rastlös


var hos doktorn idag, blev konstaterat att jag har en infektion i halsen. svalget är irreterat men de är absolut ingen fara. Det är ungefär som en förkylning men detta är mycket jobbigare då de gör ont när man sväljer & äter. så jag har väl inte fått i mig hejdlöst med mat dessa dagarna & pga de är jag trött & hängig. Egentligen vill jag bara ut & springa men de får vänta till nästa vecka. Var lasergame med innebandyn idag men de fick jag tyvärr avböja, får se hur de blir med kostföreläsningen imorgon. Beror helt på hur jag kommer känna mig!

Jag satt på britsen hos doktorn med jeans & ett linne. Han säger: jag ser att du har en liten mage, mitt fett åkte nämligen över jeansen en aning. Absolut inte mycket, har haft värre & han kommenterar de. Han tyckte jag var tjock, haha. Egentligen tyckte han nog inte så men han tyckte nog att jag skulle försöka få bort den där magen :P Sedan sa han att han tyckte jag var en vacker & ung kvinna, han är lite knäpp men en grymt bra doktor! Ärlig, rak & ger sig aldrig innan han hittar felet & sådant gillar jag. Man vill ju verkligen veta vad som är fel när man går till doktorn.

Legat framför tv:n nästan hela dagen, gjorde lite pancakes till moi. Måste slinka ner lätt så det inte gör så ont när jag äter, en positiv sak är att jag lär mig att äta sakta nu iaf för de kan inte gå så mkt fortfare. Skulle egentligen jobba 10-20 idag men syster fick hoppa in. Är inte så pigg att jag klarar jobb ännu, får bli jobb 12-20 på fredag & sedan fyller Jenna 19 år :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på te den tjejen, får nog slå Stina en pling & kolla upp läget...Nu ska jag fixa mitt bombnedslagna rum, lite nytta måste man göra när man bara är hemma...

hoppas ni steker gott i solen partypeople ;)

förövarfabbe farfars far!


helgen har varit bra, i fredags var de lugnt med familjen & en promenix med Harry. Lördagen startade med promenix, en frukost lik hotellfrukost (mumma), tvättade 2 bilar & sedan kom Nina med Niklas & hämtade mig. Kollade fotboll i Gullabo/Gullaboås där de vann, var första matchen med dem jag såg er. Var ganska roligt men tyckte väl inte de var superduktiga om jag får sticka ut hakan lite (A) I Torsås försökte jag hjälpa Stina & Jenna med bilen, Stinas rattlås hade gått i lås & de gick verkligen inte att få upp. de var mkt skratt där, blondinvarningar på dem två ;)

på kvällen mötte jag upp Jenna & Tim, ner te Dalskär. kollade lite volleyboll, hämtade grabbarna grus (Jc, smeds, karlsson) i Söderåkra & vidare upp till världens ände. Grillade lite & hade allsång, runt halv tolv snåret blev de att köra hem Jenna & Tim. Sis hade varit på flyersfest så henne tog vi hem & lämnade. Jag skulle vidare in till stan & hämta Ews, JC hade jag som sällskap då han sa att de inte var bra att köra själv när man var trött. de var grymt snällt vännen! Var hemma vid halv fyra & då hade de redan ljusnat. Kvällarna blir fort mörka nu & mornarna mkt ljusa, helt sjukt hur fort tiden går.

Idag steg jag upp vid 12, dock var jag uppe runt 8 & motade ut en geting ifrån rummet. Vidare te playan med Nina, käkade pizza sedan förbi farmor & myste lite.


nu är jag grmt seg & ska sova, dock är inte sängen bäddad så de är lite jobbigt. imorgon slutar jag med antibiotikan men är uppsvälld i halsen sjukt mkt så det är nog något på gång där,. Jag vill bara vara frisk & kunna träna men icke. det är inte min tur :P


nu blir de sängen.


p.s tack för en bra helg ;)


-


jag lever, har jobbat mycket denna veckan men har äntligen hela helgen ledig. ska bli underbart :) nästa vecka är de inte mycket på ICA så ska jobba på det andra jobbet mycket då, men hoppas jag kan planera in någon ledig dag iaf :)

ikväll har bror med sambo varit hemma & vi har ätit gott & haft de lite mys. nu har alla gått & lagt sig, även sängen är ett faktum för mig snart...

imorgon är de promenix på morgonen, sedan fotboll med Nina & på kvällen ska jag upp till Oxlehall ( världens ände) för lite grillning & kubb. ska bli mysigt.

söndag blir de slapp, städa & tvätta bilarna. nu vet ni hur min jobbfria helg ser ut, nu blir de sängen.

natti natti.

