......

Dålig på att blogga idag, har varit supermycket faktiskt. Hade idrott i skolan den enda lektionen & de blev beep & volleybolltunering. Var den sista Fysik Träning B vi hade faktiskt, beepen vill jag inte ens kommentera. Men det var ett par sega ben som sprang idag, men jag kan säga att jag kom över nio iaf :) Bjöd Julia på glass sedan för hon körde mig te pappi, mumma.

Jobbade mellan 17-20 & satt mest i kassan, är verkligen helt slut i kroppen. Den är seg & jag är konstant trött, man ska ju vara pigg nu när solen skiner & våren är här men icke jag. Fortsätter de hela veckan ut blir de doktorn, vill verkligen inte dit. Men måste kolla upp varför jag är konstant trött och sjukt dålig på att äta, de beror väl på stress & sådant men men. vill verkligen äta för vet att jag behöver mat pga all träning jag gör, men jag kan verkligen inte få i mig något. finns de inga knep?

Imorgon blir det stan lite tidigare för måste fixa saker inför Malmö, för snart är det dags. Fasar lite för fysbanan imorgon faktiskt på ibträning, känns som om kraften inte finns där riktigt men när jag väl börjar springa så kommer jag inte kunna sluta för då kommer envisheten fram.

Sista dagen imorgon tills projektarbetet ska vara klart, shiit hur ska jag hinna? !!! Måste fota alla styrkeövningar jag gjort, och egentligen tusen saker till vill verkligen ha MVG och jag nöjer mig inte med mindre.

Nu blir de 2 fast 2 furios & sedan scrubs :)

talk like you mean it and don´t lie to me...

god natt.

Matvrak?

Slutade innebandyträningen lite tidigare då vi var knappt 8 personer, eller vi var det men Karin avveck lite tidigare pga att hon inte mådde så bra, krya på dig! Samt Johan var med också, skitrolig träning med småmål & så mixade vi lagen hela tiden :) Blir alltid på så bra humör efter en innebandyträning alltså så jag kommer sakna det sjukt mycket när jag åker iväg, men när jag kommer tillbaka ska jag förhoppningsvis vara biff :P

Idag gick det superbra för min egna del så det var verkligen skoj. Nya tränaren var där också men han bevakade mest träningen & kollade lite. På onsdag väntade en hård fysbana sa Johan, fasar redan lite faktiskt. haha! men ska bli skönt att få svettas lite extra mycket.

Angående rubriken var jag såååå sjukt hungrig när jag kom hem så har precis slängt i mig en hel skål med youghurt & flingor, ett glas jucie samt två grova mackor. Jag får väl skylla på att jag inte fick någon lagad mat i helgen? (A) Men även om man bara kör småmål är de ganska jobbigt för det bli intensivt hela tiden & knapp vila när man är några & då blir man sjukt hungrig iaf jag. Så egentligen ska jag vänta 2 h innan jag får sova men äsch de skiter vi i. Ska borsta gaddarna & sedan blir de scrubs :)

god natt

kramar

Er M


IB

Nu ska jag byta om, kolla lite innebandy på tv:n & sedan åker jag in te Kalmar för lite träning :) Ikväll blir det väldigt sent då jag måste till Torsås efter träningen till en killkompis som behöver lite hjälp. hoppas jag kan hjälpa iaf.

fick nyss sms från min vän Nina, hon har tagit körkort idag. stort grattis vännen :)


alldeles för lite tid, så mycket som ska hinnas med & sedan ska man vara alla till lags också. det stavas: STRESS & ÅNGEST!

Malmö snart, godegud vad jag längtar verkligen!


puuuh

kan verkligen inte förstå varför jag är trött, sov 13 h inatt och det behövde jag men även nu sitter jag här & är trött. har inte ens gjort någon nytta idag, fixade rummet, tvättade en maskin & var nere & dukade nyss för vi ska snart äta lite bara pappi kommer hem.

Har inte ens pluggat något idag så har världens sämsta samvete, det är bara 17 dagar kvar tills vi ska åka och då ska allt vara klart egentligen men de fixar jag nog aldrig så kommer nog att ha några uppdrag kvar när jag åker till Malmö.

