag så vi har fixat matlådor, blir dyrt att äta där hela tiden. Börjar vid 9 & har sista lektionen till 18. Men på en håltimme ska jag gymma med Martin, så imorgon ska vi köpa gymkort & busskort. 1000 kr åt skogen men men.


Nehe, nu ska jag sätta igång med realian, grammatiken och måste även få in lite rättskunskap i huvudet.

Glad jag blir att ni kommenterar :)

later.


Night

Har ju skrivit engelska hela dagen så det är engelska som snurrar runt i min skalle nu tillsammans med marknadsföring, uscha.

Nu ska jag krypa till sängs, börjar vid 9 imorgon. man blir grymt trött av att sitta vid datorn hela dagen & bara plugga, men duktiga har vi varit :)

Imorgon är de skola vid 9 till 15, har två lektioner & upprop. Båda lektionerna är engelska, har grymt mycket engelska nu faktiskt. Gillar inte de så supermycket men dags att tänka positivt. Tänkte jag skulle träna efter också, köpa mitt gymkort. JIPPI :D tänkte jag skulle försöka träna på gymet varje dag, de är inte farligt om man tränar olika kroppsdelar varje gång. kan göra de i håltimmarna, bättre än att åka hem till Lund & tillbaka igen.

nu blir de sängen, ska läsa lite i min företagsekonomibok tills jag somnar. ska stryka under & lite.

natti natti.

Pictures

Här kommer några lovande bilder på lägenheten :)


ni ser, vi äter bra och nyttigt :)


min sovhörna & Gry´s plugghörna för tllfället :)


skohylla/bokhylla som finns i mitt rum


soffa som finns i mitt rum & det är min plugghörna :)


vår mikro/ugn samt "spisen" :)


vår söta lilla diskvrå, har precis diskat upp efter vår middag :) sedan har vi ett bord & två stolar också i köket. lagom och bra till oss :)


vår toalett, den är faktiskt ganska stor. har ett badkar också som jag gillar, får jag äntligen kunna bada :)


Grys sovhörna :)


vår överfulla garderob & jag måste väl erkänna att det är mina kläder mest :)


Nu har ni fått lite bilder på lägenheten, såklart har inte bara Gry en säng hon har ett skrivbord, spegel och lite andra saker också.

Nehe, nu ska jag ner & hämta kläder i torktumlaren samt stryka några tröjor.

later.

SOL

Nu lyser verkligen solen igenom våra fönster och man blir så glad, hoppas på bra väder imorgon också. Var molnigt, grått och trist innan men sedan stack solen fram och vi blev genast mer sugna på plugg. Kan bero på vår powernap på en timme också (A)

Engelska 5 klar nu också, högen börjar bli mindre alltså. Är grymt skönt att bo med Gry för vi kompleterar varandra grymt bra faktiskt. Hjälps åt med plugget, har samma värderingar med matlagning, diskning, tvättning osv ;) Har nog hittat min själsfrände, synd att hon inte är grabb ;)

Ikväll ska vi äta rester från igår, blev lite för mycket köttfärsås och spagetthi så laxen får vänta till en annan dag. Ska bjuda Gry på vår a la pastagryta en dag också, mumma :) Lite synd att vi inte har någon ugn, men vi klarar oss.

Kommer hem på fredag som sagt och åker ner söndag igen. Sedan till alla er där hemma så kommer jag hem över valborg, åker hem torsdagen då valborg är och åker ner igen tisdag kväll eller onsdag förmiddag. Så ni kan vara lugna, jag spenderar valborg hemma i torsås/bergvara, mycket lugnare än de stora firandet som sker här nere, blir nog tryggast för alla.


nu ska jag boka tågbiljetter :)  & i nästa inlägg lovar jag er att ni ska få se bilderna på lägenheten! :)


borta bra men hemma bäst, det är ett sant ordspråk. lite hemlängtan har man men helt ärligt så trivs jag super !

later.


Zebra


Nu har solen kommit fram här i Lund också, det är grymt skönt.

Idag har vi tvättat 3 tvättar, hängt upp & ska stryka också. duktiga vi är :)

Har fått in marknadsföring 1 & 2 nu så hoppas läraren förstår denna gången, 3:an blir ikväll för den är halvklar.
Ska fixa engelska uppdrag 5 nu, min första lektion i de imorgon så då är de nog bäst att jag är klar med alla uppdragen och de är inskickade då. Har hört att hon är grymt sträng så får väl bli glad om jag får ett G, dock vill jag ha ett VG.

Ikväll ska vi äta lax & sedan kommer bilderna på lägenheten då också.

later.

Ny dag, nya förutsättningar..


Har fått i oss frukost nu och ska börja plugga hade jag tänkt, listan är ganska lång på vad som ska göras idag. Jag har inte blivit sjuk om ni undrar där hemma, men Gry är morgonpigg så då är det bara att hoppa upp ur sängen också.

Idag ska jag sitta inom lägenhetens väggar tills detta plugget är klart:

Engelska, uppdrag 5
Marknadsföring, uppdrag 2 & 3
Svenska, uppdrag 2
Företagsekonomi, uppdrag 5
Rättskunskap plugga, munta imorgon

Detta är vad jag ska spendera min dag med och få inte lägga mig ikväll förrän detta är klart och jag känner mig taggad inför muntan som ska ske imorgon. Ikväll ska ni även få bilder på lägenheten :)

later.

:)


detta ska jag försöka bli smart på nu :)


tre nya skor, de vita på rea :)


min studentklänning :)


tyckte färgen var så grymt fin på jeanslegginsen så det blev ett par samt ett linne :)


blev ett linne till :)


ser väl mysigt ut? :)

Nu ska Gry krypa till sängs men jag ska fixa uppdrag 2 i marknadsföringen innan jag kan sova. Dag 2 i Lund är avklarad och jag trivs.