..


jag är med död än levande, antibiotikan & de tar på kroppen & sedan allt jag vill är att få ut & springa. knasigt att man är mest sugen på att träna när man inte får, knäppt! Imorgon ska jag iaf gå en promenix med Ews, mys :)

nu är jag sjukt trött & ska krypa ner till sängs. kolla U21, mycket snygga boys.

hoppas ni får mycket sol på er, nu när det är så underbart väder..

natti.

antibiotika


yeep, sagt & gjort så fick jag antibiotika idag & en vecka framåt. det är verkligen pest & pina, dock hoppas jag infektionen i kroppen försvinner. men ingen träning i veckan eller krogrunda på fredag med innebandyn som jag hade sett fram emot så sjukt mycket till, dock blir de en billig kväll för mig ;) Jag ska iaf vara med hade jag planerat för vill umgås med dem. Ikväll var jag, pappi & sis ute & åkte med cabben, underbart att rensa ur skallen. jag bjöd dem på glass så det var mumma & mycket mysigt.

Det grämer mig så sjukt mycket att det är fint väder ute & jag måste jobba, imorgon jobbar jag mellan 10-20 & sedan är jag ledig på onsdag. Hoppas på att få lite sol på mig då iaf, hihi. i helgen är jag helledig & de gör mig superglad. Är ledig nästan alla helger så det är toppen :)


Ska börja röja på mitt rum nu & vid 21.30 ska jag ligga i sängen för då började någon Beck-film jag vill se.



du kan inte hjälpa att du är så sjukt fin, jag bara faller i din närhet. din existens i min närvaro är min dröm


natti..


sicken fest

Opps, inte skrivit på kalaslänge nu igen men det är sådant som lätt händer när man har ett fullspäckat liv! Nu i veckan har jag bara jobbat, jobbat & jobbat. Tidiga mornar & sena kvällar, har även hunnit med att träna lite grann på ett hörn. Mycket välbehövligt. Fixade även mina betyg till högskolan & allt sånt där. Nu i helgen har det varit midsommar, vissa snackar om överskattat & vissa underskattat. Jag må nog säga att det var en riktig kalashelg!

Midsommarafton: Jobbade till 14, tog sedan bilen in till Liza & Sanna i Kalmar. Lagade god mat & tog sedan bussen över te Öland. Lite för mycket dricka för oss samtliga men vi hade en sjukt rolig kväll, tack! ni är för bra girls..

Midsommardagen: Tog mig hemåt runt 14 snåret & var grymt trött. Inflyttningsfest & midsommardagsfest stod på schemat. Min vän Julia kom hit & vi åkte tsm upp till Övraby ( ett ställe här hemma i Söderåkra) där festen skulle hållas till. Jag körde på nykter för mådde inte kalasbra precis efter gårdagen, de ändrades dock. Hem & lämna bilen sedan var festen ett faktum. Akustisk gitarr, dricka, trevligt sällskap & allt sådant som hör till gjorde denna dag så underbar, ett stort tack till er alla :D Sängne var ett faktum vid 3 snåret och vaknade igen fram & tillbaka mellan 5-9 så sömn hade de inte blivit mycket av denna helg eller förra veckan tyvärr. Vet att min kropp verkligen behöver det, därför ska jag skriva klart & sedan krypa ner.

Söndag: Vaknade upp hos Anna & Fredrik, 2 personer i en 90 säng var verkligen inte skönt. Pappi hämtade oss & mammi hade gjort en underbar frukost till mig & Julia. MUMMA :) Jobbade mellan 10.30-17 & sedan har jag bara grejat här hemma med lite stuff som alltid behövs.

