Kalmar



jobbade 8-12.30 idag, så sitter hos min bror nu och msyer med deras hundar. Liza ska hämta mig vid 17 typ & sedan ska vi göra oss iordning och ikv blir de fest. vallen står nog på schemat, ska bli roligt :) förfest hos Frida osv.

gillar inte detta tangentbordet så nu ska jag krypa ner i soffan för jag är trött.


Jeili, du ska med ikv ;)

syns i dimman people!

morgonkvisten


sitter nu i syrrans rum då jag inte har orkat sätta på min dator, skulle nämligen börjat jobba vid 8 men bilen vill inte starta så Fia räddar mig så jag kan åka med henne in! Blir dock 15 min försenad så får jobba 15 min längre idag ist, men men. Problemet är att jag får ta bussen hem och kmr inte vara hemma förrän runt 19. Surt men sant, behöver ju jobba som sagt. Var iväg igår & kollade film med jc, jenna, tim & jag när jag kom hem från Kalmar. Jag pallade en film sedan begav jag mig hemåt runt 00.15 införstådd att klockan skulle ringa alldeles för tidigt idag men jag är faktiskt oförskämt pigg. Dock kmr tröttheten komma sen ikv & på jobbet, skönt att jag får sitta i telefon hela dagen :) ska tracka Fia med massa mejl ;)  Den stora parantesen kan man nog kalla att de inte blir match mot FIBK idag, många i laget har varit krassliga och så. De tyckte de var bättre att ställa in så alla blir pigga & krypa så vi kan bjuda upp till riktig fajt sen. Åker ju snart till gbg, ska bli kalasroligt :)

- vill även be om ursäkt till alla jag inte hinner träffa, livet är ganska fullt varje dag &  har varit det ett tag. Vet att jag var frånvarande & altl sånt men det ska nog börja ordna upp sig nu. Lovar att vi ska ta igen det vi har missat!

Igår var det Inter Sport kväll med innebandyn, köpte lit smått & gott + betalade medlemsavgiften. Det blev en dyr historia men men. Längtar efter att jag får min nya klubba & hoodtröjan som vi får. Ska nog bli kalas, sedan har vi även fått köpa ett träningskit som borde komma snart. Tränade i onsdags & de gick okej, kroppen är seg & de kmr ta en tid att återhämta sig men men jag kommer också tillbaka ngn gång ;) Har fått kalastider att träna, tack Linda & tack styrelsen :)

I helgen vankas det fest skulle jag tro, står diverse roliga saker imorgon med laget så får se hur detta kmr sluta..Kroppen är ju inte alltför pigg & jag är snorig men man måste även ha lite roligt i livet när man jobbar hela tiden så :P Ikväll blir de därför bara slapp, jobb & utgång imorgon & söndag slapp. Sedan får vi se vad livet bjuder på för mer delikatesser helt enkelt.

dags att fixa lite innan jag ska åka, hoppas inte Fia har matlåda idag så vi kan luncha ihop (A)

pusselipusss

bättringsvägen


nu börjar jag bli på bättringsvägen iaf, lite snor kvar men de är absolut inte mycket.

kollade innebandy i lördags när tjejerna tränade & det var jobbigt, hatar att sitta bredvid. Åkte hem & målade lite sedan blev de kräftskiva i Övraby, åkte hem redan vid halv tio då jag mådde sjukt dåligt. Somnade som en stock vid 22 och natten var den jobbigaste natten på länge, vaknade av att jag inte fick luft & diverse andra saker så natten var riktigt tung. Blev därför återbud på söndagenes träning så vi slog upp taket hemma ist, så nu börjar de ta sig ute i huset. lite synd att man inte har tiden som krävs, helgerna när pappa är ledig så är jag iväg på innebandy så det är lite surt. Men någon gång ska det nog bli klart ska ni se :)

Har jobbat nu måndag & tisdag, går teknikutbildning denna veckan så mycket teknik på allt får jag lära mig. både intressesant & mindre intressant men man får bita ihop. Nästa vecka är jag ledig 2 dagar, godegud vad jag längtar ;) Imorgon blir de träning & sedan förhoppningsvis sova i stan. måste styra upp detta, tränar sent & börjar jobba relativt tidigt på torsdag så vore skönast om jag fick våldgästa ngn :) På torsdag är de Inter Sport kväll så blir en sen kväll där också men inte alltför sen & på fredag smäller de:

CL- FIBK 20.00 I FÄRJEHALLEN!!!!!!!!!!!