Hoppas allt är bra där hemma!

natt natti

Bamsekramar

Lund

Gry & jag skulle bara till Skopunkten idag som låg cirkus 5 km utanför Lund, när vi kommer dit hittar vi ett stort shoppingcenter med Gina, Vera Moda, H&M mm. Så det blev både kläder & sedan tre skor på skopunkten inhandlade.
Får nog bli bättre på att hålla iordning min ekonomi tycker jag, hihi.

Vi har pluggat lite nu ikväll och nästan i skrivande stund har jag rengjort badkaret och ska krympa ner i ett varmt bad. Gry ska laga romantisk middag till oss, köttfärsås, spagetthi & en sallad. mumma!

Ikväll blir det plugg & bara ta de lugnt, är lite slitna som sagt och behöver fixa plugget för har grymt mycket kvar.

Nu väntar ett hett bad på mig :)

grabben, jag saknar dig !

later.

Underbara lördag


Solen skiner och vi är helt ensamma i Lund, kan det bli så mycket bättre? Nee, skulle verkligen inte kunna tro de.

Vi klev upp runt halv tio idag & har precis gjort oss iordning & fått i oss frukost. Ska dra igång med plugg nu & sedan blir det att kolla läget på stan idag. Lovar att jag ska ta massa bilder.



En liten tävling, hur länge tror ni att vi ska vara borta? :)

Familjen än så länge har jag det bra & har ingen hemlängtan ännu ! Syns ju om en vecka ;)

Stor bamsekram från Malin i ett grymt soligt Lund :)

Lund

Jaha ni, det tog cirkus 3.5 h hit idag & då stannade vi på EKO stormarknad för att hitta brassestol till Gry som vi såklart glömde köpa & sedan blev de bara toapapper och en varsin matlåda. Har installerat oss i lägenheten lite & varit på Maxi & storhandlat. Blev 3 matkassar rikare men 1000 kr fattigare. Dock har vi mat ett tag framöver känns de som.


Jaha ni, jag trivs som fisken i vattnet för tillfället. Var skönt att komma hemifrån alla bekymmer, dock inte vissa vänner & familj. Men på lördag smäller de igen med innebandybrudarna ;) Ska bli en fest vi sent ska glömma :D Dock har vi hunnit med lite bravader jag & Gry, här kommer en liten summering.

- Kört i fel färdriktning
- Lämnat en kundvagn med mat på Willys då vi insåg att vi ville te Maxi istället
- Skämt ut oss för ett grabbgäng
- Julia skämdes tom för oss så hon ville inte följa med till Malmö, undra vad det kan bero på? (A)


Sedan diverse saker till som inte ska nämnas här skulle jag tro, det som händer i Lund stannar i Lund ;) Nu ska jag borsta tänderna & krypa ner till sömns. Eller prata först lite med people mm.


Till alla där hemma, jag har det bra. Längtan har ännu inte kommit!


god natt.


Nu drar vi!

Jag fixade ett G i tyska & var supernära ett VG, surt! Han tyckte jag var grym på att snacka tyska men har som sagt lite svårt med grammatiken men men.

Nu drar Gry & jag till Lund / Malmö.

later.

Imorgon !

IMORGON SMÄLLER DET, DE VERKLIGEN SMÄLLER!

Helt ärligt så kan jag inte förstå att imorgon ska jag iväg och bo i en annan stad i 6 veckor utan min kära familj och mina vänner runt mig ungefär hela tiden. Eller vänner har jag iform av mina klasskompisar där nere men min käre familj kommer jag inte se så mycket av :( Kommer sakna dem! Dock ska de börja läsa min blogg nu så de ser vad jag har för mig :) Men imorgon blir de roadtrip med Gry till Lund, uppackning, handla käk sedan hoppas jag Julia kmr förbi på myskväll till vår mysiga lya. Ska ta kort så får ni se hur jag ska bo de nästkommande veckorna.


Dock ska jag först packa bilen imorgon, fixa ett G i tyska, tanka bilen, träffa Ewe & Beppan, och ungefär tusen saker till innan vi kan börja åka =) Målet är att komma iväg runt 13, tror dock de blir lite senare om jag känner mig & Gry rätt.

Nu ska jag sova, är faktiskt helt slut för har varit en hektisk dag.

natti natti.

Speed

Idag har jag hunnit med grymt mycket, dock inte skriva i bloggen.

Städade, tvättade & fixade med bilen vi ska ha imorgon. Kolla olja, däcken osv. Så den är klar, bara packningen som jag ska göra iordning sedan ska den in. Skickade precis in mitt rättskunskapuppdrag nu, skönt att få bort det. Städade även ur pappas bil.

Fick jobba i 2 h då det hade varit inbrott på jobbet, väldigt hemskt må jag säga! Så städade i 2 h så de kunde öppna på förmiddagen, de fick med sig alldeles för myclet alltså! USCH!


Nu i eftermiddag har Nina varit här och vi har pluggat, fick in mitt uppdrag så nu börjar högen bli lite mindre. Skulle egentligen plugga mer och packa ikväll men fotboll med Nina lockar lite mer. Så ska sminka mig nu sedan bär jag mig iväg till skogen, snarare Gullaboås för att kolla Gullabo/Gullaboås-Norra Tångs BK. Ska bli en bra match. Ikväll är de ju KFF med mot Elfsborg så kommer vara folk här hemma. Men hinner hem till den, men inatt blir de sent.