Lyssnat på Rix Fm hela dagen & nyss ringde de upp Gert. Klockren är han: "Har man 45 i skor så vet man vad han har för något annat som är stort". vad tänker ni på? ;)

denna veckan är det mycket jobb men även plugg & "avslutningskväll" på skolan på torsdag, för snart försvinner vi & många kommer man aldrig träffa igen & de känns inget bra :/ även projektmässan på torsdag så det börjar dra ihop sig något enormt mycket nu, det är med blandade känslor faktiskt.


längtar enormt mycket till Dalarna just nu & den tjocka släkten, vill bara åka nu :) men några dagar kvar så jag får väl hålla ut helt enkelt.


vill ha kväll & innbandyträning nu faktiskt, hoppas den nya tränaren är där idag & kör lite med oss :) dock längtar jag mer efter onsdag när de är fys, grymt skönt efter de passet för man känner sig så duktig.


Brudar, utgång på lördag? Sista helgen innan jag sticker till Malmö, de måste vi ju "fira" med en utgång. för sedan är de påskhelg & sedan åker jag.  är ni på? :) jag är grymt sugen iaf.




Sömn...

Sömn var allt som behövdes för min kropp, sov i 13 h denna natt. Sjukt skönt att vakna upp och känna sig helt utvilad faktiskt. Får se hur bra det går att somna inatt då, kanske inte lika lätt tyvärr.

Nu ska jag ta tag i alla mina väskor som jag hade med mig i helgen, mycket kläder överallt samtidgt som alla skolböcker ligger lite där de vill. Sedan blir de en långdusch.

ikväll är de innebandyträning, godegud var jag har längtat faktiskt efter denna kväll :) Man blir så pepp när man sett innebandy hela helgen & ser hur sjukt roligt de har när de spelar, ibland inte något riktigt allvar :)

nu kan även Fia börja läsa min blogg för nu har vi ändrat texten till ljusgrå, eller inte vi kanske. snarare Jeili som har gjort hela min blogg :)

nu måste jag verkligen börja städa!

beauty

later.

Sicken skam

Blev ingen promenad med mammi, bäddade ner mig i sängen istället med datorn på magen & bara kollade runt & pratade med folk. Somnade som en stock bildligt talat alltså, shiit. Det har både ringt & smsat för fullt på mobilen men ingen Malin som vaknade. haha! så nu har man precis vaknat igen, men ska snart somna om igen alltså. sådana här helger är verkligen inte bra för ens kropp. den vill just nu bara ha sömn, sömn & sömn.

Syrran kom nyligen hem, hon har spelat in sin låt i en studio ikväll så jag väntar med spänning på resultatet. Ska använda den i "Melodifestivalen" de har på sin skola, tyvärr missar jag den för då är jag i Malmö men lycka till iaf :) Frågan är om man inte ska palla sig hemåt då igen pga de, får se helt enkelt. Ska ju försöka ta mig hem den 25 pga cl´s fest.

nu ska jag svara på alla smsen & ringa upp lite personer som ringt sedan ska jag försöka slumra in igen & sova tills imorgon. de lär min kropp behöva annars är nog det bara en tidsfråga innan jag nog blir sjuk tyvärr.

vill höja ett finger för Cl´s kiosk & dess goda toats. Det är en sådan jag levt på idag bara & mumma var goda de var, kiosken i all ära :)

god natt

kramar

Er M

Trötthet

Jaaa, det kan nog sammanfatta min söndagskväll faktiskt. Är helt slut och ögonen svider, har blivit 10 h sömn på 2 nätter nu i helgen pga Fairplay, högskoleprov & jobb. FairPlay var väldigt roligt, blivit tajtare med folk i klubben och alla domarna. Så har haft en bra helg i Kalmar Sporthall helt enkelt & träffat grymt mycket nytt folk och de gillar vi :)

Som sagt vankades högskoleprovet igår, sedan har jag ingen mer kommentar för jag trodde jag var så sjukt mycket smartare än vad jag egentligen är. haha! 0.0 de kmr jag få, nja men inte över 1.0 iaf. Sedan käkade jag mat hos bror min, vidare & kolla Cl´s F16 tjejer och sedan blev de fotboll & lite :) en bra helg som sagt!

Har jobbat idag så kom precis nästan hem, har hunnit fått i mig lite mat bara. Ska nog ta en promenix med mammsen så man kanske kan hålla sig uppe lite längre ikväll iaf :) Måste deklarera ikväll också så man har klart det inför Malmö, jag får faktiskt ganska mycket pengar tillbaka på skatten så det var ett glädjebesked :)

later.

kväll

Seketariatet gick super hade en trevlig kväll med Sara, Fia & lite Jenny. Hon avgick ganska fort pga att hon blivit frisk från vinterkräksjukan nyligen.  bra matcher var det också, en bra kväll helt enkelt :) fick även träffa min nya tränare & han var helgo så kmr nog bli en bra säso:)
 

Sitter nu hos min bror ska bädda ner mig snart för klockan ringer 7 imorgon, måste duscha & fixa mig för vid halv nio jag infinna mig och jag har ingen aning om vart det är. lyckat malin!

deras dator är helt knasig så  nu ska jag sova, btw jag har ett dubbelt lillfinger. stukade det idag på idrotten, inte roligt!

god natt

kramar

Er M

Buss

Sitter på bussen i till kalmar nu, hatar verkligen att åka buss. Har dock världens sötaste bebis bredvid mig så det funkar. Snart framme i kalmar. Är faktiskt nervös inför imorgon, får hoppas det kommer gå bra. Tycker nog högskoleprovet är lite överskattat, eller? Later.