Ska bli sjukt rolgit att få möta dem, hoppas bara det kmr mycket folk och att jag får spela.

livet rullar på just nu, vissar dagar är tyngre än de andra men det är bara att kämpa & åter kämpa!!

nu ska jag packa & hitta sovplats till imorgon.

pusselipusss

wait


allt skiter sig verkligen, denna förbannade förkylningen vill inte ge med sig så ingen träningshelg för mig inte. jag som vill träna för vi ska möta färjestaden på fredag. vill vill vill!!!!!!!!!!  vill ju verkligen spela då men men.

ska inåt stan iaf nu, tränaren tyckte jag skulle bege mig inåt iaf så bara att lyda order. tänkte jag skulle agera fotograf & ta snygga bilder på brudarna ist :)


ikväll blir de en nykter kräftskiva, hoppas jag kan vara med imorgon på träningarna men vi får se!

pusselipusss

förnekelse


jag kan inte förneka det längre, en liten del av mig saknar dig


I all hast


Ska om cirka 8 min åka till jobbet, jobbar 8-12 idag. Sedan blir de hemåt för har en del på schemat idag alltså, ska tvätta + städa bilen, fixa mitt rum, packa inför träningshelgen (om jag nu kan vara med) & sedan komma i säng i vettig tid också.

Tränade varken onsdag eller torsdag för har en grymt jobbig förkylning i kroppen, nu börjar halsont försvinna men snoret rinner verkligen. Har också en infektion i min visdomstand så inget går som jag vill just nu, svårt att äta & svälja. bläää!

Nehe, nu måste jag nog bege mig inåt stan.

pusseliepusss

resumé

mycket som har hänt den senaste tiden för var som sagt ett bra tag sedan...

Jobbet flyter på bra, har bara 4 timmars dagar denna veckan så det är kalasskönt. Ska snart bege mig inåt stan för att efter jobbet umgås med sis & lillkusinen (6år). Ska blir riktigt mysigt, ska hämta mitt andra liv i Norrliden som befinner sig där. Väskor & grejer efter att jag bodde där 2 nätter förra veckan.  Ikväll ska jag kolla fotboll & sedan får jag en sovgäst här hemma, ska bli riktigt mysigt. Imorgon är de jobb 8-12 & sedan ska jag träffa min vän Liza. Har fatpipe kväll & sedan sen träning så ska bli riktigt roligt. Börjar sent på torsdag så det blir mycket bra tkr jag :)

I helgen blir de träningsläger/match lördag & söndag. 1 träningspass på lördagen plus match mot Borgholm & sedan blir de 2 träningspass på söndagen. På kvällen vankas det kräftskiva uppe i Övraby, godegud vad jag har längtat efter det gänget!! wiii :) De blir dock en nykter tillställning för mig då jag ska inåt stan söndag morgon igen för åter träningspass. Ska se hur länge jag kan vara nykter, Liza vännen klarade 1 månad & några dagar, min "nykterhetstid" skiter sig nog redan efter nästa helg då det står utgång på vallen den 29:onde augusti. Ska möta färjestaden den 28:onde, kommer bli sjukt roligt :)

Det som har hänt riktigt under denna tiden är att jag har varit på Gotland med innebandyn, en sjukt rolig helg som man verkligen blev klokare på anser jag iaf. Mycket skratt, innebandy & allt sådant som tillhör. Ett extra stort plus till Liza & Linda som fixade sjukt roliga lekar. klockrent! Var hemma i söndags kväll helt slut i kroppen, har för tillfället ont i halsen så jag hoppas att det ska snart gå bort så man blir helt frisk igen :)

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv förutom att livet går vidare och det är bara att leva med det, tråkiga nyheter har man fått höra men jag kan inte påverka det utan vi får alla hjälpas åt & göra saker och ting till det bästa.

Nu ska jag fixa lite grejer & sedan beger jag mig inåt stan :)

pusselipusss

nu betyder 1 h senare


har tänkt att gå & duscha i snart 1 h. Hela tiden säger jag till mig själv att jag måste röra på fläsket & gå ner & duscha men alltid ngt nytt som händer som jag måste göra. Känner jag mig själv kmr jag inte komma in i duschen på länge alltså.

igår var jag ute i huset hela dagen, slipade & målade så nu är lite saker nästan klarmålat & lite är grundat. huvudsaken är att det är grundat iaf, det blir grymt snyggt faktikst. Man blir riktigt sugen på att jobba mer när man ser det bli bättre hela tiden. Idag har pappa & jag varit grymt duktiga faktiskt, slått upp gips på 1 vecka & dragit skruv. Mycket pill med det dära gipset alltså men de blev sjukt bra när de vart klart. Nu ikv blir de lite grillning & grannarna var här inne för lite prat. Stor mysfaktor på de tkr faktiskt jag :)

Skulle dock varit på Rix Fm med Liza ikv men de sket sig ganska hårt, förlåt vännen! På lördag då kör vi hårt, utgång står troligtsvis på schemat & de ska bli kalaskul tkr jag :)