Ska packa klart och måste plugga inför tyskan muntan imorgon. Nehe, nu måste jag sminka mig & åka snart.

later.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Träningen var grymt tung alltså, Johan körde verkligen slut på våra ben. Men fy tusan vad gutt det kommer vara när man är förhoppningsvis vältränad till sommaren sedan. Eller efter sommaren kanske man ska satsa på, lite längre tid.

Det var som sagt min sista innebandyträning idag & de suger hårt. Det är bara ett tag men jag kommer sakna gänget & inte få träffa de 2 ggr i veckan kommer vara så surt! Kommer hem te jubileumsfesten den 25:e och längtar som tusan till den faktiskt. Sedan blir de testmatch den 3: de maj som jag också ska komma hem till, för kan inte missa den & tänkta nyförvärv. Denna säsongen ska jag verkligen slåss för en plats och jag ska försöka bli bättre personligen också, de är mitt mål!

Imorgon kommer min kära vän Ewe hem också, godegud vad jag längtar efter den tjejen. Får hoppas på en träff imorgon innan jag åker, vill ha dig hemma nu!

Nu har jag precis gjort styrka & ska hoppa in i duschen. Blir lite rättskunskap & packning ikväll. Imorgon ska jag äntligen få träffa min kära & gamla vän Nina, är grymt dåliga på att träffas nuförtiden så kommer bli kalasroligt! Ska plugga & hon ska hjälpa mig att packa de sista har hon sagt, får se hur det går med de ;)

Saknar er i innebandyn redan!


later.

Fart&fläkt

Började med rättskunskap & hann 3 frågor, de tar så lång tid för det krävs så långa svar. blä! Men har iaf börjat och målet är att få in den antingen ikväll eller imorgon på förmiddagen. rök på att jobba åt mamma imorgon förmiddag med, men de ska nog gå fort.


Deklarerade även idag så har de klart innan jag åker, syrran & jag var i Torsås också och provade ring som jag ska få i studentpresent. Var tvungen att prova så vi vet storleken. Handlade lite & nu har vi precis slängt in lasagnen i ugnen, är grymt hungrig faktiskt.


Snart blir det mat när pappi kommer hem & ikväll blir de träning. Blir nog tufft men jag längtar faktiskt :)

nu ska jag lägga mig i sängen & läsa hänt extra.

later.

Onsdag, 2 dagar

Jaaa, det är bara 2 dagar kvar. Runt 13 åker jag & Gry ner till Lund på fredag. De ska bli grymt roligt, först en roadtrip & sedan ska vi vara framme runt 16 kanske lite senare för vi kmr väl säkert köra vilse ;)  Ska bli grymt roligt faktiskt! Sedan på kvällen hoppas vi på besök från en viss Julia som har befunnit sig i Lund en vecka redan. Lite mat & bara mysa.


Mitt rum är verkligen kaos, har fått ner allt i en resväska och i en stor Inter Sport trunk och då är verkligen inte allt nerpackat. Vet inte hur detta ska sluta alltså, böckerna ska ner, smink, mer kläder osv. Bilen kommer vara fullproppad på fredag, men man vill ju ha med sig absolut allt så man inte behöver sakna något när man åker sedan. Så det blir väldigt mycket packning men de jobbigaste är väl att packa upp allt igen & jag är säker på att både Gry´s och min packning kommer inte få rum i lägenheten, tyvärr.


Nu måste jag skicka in ett rättskunskapuppdrag, eller iaf börja med det så jag får in det ikväll, Munta i Malmö i det på måndag & vill verkligen ha MVG. Ska kolla över tyskan så jag får mitt G där på fredag. Längtar faktiskt med spänning på mina betyg i mitt Projektarbete, Idrott & Hälsa B samt Fysisk Träning B, hoppas på MVG i alla tre :)
Nehe, rättskunskap & tyska vatt de!



later.

Tisdag

Började resan in vid halv nio idag & hann förbi Liljas, Kalmar bilstereo, Ikea samt Telia. Fixade ett bredband och tycker nog jag fick ett grymt avtal, skulle först ha kostat typ 1000 kronor för 6 veckor men nu kom jag undan med typ 600 kronor & de kan tom med bli mindre om jag inte surfar så supermycket. Men jag får surfa hur mycket jag vill så det är kanon!

På Ikea blev det ett lakan & ett grymt fult tvättställ, hihi. Skitfult var det men var tvungen att ha ett i all hast så det fick bli något billigt och bra. Jobbade mellan 14-20 & var grymt aktiv, hann upp med alla varorna sedan börja tömma lagret, sicken fart jag hade alltså!


Ska fixa lite med bredbandet nu samt börja göra klart min rättskunskap uppdrag 3, har munta på tisdag och även kolla över tyskan. Munta på fredag & måste verkligen fixa det där G:et. I rättskunskap ska jag ha MVG.


Drog iväg ett sms nu till Nina & frågade henne om hon ville komma hit & snacka lite, alldeles för länge sedan vi träffades & grabbarna skulle spela poker så då passar det perfekt ju :) Dock var bara det sms:et en bortförklaring för att jag ska slippa börja plugga.


later.


Trötthet

Nu ligger jag i sängen, helt slut faktiskt. Det tar på krafterna att åka & jag är konstant trött när jag inte gör någon fysisk aktiviet på dagarna. Har inte packat upp mina väskor sedan Dalarna men jag har ändå börjat packa inför Malmö/Lund så ni förstår nog vilket kaos jag har på mitt rum just nu.

Kollat Kalmar FF-Aik nyss, ingen vacker syn. Skärpning Kalmar! Så körde nyss hem farfar för han var & ville se matchen här hemma.