Min kommande vecka är det väldigt mycket jobb som gäller & även träning, på fredag är de vår krogrunda med innebandyn. de ska bli så roligt, jag längtar!!!

jag vill tacka ALLA för denna underbara helg som ni har gjort så förbannat bra, utan er hade jag verkligen inte mått såhär bra för tillfället. Ett stort tack till min mammi & pappi som räddade min kväll igår kan man nog säga, de körde hem Gry som jag hade lovat. Mammi gjorde de så jag kunde dricka, TACK <3







nu ska lite bilder upp på facebook & sedan blir de sängen, klockan ringer vid halv sju imorgon.

natti natti.


drömmar

denna helgen har jag jobbat & då har tankarna varit överrallt. Jag har tänkt ut saker jag vill göra innan jag blir 25 år, jag satte upp saker jag vill göra innan jag blir 25 för efter de så bara flyger åren iväg säger dem...

- Vara au-pair
- Besöka Thailand
- Komma på vad jag vill bli i framtiden
- Förhoppningsvis pluggat klart
- Flytta hemifrån
- Hoppa Bungy Jump
- Besöka Nya Zeeland
- Tagit MC-kort
- Besöka New York
- Snorkla
- Bada med delfiner
- Lära mig surfa ( lite iaf )


sedan är de såklart tusen saker till jag också vill göra men detta är de stora grejerna. i dagsläget är jag väldigt sugen på au-pair, har hittat en familj i Brasilien som låter lockand. Dock har jag bestämt mig att ge innebandyn 1 år till & sedan får jag se till nästa höst. Då hinner jag bestämma mig om jag ska plugga direkt eller om jag hittar ett bra jobb som jag trivs med. Jag tar en dag i taget & lever livet som det kommer & sedan får vi se.

Vilka drömmar har ni??


nu ska jag iväg te Torsås & gå en långpromenix med Ews :)


one thing..


jag har konstaterat en sak: killar är tyvärr väldans knäppa..

no time no see


jobb, jobb, jobb & åter jobb. Så ser nästan mina dagar ut, har varit mycket denna veckan med studenter hit & studenter dit också så allt gör väl sitt. Nästa vecka blir lite lugnare då jag kan lägga mycket fokus på ett jobb, men vecka 26 drar tusan allt igång.

ligger i sängen helt utslagen, trodde jag skulle få ledigt i helgen men de vart jag alltså inte. jobbar 8-17 imorgon & 10-17 på söndag. Så dags att börja sova nu, var uppe vid 6 idag för skulle lämna in bilen vid 7. så tidiga mornar & då krävs tidigt kvällar. har därför inte riktigt hunnit känna efter hur det är efter studenten & allt, de kommer väl te hösten.


Joo, sis & jag har bokat husvagnsplats i Dalskär te vattenfestivalen som sker 17-19 juli i bergkvara. De kommer bli kalaskul & även om de bara är typ 1 mil hemifrån blir de nog även en go känsla slipper man tänka på hemfärd & allt på lördagen :)


nu blir de lite tv & sedan natten..



puss&kram


studenter


studentfirande hit & studentfirande dit. Iaf så jobbade jag mkt igår, 12 h blev det sammanlagt så somnade vid 22. De var verkligen välbehövligt, idag vart d eupp tidigt & blåsa ballonger mm. Körde Joel vännen som tar studenten idag sedan vidare för jobb mellan 14-16, gick mycket fortare än vad vi trodde de skulle göra.

Försöker packa en väska som ska innehålla allt te kvällen så jag inte glömmer något men de är inte lätt, ska träna innebandy i Linsdal först & sedan blir de utgång för att fira alla studenter & inklusive mig själv :) hihi.

nehe, nu börjar de bli tajt om tid. Träningen börjar vid 18 & idag ska vi ÄNTLIGEN få spela "riktig innebandy", klubba & boll. alltså ingen fys. JIPPI.

later.


stress



igår jobbade jag mellan 8-16 & sedan vart de bara hem & packa väskan. förbi en student & lämna blomma sedan blev det in till Kalmar för träning. Visste verkligen inte om jag skulle ut & festa eller åka hem efter träningen men efter mycket övervägande åkte jag hem, bra val tycker jag av mig!

Skulle nämligen börja jobba vid 5 idag, puuuh! Efter lite förseningar blev de jobb mellan 6-10! vidare hem & slänga i sig lite mat, sova en timme & nu ska jag snart ge mig iväg till nästa jobb. jobbar 13-20 där & så måste jag iväg & lämna en blomma till en student som går ut idag & till en som jag inte hann träffa igår & lämna blomma te. mycket på G alltså.

så ska dra på mig arbetsbyxorna nu & så ska jag cykla iväg.

tjingeling!