Imorgon gäller jobb på ICA 8-13, absolut min sista dag där. Får se hur det kommer kännas, kmr nog komma tillbaka ngngång skulle jag tro. Sedan ska jag en sväng förbi Torsås & fixa med grejer. Sedan blir det att fixa i huset några timmar & sedan måste jag göra mig iordning för imorgon är de nog årets fest! Kräftskiva uppe i Slätafly hos Ellinor & hennes syrra med cirka 52 anmälda, de kmr nog bli ett jädrans drag skulle jag tro :) wiiii :D Lördag gäller Kalmar hela dagen som sagt efter min tillnyktring.


nu skulle jag gå ner & duscha men då står pappi & duschar, hmm. Måste duscha inna läggdags för jag luktar inget gott alls.


Nu ska jag tjoa lite med en ibkompis så hon har förfest på lördag ;)


vi syns i dimman imorgon & på lördag :)


snickarbyxor med häng


idag har jag varit off, inte suttit vid datorn en minut förräns nu ikväll, jag är faktiskt mycket stolt över mig själv. Har nämligen slipat & målat fönster idag i huset som vi äger som står bredvid vår tomt kan man nog säga. Imorgon lovar jag att ni ska få se lite pics som syrran har tagit. Ska nämligen börja renovera nu därinne har jag bestämt så jag gör sådant som jag kan göra själv. Lite fix & trix nu när jag är ledig, skönt att ha ngt att göra så man inte behöver lata sig hela tiden.


nu ikväll har de blivit telefonsamtal med Ews som kommer hit imorgon en runda, ska bli skönt att se den bruden live. Sedan är de även målning, slipning & träning imorgon också. Taggar för kräftskivan på fredag i Slätafly, kommer bli livat. WIIIII :D

nu ska jag krypa ner med sis i sängen & kolla hajen 3 tydligen som går på sexan. sedan blir de 2 1/2 men som har blivit lite av mitt favoritprogram faktiskt.


natti natti.

.


denna flickan levde bara, hon tänkte inte. den flickan som lever idag behöver tänka.


another story, another end

tragiska liv


helgen har verkligen varit kalasbra, eller helt ärligt så ville jag inte veta vissa saker men det är väl bättre att veta än att inte veta helt enkelt..

fredagen var lugn, en riktig hemmakväll som var riktigt välbehövligt må jag säga. Myste & bara tog de lugnt, skulle bli sängen tidigt men de gick inte speciellt bra det heller så.

Lördagen spenderades i stan med Harry & sis, blev mkt shopping & skratt. Jag vart ganska mobbad men det är väl sådant man får ta ibland, kan inte vara på topp jämt.  På kvällen vankades det fest hos Tim, grymt rolig kväll med grillning, volleyboll, kubb, trevligt folk & dricka. Kvällen slutade runt 4 hos Anna & Fredrik, tack för sovplatsen! Kvällen var både alldeles alldeles underbar men även kaotisk. Vissa saker ville jag inte veta men om sanningen ska fram är det alltid bättre att veta, men folk snackar så mycket olika så när man tror man får veta sanningen av den riktigt personen kanske man hört ngt annat. Liten by & mkt skitsnack det är sådant man får leva med skulle jag tro. Bjuder på lite bilder efter vår lilla "bonnafest" som många kallar den:














Söndagen var grymt seg, vaknade 7.15 för kan verkligen inte sova när jag har druckit + alla flugorna som irriterade var det bara att kliva upp. Blev film i soffan tills de andra hade vaknat, mycket bra morgon :) Blev lite fin frukost & sedan körde Stina hem mig. TACK! Hemma blev de lite mat & solning. Somnade ute i solen & sov cirka 1 h. Bakade blåbärspaj & sedan blev det att kolla KFF som vann :) Tog mig ut på en liten liten löprunda, närmare 3.5 km. Avslutade med armar, mage & rygg. Var grymt tungt & jag insåg att det kmr bli väldigt tungt att komma tillbaka helt. Kommer nog ta lång tid & allt sådant, men vill jag så kan jag & jag vill verkligen bli bättre på alla håll. Så om jag får vara fri från alla olyckorna nu så ska jag nog klara mig bra.

dina ord värmde, jag vet bara inte om jag ville höra sanningen..

Nu ska jag köra sis till frisören & efter de blir de nog en långpromenad. Har "semester" denna veckan så borde nog göra ngt av mitt tragiska liv. Ikväll börjar ibträningen, ÄNTLIGEN! Ska se om jag kan gå för fullt för känner fortfarande lite i nacken men vi får väl se.

nu måste vi åka, tjingeling!


RSS 2.0