Nu ska jag slumra in för imorgon blir det tidigt, ska in till stan & fixa grejer inför Malmö/Lund. Var hos Gry innan idag & vi chekade av lite vad vi ska ha med oss så vi inte har dubletter, är ju onödigt. Bredband & ett tvättställ samt ett 1.20 m lakan ska jag iaf köpa imorgon. Har 1.20 säng i Malmö men inget bra lakan som täcker hela så får inhandlas nu. hihi. Hoppas även på ett par nya löparskor då pappi ska förbi Inter Sport och shoppa lite, kan man alltid hoppas man får en liten del betald (A) Lovade ju mig själv att inte handla ngt i Dalarna men när vi var i Marieberg så gick nog cirkus 2000 kronor åt så plånboken är inte lika fet längre tyvärr men ett par nya löparskor behöver jag när jag ska dra igång försäsongen där nere :) Dock ska jag jobba 14-20 imorgon så blir lite pengar då, sista arbetsdagen nu sedan börjar jag 6 juni igen. Ska bli skönt med lite ledighet iaf :)

GRATTIS TILL MIN KÄRE VÄN JULIA SVENSSON SOM FYLLER 19-ÅR IDAG. Min present till henne var bio med tillbehör samt även en krogrunda efteråt :) Eller snarare max 1-2 öl ;) hihi.


Julia :)

Nehe, nu ska jag sova.

God natt.

HEMMA

OHHHH, äntligen hemma, så underbart! Handlade och åt i Kalmar så resan från Ingelshyttan (ja, det är en litet område) till Kalmar tog cirka 4.5 h. Blev stoppad av polisen så pappa fick blåsa & visa körkort men de gick bra & två kisspauser hade vi.

Borta bra men hemma bäst som man faktiskt brukar säga, är grymt skönt att vara hemma. Så har bara suttit vid datorn nu & kollat runt lite, underbart att bara ta det helt lugnt prata med lite människor & sådant.

Nu blir de att slänga i en tvätt, måste börja tvätta upp inför Malmö & sedan ska vi tvätta bilen :)

later.


Rolig dag

Idag steg man upp halv nio, alltid lika tidigt. Åt frukost, diskade och sedan gav jag mig ut och sprang lite. Blev nog 3 km bara men hade uppförsbacke hela vägen hem så de var grymt jobbigt. Somnade 30 min i soffan och sedan var det mat. Åkte med mamma till hennes faster och hälsade på. Sedan är vi nu påväg hem från moster Maria där vi har ätit lite och bara myst. Sedan blev det vattenkrig och de var något som kusinerna verkligen uppskattade. Så nu sitter jag i bilen och är lite blöt faktiskt men hade en mysig kväll. Imorgon blir det hemfärd så ska packa nu så man inte glömmer något. Åker runt halv åtta imorgon skulle jag tro. Bara att tvätta och börja packa igen för snart blir det Lund :-) Ville bara säga att allt har varit toppen och jag behövde verkligen komma bort, har haft en underbar tid här. Blir en tripp i sommar med syster också. Hihi. Hoppas ni har det bra där hemma och att påsken har varit bra för det har verkligen min varit! Hemma i söderåkra imorgon som sagt. Hörs då ;-) Stor bamsekram Er Malin

Bra dag

Det är tidiga mornar som gäller här uppe, idag var det vid 9. Bestämde oss för att åka till marieberg och kolla läget. Drygt 7 mil dit. Var ett stort shoppingcenter, lite likt nordstan. Så blev ganska mycket inhandlat faktiskt. Vårkläder är alltid roligt att handla :-) Hemma blev vi en stund och sedan vidare till bygdegården, firade morfar 70 år. Träffa alla kusinerna, mostrar, morbröder mm. Var mycket folk då mamma har 5 syskon och alla har barn. Men gud så mysigt! Bilderna kommer på fb när jag kommer hem. Syster och jag har precis kollat på film så nu ska vi krypa till sängs. Ska försöka somna in hade jag tänkt mig, blir väl lite tidigt imorgon med. Imorgon ska jag ut och träna också. Ska bli väldigt roligt faktiskt. Hoppas ni har det bra där hemma, kommer snart hem för en kort stund ;-) Stor bamsekram Er Malin

Lugnt

Var uppe sedan 8 idag, blir tidigt här uppe i skogen. Mat får man hela tiden, fika, mat, mellanmål så kilona bara ökar känns det som. Usch! Tur att man kan ligga i spåret och träna lite. Idag har vi träffat små kusinerna och moster och morbror. Imorgon blir de ännu ner släkt, ja mammas släkt är fet! Ska fira morfar 70 imorgon så blir att träffa alla igen. Massa mys. Klimatet är faktiskt lite annorlunda här uppe så man blir trött. Nu sitter vi och dricker cider och har kollat på så ska det låta precis. Nu ropar det att jag ska vara med och spela kort. Stor kram Er Malin <3

Dalarna

Nu är vi äntligen framme, puhh. Eller varit framme sedan ett och har fått i oss massvis med mat och bara myser och pratar. Körde hela vägen hit, cirka 45 mil. De var tungt vill jag lova, första gången jag har kört så långt. Har fått min födelsedagspresent, tack så mycket! Nu ikväll blir det bara spel och att mysa! Kommer nog somna gott ikväll. Nu ska vi spela kort, skriver inte mer ikväll. Kramar er Malin