Arbetslivet


idag har jag varit händig, jobbade med mamma 2 h & sedan lagade sis & jag mat dock måste jag erkänna att sis gjorde mest! kollade film & åt glass med jordgubbar till efterrätt, de var riktigt mumma. Tog även ner flaggstången idag & tvättade rent den, vart ju helt grön längst ner så de var välbehövligt. En liten rolig sak idag som jag fick höra var att folk tror jag är pedant och är rädd att få lite skit under naglarna. sådan är jag absolut inte! Blev chockad när han sa de, jag hjälper väldigt mycket till hemma, effektiv på arbetet och är inte alls rädd för att ta i! Så godegud vad folk kan få en om bakfoten, när jag är hemma så går jag mest runt i "jobbkläder" & nästan aldrig jeans & ngn snygg tröja. Klär bara upp mig om de är party eller om jag ska inåt stan, så tji fick han!


nu ikväll vart jag ute på en 2 h långpromenad med sis & lånevovven Emma, de var grymt skönt. Så har preics duschat och ska snart krypa till sängs. Rubriken är en varning om jag nu kan kalla det så, imorgon börjar arbetslivet & klockan ringer vid 06.30, shiit alltså. Jag har två jobb i sommar så det kommer bli mcyekt jobb, men vill jobba så jag kan spara en hel lön nästan hade jag tänkt. Dock ska jag försöka hinna leva & ha roligt också ;) Så jag kommer inte kunna skriva mkt i bloggen i veckan för den kmr se ut såhär:

Måndag: Jobb 8-15, förbi 2 studenter & hoppas på lite mat hos en av dem ;) hihi. Träning i Kalmar på kvällen & det ryktas om utgång, jag håller mig nog dock hemma.


Tisdag: Jobb först 6-12 & sedan 13-20. Förbi studenten Nina & ge lite stuff.

Onsdag: Jobb 05.00- 11. " student-driver", ska köra en student dock kan jag inte säga vem ifall den personen läser bloggen. Träning i Kalmar på kvällen & förhoppningsvis utgång. Liza vännen tar studenten också :)

Torsdag: Jobb 10-20 & sedan blir de sängen ;) Ska försöka hinna förbi arbetsförmedlingen också & även kolla vilket fack man ska gå med i. börjar ju blir riktigt vuxen ;)

Fredag: Jobb 7-13 & sedan även 14-20.

Så ni kan förstå att min vecka kommer vara grymt mycket jobb, men det är de väl värt när pengarna kommer. Att parallella två jobb är inte lätt men jag ska försöka klara det så gott jag kan, så ni får ha förstående med att jag kommer vara lite "off" vissa veckor pga mycket jobb. Dock ser jag framåt midsommar i Kalmar med innebandybabsen & sedan är V. 32 då vi drar utomlands. Det måste verkligen bli av bruds, det som gör att jag kan jobba så hårt i sommar för jag har något att se framemot!

En annan liten parantes är att sis & jag bokade campingsplats i Bergkvara till Dalskär, bokade 17-19 juli så jäkla gutt ska de bli :) Behöver man inte tänka på skjuts & liknande. PARTY! Synd bara att innebandybabsen drar te sth samma helg men men.
¨
nehe, nu blir de sängen så man är utvilad till arbetslivet som börjar imorgon.

WELCOME TO BUSINESS MALIN!

puss&kram


längtan


ibland blir saker inte som man helt har tänkt sig, jag tror alla människor har en drömfantasi om hur man vill att alla saker & människor i världen ska vara. Jag har insett att det inte funkar så, man ska inte ha några fantasier för då blir man bara grymt besviken när dem går sönder tyvärr. Därför är det bättre att leva livet en dag i taget och se hur det går, som jag förklarade för dig är jag sådan som person. Impuls & tycker inte supermkt om att ha saker och ting bestämda. Galet, roligt & impuls ska det vara, de gillar jag bäst :)


ska nu snart ner & kolla Sverige- Danmark med mammi & pappi, blev te att vara hemma ikväll. Åkte dock på att vara fyllechaffis så runt 23 ska jag bege mig inåt stan med några brudar som ska festa till att ikväll, jag blev riktigt sugen faktiskt! dock blir de kanske party måndag & onsdag, får se om jag orkar behöver träna båda dagarna också med innebandyn.