Vinst :)

Korr vann hela rugbyn igår, så jäkla roligt! Ett stort grattis :D

Har gått igenom min tyska idag med alla grammtik så i skrivande stund sitter jag och ska skriva in det på Word. Har även hunnit med en lektion i företegsekonomi idag så den kursen är snart klar också :) Längtar verkligen till Malmö nu och några besök är inplanerade, ska bli enormt roligt :) Sedan bal & studenten direkt när man kommer hem, gaaah!

Sitter och väntar på att Gry ska bli klar så vi kan gå & få i oss lite mat så jag kan fortsätta plugga sedan. Idrott vid 14 & sedan blir de Kalmar för att tillbringa en hel eftermiddag/kväll i sporthallen.  

later.

...

Jag har verkligen en tendens att packa alldels för mycket, har nu två väskor med mig. Men det gäller att vara förberedd för allt kan hända. Men visst, kommer nog inte använda hälften av kläderna så. Bättre för mycket än för lite! Blir ju dumt när jag har idrott imorgon med & behöver kläder te de också. Men ska se över packningen imorgon bitti för behöver nog inte hälften med mig så :P

Nu har jag krypit till sängs & ska försöka sova för blir tidigt imorgon & en lång dag. Ska försöka skriva i helgen :)


God natt

Kramar

Er M

Snart helg

Ohh, godegud vad jag längtar till helgen. Vill bara ta de lugnt & sova egentligen, dock kommer jag inte få göra det denna helgen för har alldeles för mycket på schemat. Men söndagkväll, då ska jag verkligen sova :)

Imorgon blir de idrott runt 14 & sedan efter de bussen in till Kalmar för att sitta i seket på Fair Play Cup. Ska bli enormt roligt, jag älskar sådana cuper! Efter blir de hem till bror min med sambo & bara soooovvaaaaa.

Lördagen kommer med stormsteg och med det menas högskoleprovet, gjorde jag verkligen rätt som anmälde mig till de? jag börjar tvivla, bläää. Efter ska jag iaf hem till bror min igen & få mat, mammi & pappi ska också in. MYS! Sedan blir de nog utgång med tjejerna, om inget annat kommer ivägen.

Söndag drar Fair Play igång igen och vi ska vara där halv åtta :O och jag ska köra in, lyckat liksom. dock kmr nog Fia ser med förjävlig ut än mig, haha. då hon kmr Sedan blir de hem te S-åkra och börja jobba vid 11 till 17. Sedan är det sooovvaa som gäller!


Det bästa som hänt mig just nu är att vi kanske ska byta bil, jag hoppas verkligen på det så de inte bara reparerar den för jag vill verkligen ha en ny bil. Men pappi är kräsen, han ska ha automat & diesel och det är väldigt sällsynt i bra märke. Men nu har vi hittat en V70, de gillar vi verkligen :) Pappa ser chansen nu när jag ska till Skåne så jag inte kan köra sönder bilen :P Sedan när jag kommer hem är de bara ta ut min cabbe & köra runt, jag längtar!

nu ska jag packa för det blir nog 1-2 nätter istan denna helg, får se vart man hamnar, bjuder på en bild så ser man håret lite iaf men har dock skitröda ögon :P


Frisören

Intervjuade som sagt en person idag, hon är ansvarig för vår hälsocentral i Torsås. godegud vad jag lärde mig bra saker, inte med kost & motion utan att tänka på ett annat sätt. Tänka på ett helt nytt sätt ska jag verkligen försöka göra för då kommer jag må så mycket bättre :) TACK! Blev även inspirerad till min föreläsning som jag ska ha med Torskolans sjuor, sedan ska jag ha ett idrottspass med de efter. De kommer bli galet kul :)


Jobbade även åt mamma idag då hon inte alls var kry igår, hoppas hon snart blir bättre!