Soon

Har precis packat klart nu, blev två väskor men då fick jag även in skorna och hårfön, plattång mm. Så allt ligger i två väskor nu & sedan en väska jag har mobilemn & sådant i förstås. Så imorgon 07.00 bär det av till Dalarna, ska bli grymt skönt & det ryktas att jag ska köra först så gäller att vara pigg :) Ska bli skönt att komma bort lite, kommer dock blogga från mobilen lite då & då ;)

Som jag skrev i förra inlägget så har vi köpt en ny bil, fick ett kanonpris. Blev en Volvo V70 svart sådan, är hur fin som helst och jag är verkligen supernöjd över köpet. Så den ska vi glida runt i nu :)


Tränade som sagt nu ikväll & godegud vilken träning. Var mycket ben & lite armar + mage. Är faktiskt ganska mör i kroppen just nu, men hur rolig träning som helst :) Ska springa nu lite i morfars & mormors skogar hade jag tänkt mig. Möte hade vi innan & de gick super, blev riktig taggad inför nästa säsong & min hårdträning börjar på måndag har jag bestämt.



Nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon. Hoppas alla får en bra påsk och ät mycket mat. Sedan får väl lite godis slinka in hos vissa också, dock inte hos mig :P


tycker jag är fin på denna bilden, de andra kan vi klippa bort ;) hihih.


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA :)

Stor bamsekram

Malin


JAAA

Vi är köpt ny bil, äntligen!!! :-)

duktig

Hamnade i skolan runt 9.15 då vi vikte lite tvätt & sådant hemma som hade tvättas och ska med till Dalarna. Fy tusan vad det är tråkigt att vika tvätt, det har jag kommit på nu!

Vart har solen tagit vägen då? Regnet bara öser ner här i Torsås, uscha vill ha sommar & sol. Ska ju åka imorgon & då vill vi ha fin himmel :) Även bra väder när vi är i Dalarna så får hoppas på det bästa helt enkelt. Vem dödade spindeln ? ;)

Fick ett mejl från min lärare som har jag i mitt projektarbete, hon hade läst min utvädering och rapport och hon var JÄTTENÖJD. Jag blev verkligen såååå glad, hoppas på ett MVG, vill ha det & tycker faktiskt jag är värd det också.

Har suttit med mitt företagsekonomi uppdrag 4 nu i 3 h, och äntligen blev jag klar. Skickat det till läraren precis för översikt & sedan vidare till läraren i Malmö. Så nu blir det rättskunskap så jag får in uppdrag 3 där.


Ska luncha med Julia & hennes mormor idag, blir mat på Victoria. Mumma, är faktiskt väldigt hungrig nu! Ska fira att jag har fyllt & Julia fyller den 13:onde. Undra vad jag ska hitta på för bra present till henne, den tåls att klura på :)



diggar verkligen denna bilden :)

later.


Fullt

Uppe med tuppen idag, är faktiskt skönt att gå upp tidigt. Ska åka med mammi upp till Torsås när hon kommer hem & sätta mig & plugga i skolan, får mycket mer gjort där. Har en lektion halv elva sedan nästa kvart i två, efter blir de träning i Kalmar. Möte om framtiden vid 18, ska bli skoj & se vad den nye tränaren vill. Läste tidningen idag & hårdträningen skulle komma igång andra maj, dags att ligga på i Lund då :)

Min käre vän Ewe åker idag till Gran Canaria, flygplanet har redan lyft. Hoppas du får en skön vecka vännen i solen, det är du värd :)


La faktiskt fram ganska mycket kläder och sådant som jag ska ha med mig till Dalarna igår, kommer väl tyvärr glömma hälften. Men men, ska ju inte vara där så superlänge. Kommer hem måndag eftermiddag igen.


bjuder på en squashbild :)


den 17:onde blir det Lund, längtar :)

later.

Sovdags

Har precis gjort klart min slutrapport och utvädering i projektarbetet så nu är den helt klar. Hoppas jag också bara på ett bra betyg och att jag inte behöver komplettera något utan hon är nöjd över det jag skrev. Allt blev sammanlagt 5 sidor så hoppas hon blir nöjd.

Mejlade även tyska-läraren så han rättade mitt uppdrag, fick VG. Dock skrev han såhär: Du når med lätthet upp till VG på detta uppdraget, det är väldigt bra dock undrar jag om du har gjort det på egen hand eller fått hjälp.
Fick ju lite hjälp av min tyskalärare, hihi. Munta blir iaf fredagen den 17:onde vid 12 så då ska jag bli av med den kursen, så ska plugga tyska nu så jag får mitt G.

Har verkligen inte hunnit packa något nu ikväll då jag suttit vid datorn hela tiden och skrivit på mina skolarbeten, så ska börja packa lite smått nu faktiskt.


Julias present till mig, riktig sexy ju :) Ska jag ha i bokhyllan så jag kan ta på honom ibland ;)


Nu blir de packning samtidigt som tv:n går med Scrubs :)

natti natti.

Kväll..

Puhhh, sicken dag. Stress men har även varit en otroligt rolig dag. Det var som sagt squash i Karlskrona och det var faktiskt svårt och jobbigt. Vi försvann lite innan så vi kunde duscha i lugn & ro samt ta en fika. Halv sex var vi hemma igen, försenade och jag fick springa direkt till jobbet. Grymt mycket att göra så jag stressade runt till 20 då jag slutade.

Hämtade upp min cykel & började trampa hemåt, cykla är verkligen inte roligt alltså. Men väl hemma så beställde jag faktiskt pizza, tyckte jag var värd det efter denna dagen med all stress & även mycket träning har det blivit.

Nu ska jag börja med min rapport för mitt projektarbete & sedan även börja packa inför Dalarna för dagen imorgon är verkligen fullspäckad. Så det kommer bli en sen natt nu, men så blir det när man inte planerar ordentligt.


fick även en asgo present av Julia idag, ska ta en bild på den så lägger jag upp den i bloggen innan jag går & lägger mig :) Tack så mycket tösen för den!


later.