längtar grymt mycket till V.32 för då drar jag & 3 till utomlands till ett varmt ställe & så kmr vi uppladdade & taggade till en säsong med innebandyn som jag hoppas kommer bli en av de bästa :) resmål är dock inte ännu bestämt men de lutar åt en restresa till Cypern, sola & bada sedan bara ta de lugnt efter en hård sommar med mycket jobb. LÄNGTAN!!

later.

time to change


kvällen igår var bra, blev ganska sent & idag väckte pappa mig vid 9 & han undrar varför jag vill flytta hemifrån. han får nog börja tänka lite, hihih ;)

till frukosten tänkte jag att det skulle vara mysigt och dra igång en film en lite snabbis så där, det visade sig att filmen var 3.45 h lång så jag fick sitta ett tag & egentligen var den inte ens bra hihi. Så dagen har bestått av tv-tittande & nu bara datorn alldeles för länge egentligen. SKrivit upp mig på lite bostadsköer i stan för det är grym lång väntetid, jag vet inte alls när jag ska flytta & de är egentligen inte något jag längtar efter supermkt men bra att vara uppställd iaf. tar ju några månader innan man har chans att få liksom.

idag har jag också beslutsångest, om jag ska iväg till Kalmar & kolla Sverige- Danmark med tjejerna eller om jag ska slänga mig i soffan här hemma & bara tjocka mig. borde ut & springa en runda med men ska träna på måndag så får ta det då ;) hihi. ska iaf dra igång med rummet nu & försöka få iordning lite på de & slänga ner mina saker i flyttkartonger som inte får plats i rummet. lite hushållsmaskiner & sådant jag ska ha när jag beger mig hemifrån.

nationaldagen idag också, dags att hissa flaggan!

later.

arbetslös?


idag avslutade jag min sista kurs, historia A & jag fick MVG. yeeppp så nu är jag helt klar med gymnaiset, blev ju att jag fick ha den muntan idag för han hade inte tid med mig innan studenten. så nu kan jag räkna mig som arbetslös, men de gör jag faktiskt inte för på måndag börjar arbetslivet ;) ska bli lite skönt att börja jobba men tror ändå de kmr kännas knasigt att inte träffa kompisarna & sådant man är van vid :P men vi ska absolut inte tappa kontakten, i sommar blir de party & diverse andra galenheter ;)

nu blir det duschen så jag är redo för en kväll i Kalmar ;)

hoppas ni får en lika bra kväll som jag kommer få!

puss&kram

balen & studenten


båda balen & studenten var underbara upplevelser, det är svårt att skriva ner i ord hur bra det egentligen var. alldeles alldeles underbart verkligen :) Fick mycket fina blommor & presenter samt var maten kanongod. Istället för att jag ska babbla om hur underbart det var så får ni kika lite på bilder istället. jag funderar seriöst på att börja plugga på högskolan te höst för jag vill verkligen känna denna känslan igen ;)

















jag kan fortsätta ladda upp tusen bilder för alla är så underbara att titta på dock hinns det inte med, ska lägga upp de på facebook när jag får tid. nu väntar en runda löpning :)


later.

2 h & 15 min..

 bara lite kvar & sedan är de äntligen min efterlängtade studentdag. kommer inte hinna skriva något imorgon men vi hoppas på bra väder så ska nog allt gå bra.

nu är jag helt slut så nu ska jag sova, imorgon är de party ;)

puss&kram

en dag kvar!!!!!


tiden är knapp när allt ska hinnas med, igår var de att flänga runt hela tiden & bara fixa saker inför balen & sådant. Men det blev kanonbra & balen var verkligen något extra. lämna in klänningen på kemtvätt sen, ohh yeeess ;) Tack alla för en underbar kväll!

Idag har jag tvättat cabben & gjort den kanonfin. Ska ju åka med den imorgon, STUDENTEN :D Jag längtar men ändå inte, börjar bli nervös. knas, vi drar iaf igång vid 12 med champangefrukost & går ut halv fem. hihi. sedan ingen mer skola!!! idag kmr mormor & morfar också, de ska bli mysigt att ha dem här ett litet tag alltså några dagar :)

nu ska mammi & jag iväg & handla de sista inför imorgon :)

later.

RSS 2.0