Sommar



älskar verkligen denna bilden, vill ha sommar nu........

SOL

Sov till 11.15 idag när jag hade lämnat bilen hos farfar, behövde sova för jag håller nog på att bli sjuk & då är sömn den bästa medicinen har jag hört. hihi :) Skönt var de iaf. Har fått i mig lite frukost precis & snart bär det av.

Idag ska Fysisk Träning B till Karlskrona & spela squash & bowling, har jag valt squash för har aldrig gjort det så ska bli riktigt roligt faktiskt :) Sedan är vi hemma 17.20 så blir lite sen till jobbet, för ska jobba mellan 17-20. Ikväll blir det kanske en film också med en kompis. Måste även börja packa lite smått till Dalarna för imorgon är de fullspäckad dag, måste in te stan tidigare & greja med lite saker och vid 18 är de möte med innebandyn :)

Julia sa att hon har en ömtålig present till mig, undra vad det kan vara?? mhihih.

På med solbrillorna & hoppa på cykeln för nu ska jag iväg te bussen.

later.

Födelsedag över

Om några minuter är de inte min dag längre, uscha! Har haft en bra dag & vill tacka alla för alla telefonsamtal, sms, kort mm.

Åkte in te stan med farfars 740, sicken pärla. Är otroligt tacksam att jag fick låna den så jag kunde träna, blev lite småmål & hade skoj. Fick dock inte igång stereon så inresan var inte så roligt. På hemresan hade jag en passagerare iform av Ola som hade varit hos en kompis & han ville hem te Torsås. Så fick en liten pratstund med honom & lämnade han i Torsås. Nu har jag precis kommit hem & lagt mig i sängen.

Imorgon blir de tidigt för ska lämna bilen hos farfar tidigt för han behövde den. Sedan ska jag hem & sova igen för ska spela squash & jobba på förmiddagen/eftermiddagen. Nu har jag kommit åt ngn knapp på datorn så texten är helt cp, uscha.

nu blir de scrubs.

god natt.

Yeee

Nyss hemkommen från dansen & har fått i mig lite mat. Vi fick lära oss bugg, foxtrot & vals. Syrran & jag fick beröm för vår vals, vad stolta vi blev :)

Nu ska jag iväg & jobba, Fia som nog inte ska träna ikväll ställer till de för mig ;) Vår bil är på lagning pga att vi snart åker te Dalarna & bromsarna var tvugna att fixas innan. Så ringde farfar nyss & ska se om jag får låna hans, en sketen volvo men de gör absolut inget alls.

jobb på schemat nu & sedan kalmar.

later.


Dans..

Precis gjort mig färdig för att åka te Torsås & lära mig lite dans. Ska bli roligt faktiskt.  Direkt efter blir de mat & jobb sedan blir de Kalmar ikväll för träning :)

nu ropar mammi att vi ska åka.

later.

19 år :)

Nu är man 19, ingen skillnad känns men visst visst. Mobilen har gått varm sedan 7 idag då min faster ringde & väckte mig. Sedan har de strömmat in sms, tack alla!


Nu ska jag ut & gå en långpromenad i solen hade jag tänkt mig & sedan avnjuta en god frukost också ute i solen. Blir nog en tripp ner till Fulvik för att gå vid stranden & filosofera lite.


later.

cirka 6 h :)))))))))))))

Dagen/Kvällen blev väldans lyckad.

Pappa lagade grymt god mat till oss idag som vi myste & åt tillsammans, jag somnade nog en 20 minuter i soffan för man blir ganska seg av utgång även om man inte dricker. Runt 16 var de Torsås som gällde, syrran skulle på avslutning med innebandyn då alla lag i föreningen samlas & spelar lite tunering & har lite skoj.

Jag träffade Ewe & Karin, innan idag hade det ryktas om att de hade köpt en present till mig pga att jag fyller år imorgon och det hade de också. Fick världens sötaste berlock till mitt Thomas Sabo smycke, urgulligt! Verkligen stort tack till Karin & Ewe för det, ni är bra! Så nu ska jag byta ut mitt M mot denna berlocken.

Jag bjöd faktiskt dem på tårta, eller tårta & tårta men jag tyckte jag hade lyckats bra iaf. Köpte en Almondy daimtårta, men tanken som räknas :) Ews & jag gick sedan en promenad på en timme för att bli av med allt onyttigt, var väldans mys & alltid skönt att få prata av sig med den tjejen. Vi är så lika men samtidigt så grymt olika, piff & puff helt enkelt :) Sedan begav vi oss till Annie på besök för lite klippning så nu är man faktiskt lite kortare, de växer så grymt fort i nacken så behövdes trimmas innan dalarna & skåne.


Imorgon ska vi ha danskurs i skolan mellan 13-16, ska öva lite danser inför balen. Ska faktiskt bli roligt, dock får jag inte med mig JC som nog förmodligen är min kavaljer på balen utan får ta med lillsyrran så jag har en partner iaf. JC ligger i lumpen nu & kunde inte komma ifrån, surt tycker. Sedan blir de jobb & träning, får inte glömma att jag faktiskt blir 19 också. Min dag imorgon, ska bli en bra dag!

På torsdag åker jag vid 07.00 & återvänder på måndag igen. torsdag V.16 åker jag igen, sedan blir de goodbye för en bra tid framöver. dock kommer jag som sagt hem till cl´s jubileumsfest + lutar det åt att de blir valborg hemma med godingarna.




tror ni att det kommer synas att man blir ett år äldre? :)


Nu ska jag sova, för om exakt 6 timmar blir jag 19 vårar, är född 05.25 :)

denna helgen var precis vad jag behövde för att kunna stå på båda benen på jorden igen, jag tackar alla mina vänner för att ni finns! tillsammans är vi oslagbara, glöm aldrig de..

att läka tar tid, men tidigare än man tror så står man på båda benen igen. nu kan jag börja leva mitt liv som jag vill, jag går vidare till en ljusare värld..

god natt.


Wiiiiiii

Grejat & fixat hela dagen med massa grejs som skulle bort & sådant. Måste fixa rummt också för kläderna ligger verkligen överallt. Ska äta med familjen snart & sedan ikväll blir de promenad med Ews & Karin tror jag, mysss :) Ewe åker snart utomlands & när hon kmr hem åker jag till Malmö så blir lite tid ihop. Men har hela sommaren sedan :)


Grattis till Jeili som fyller 21 idag :)

Imorgon fyller visst jag år, inget som jag tänker på precis för 19 känns ganska meningslöst & har ingen tid att fira det imorgon för schemat är verkligen späckat. Men lite presenter & telefonsamtal ska man nog få förhoppningsvis :)


Nu ropar syrran & säger att jag ska komma så vi kan kolla filmen.

btw, jag har nog världens bästa vänner!

later.


natti..

Nyss hemkommen från denna kväll & den var gryymt bra faktiskt. Så jäkla klockren & go.

Började grillning hemma hos fia med lite flickor & pojkar, fler boys anlände sedan, mycket trevligt & mätt blev man :) Efter diskussioner om utgång så bestämdes det med en tapp skara, Annie, jag & Fia. Jag blidde chaffis för körde nyktert ikväll.

Till Palace där det sas att 90 inte kmr in, men när man redan ser Linda, Stickan & Liza där inne & Witte i kön så var jag tvungen att prova och såklart kom jag in :) sicken tur! Var ett coverband för gyllene tider som spelade idag, billy hette de. så jäkla bra & väldans mkt känningar i Bertilsson mfl. Mycket cl folk så de var grymt roligt. Blev dans till Billy & sedan schlagerbaren resten av kvällen. Så jäkla bra kväll då vi bruds shakade loss med Sköld, Krille, nyförvärv mfl. Fia & jag begav oss iväg runt tio i två för att slippa kön till jackorna, mobilen gick verkligen varm men hade som sagt lovat att köra hem Fia & Annie. Så blev inget i stan utan nu ligger jag hemma i Söderåkra, som sagt. Borta bra men hemma bäst. VI åkte förbi & hämtade upp Annie som tillbringade sin kväll på bistro & som sagt har jag kommit hem nu. Är dock inte så supertrött men får väl försöka slumra in.



Tack för en väldigt bra kväll killar & tjejer :)


det kommer fler gånger...

God natt :)


grillkväll

ska iväg till Torsås nu & träffa ett gäng kompisar & grilla. umgås hela kvällen, myyyss :)

platta håret & finputsa sminket nu.

later.


underbara sol

på med solbrillorna & löpardojorna så kör vi :)

later.

räddad

måste bara skriva att kvällen är nog räddad imorgon & det blir mycket bättre än vad jag hade kunnat tänka mig faktiskt. grillning & utgång med babesen står nog på schemat förmodligen annars blir de ngt annat skoj :) sista utgången i Kalmar på länge, sedan blir de bara en massa i Malmö/Lund.


nu ska jag äta bullar, mumma.

later.


Älskade vår

Godegud vad jag gillar vädret just nu, det är alldels för underbart alltså :) Hade en lektion idag & sedan jobbade jag till 20. Mycket surt nu när det är så fint väder faktiskt, inte roligt.

Imorgon blir de en relativt tidig morgon, ska ut & springa & även styrketräna. Ska bli riktigt roligt faktiskt. Kalas vid 14 & även lite jobb. Sedan på kvällen får man se vad som händer, har lite alternativ faktiskt.

Ensam hemma nu ikväll, jag tror mammi & pappi har köpt en ny bil. Jag är sååå glad om det blir den bilen, hoppas hoppas!

Nu zappar jag igenom tv-kanalerna & funderar på om jag ska ut & joina kompisarna som ringer som dårar.

later.

Bra dag

Solen har lyst hela dagen så man kan inte något annat än att vara glad, sedan har det varit fart & fläkt hela tiden och de gillar vi. Nyss hemkommen från vårmiddagen som verkligen var toppen, jag grät av skratt alltså. Denna underhållning Ida Gullstrand gör är så klockren, vi gillar henne! Maten var kanon & ettorna + Carola hade varit grymt duktiga på att ordna allt. Stort plus, man insåg hur lite det verkligen är kvar nu. Vad jag ska göra i höst??

plugg-innebandy, jobb-innebandy, plugg-utomlands, jobb-utomlands. dessa frågorna ställer jag mig själv, har verkligen ingen aning.

En bra sak är att vi fick schemat som vi ska ha nere i Malmö & jag borde väl säga att jag har ett bra schema. Jag är ledig den 25/4Cl98IC ska ha sin jubileumsfest så det är roligt, åker hem fredag kväll då jag har en lektion till 16 & åker tillbaka söndag eftermiddag. Jippiiiii :) De gjorde mig grymt glad att jag kan medverka på den festen faktiskt, redan köpt klänning ju ;) Den inkasserades med brudarna i gbg :)

Sedan har jag beslutsångest över valborg, har en lektion till 9.30 den 30/4 sedan är jag ledig fram till den 6/5. Så vet verkligen inte om jag ska hem & fira Valborg eller göra det nere i Malmö/Lund. De sägs att det är ett stort firande i Malmö/Lund så det lockar kanske lite mer, sedan ryktas det att ett kompisgäng ska ner till sina flickvänner under den tiden också så det blir lite känningar :) Men får se hur mycket hemlängtan jag kommer ha som sagt. Känns lite onödigt när man precis varit hemma helgen innan men denna helgen blir som sagt lite längre besökstid då :) Sista lektionen har jag 20/5 så har då cirka 1.5 vecka på mig att munta av lite kurser, kommer bli kanon. Jag beräknar vara hemma i Torsås igen den 27/5 :)


Nu ska jag plugga lite faktiskt, har grymt mycket som ska fixas innan Dalarna & sedan Skåne så.



Sol sol

Hemma igen en snabbvisit. Var i Kalmar för att kolla min sex-åriga kusins sista danslektion. De var grymt duktiga för att vara sex år, blev så stolt :) Hon sken som en sol idag när de berättade att jag skulle följa med & kolla, såklart betyder det mycket för en sådan liten skrutt. Sedan var den ynge också med, 3 år. Så det blev en massa mys :)

Har precis bytt kläder & fixat sminket. Nu ska jag iväg te Torsås & äta med skolan & ha skoj. Avslutningsmiddag och lite, sorligt men kommer ändå bli roligt. Bilderna från projektmässan, dansen, middagen kommer ikväll på facebook förhopningsvis om jag hinner. 

Unik, glad, sprallig, söt, trevllg, ambitiös. Tack för dessa ord!


later.

Good work

Projektet gick jättebra, väntas bara en rapport & en utvädering som jag ska skriva. Nu kom jag preics hem för att sminka på mig lite ytterligare & byta kläder.

nu blir de Kalmar, blir sent ikväll :)

later.

Projektmässa

Det var en seg Malin som steg upp vid halv sju idag, grymt jobbigt. Det beror på att man blir väckt vid 2 på natten av en grabb som behövde hämtas i stan efter en utekväll & som samtidigt hade tappat bort sin mobil. Somnade om men då ringde han vid halv tre igen & mobilen var upphittad. Kunde verkligen inte  somna om efter det så man slumrade inte in förrän runt 4 & då var de bara några timmar kvar. Varför kan inte folk låta en sova? ;)

Sedan har jag problem med att lägga ifrån mig mobilen faktiskt, den måste ligga vid sängen & då får man nog skylla sig själv faktiskt lite.

Har projektmässa idag och har haft 5 föreläsningar idag för olika nior, det blir ett pass mellan 13-15 sedan också och ytterligare lite föreläsningar. Jag tycker det är kanonkul! Hoppas på ett MVG, bara rapporten och utväderingen klar sedan.


nu säger Julia att vi ska äta :)

later.


.

det är inte alltid lätt att vara stark hela tiden....




förlåt...


Stopp

Var nyss på syrrans show & tusan vilken show man fick se. Jag är så grymt stolt över den tjejen, hon satte dansen & de sångerna hon sjöng klockrent. Du är grymt bra sis! Så nu sitter jag här stolt som en tupp över henne & bara ler, ska hämta henne i Torsås inatt får se hur sent de blir. Ska vara vid skolan imorgon vid 8 pga projektarbetet för då sätts de igång :)

Imorgon är de "vårfest" vid skolan, ska avtacka att vi slutar & att vi inte kommer träffas något typ sedan för snart åker vi & när vi kommer tillbaka är de inget kvar. Då står man där utan tryggheten i höst att inte gå tillbaka till skolan och man vet inte vart man ska ta vägen. Spännande men även fruktansvärt skrämmande, får se hur det slutar. Just nu ser jag fram emot en fartfylld sommar med mina babes & annat folk, kommer bli kanon. Har olika resor inbokade så det kommer bli fun, känns som om det kommer bli en bra sommar :)

Kollar fotboll nu, ser inte så ljust ut för Sverige just nu. Tycker det känns som om laget som spelade mot Portugal är som bortblåst. Tycker ändå att de är gutt att Rasmus får chansen att spela :)

Idag insåg jag verkligen vad som betyder mest för mig, det är min familj. Ni är allt för mig, finns där även om jag gör fel, när jag är svag, stöttar tills jag reser mig & allt sådant. Ni är bra!

ikväll blir det väldigt sent för mig måste skriva en liten miniuppsats om en intervju jag gjort inom mitt projekt & är man sent ute får man skylla sig själv helt enkelt.

later.

Stress...

Idag blev jag så sjukt lurad faktiskt, Julia sa att det bjöds på gratis frukost i skolan och såklart var jag sugen på fin frukost och att jag skulle slippa göra den själv gjorde saken ännu bättre. Men när jag kom till skolan började jag ana något moment som inte stämde och smarto jag kom på att det är 1:a april idag ju. Så lurad alltså! Men jag lurade Julia sen iaf så hon fick tillbaka det. Men fick åka till fiket och köpa frukost sedan bjöd jag Julia på ett wienerbröd också fast hon inte var värd det. Men hon bjöd tillbaka med en prinsessbakelse så jag förlät henne:)

Har varit i skolan sedan 9 idag och jag räknar med att inte komma hem föränn 21 ikväll. Projektmässa imorgon så mycket som ska fixas med min sal & projektor måste man hitta mm. Missar träningen ikväll och det är verkligen inget skoj, såg framemot den faktiskt. Men men, får försöka smita innan och se syrrans show som börjar vid 19.30 då istället.

har ni blivit lurade idag? :)


later.


RSS 2.0