Mamma lagade goda pannkakor tills jag kom hem och sedan var det bara att åka fort fort in till stan för att hinna med ett besök på citygross iaf för skulle träffa broder min och även inhandla lite småsaker för Skåne. Så det blev lite tvättmedel, sköljmedel, tandkräm, tandborste & mycket mer. Sådant som behövs men som man inte riktigt tänker på. Blev dock ingen resväska, den får inhandlas i helgen. Skulle även hinna in på Ikea & köpa tvättställ, de låter så sjukt vuxet uscha! Men jag hann tyvärr inte de för klockan bara tickade iväg när jag pratade med bror min.


Frisörtiden var vid 12.45 så nu sitter jag här med sjukt lite hår och även så mycket snyggare, helt nyfärgat & snyggt, jag är helnöjd! Tack Annie :) Lägger nog upp bild ikväll kanske.


Träningsvärken är ganska lindrig om jag ska vara helt ärlig, de känns i vader & i armar men överkörd av en traktor har jag inte blivit som Liza sa :) haha!

Fia, har även bojkottat min blogg pga att hon inte kan läsa riktigt vad de står. så nu måste jag ändra texten så hon ska läsa den, pucko!


Kom nyss hem och ska sminka mig nu för att åka & jobba, börjar vid 18 te 20 så blir bara 2 timmar, skönt :) Ikväll blir det massa packning för att tillbringa typ en helg i stan :)

later.


Stress

Ska iväg till Torsås nu & intervjua en person för mitt projektarbete, hoppas det inte tar alldeles för lång tid bara :)

Sedan blir det att jobba åt mamma, sedan måste jag in till stan för frisörtid. Skulle även gjort ärende istan som vi behöver i lägenheten i SKåne men det får bli en annan dag.

Nu ska jag platta håret & sminka mig.

later.

Talang i köket?

Precis fått i mig en kycklingsallad som jag gjorde till familjen idag, mumma! Mätt och glad just nu faktiskt, lovat en på pappas jobb baka bullar med någon dag nästa vecka. Han blir besviken om jag inte gör det så det får vi nog klämma in någonstans. Alldeles för mycket som ska hända nu på kort tid innan Skåne men men.

Ska byta om nu och packa väskan sedan blir det stan för innebandyträning :) Ska bli roligt att träffa alla bruds då jag inte tränade i måndags och förhoppningsvis får vi träffa nya tränaren idag, spännande när jag inte har någon aning om vem han är :P

Hoppas även Jeili kommer då jag har en överraskning åt henne :) hihi

later.

Svenska B

Har äntligen läst ut Kung Oidipus och även skrivit en berättelse om det och skickat in uppdraget till läraren, så nu hoppas vi på ett bra betyg men shiit vad trött jag vart! Jobbigt att spendera en hel dag framför datorn.

Sedan om man ska vara lite negativ så är de fyra uppdrag till som ska göras, men jag ser det positiva att jag iaf har kommit igång :)

Nu ska jag klä på mig ett par jeans, solbrillorna och gympaskorna sedan ska jag traska till affären för att fixa Jeili´s surprise.


later.


Tranan, våfflor osv

Solen skiner och jag är ledig idag, hela skolan ska egentligen till Växjö & kolla på teater men min mentor tycker att jag kunde få vara ledig pga allt plugg som ska vara klart innan Skåne. Är även ledig imorgon, då har vi medeltidsdag egentligen men ett uppbokat möte hos frisören sedan två månader tillbaka gör att jag fick vara ledig då också :) GREAT!


Inatt har tranan kommit till de flesta små hus med små barn i, dock kom den inte till mig. Tycker nog jag börjar bli alldeles för stor för sådant & visserligen kan den nog ha rätt. Dock hade jag inte tackat nej till ett liten Thomas Sabo berlock istället för godis. 7 månader nu utan godis, ska banne mig klara ett år :)

Nu ska jag sätta igång att plugga, faktist därför jag är hemma idag. Sedan blir de nog även en promenix i det fina vädret :)

Idag är de våffeldagen också så bara käka våfflor! :)


later.


Linda Rosing??

Såg " Den rätte för Linda Rosing innan" jag ska nog inte ens yttra mig om vad jag tyckte idag, men kan säga att jag störde mig mer på dem än vad jag såg på programmet alltså. Ålderskillnaden mellan Hugo & Linda är 16 år, hela 16 år. Så folk som tycker 6,8,10, 12 års åldersskillnad är mycket ska nog tänka efter. Visst alla får ha sin åsikt men jag ser att kärleken har ingen ålder, trivs man med personen & verkligen tycker om varandra ska det inte spela någon roll.

Fått lite "klagomål" på att bloggen är för mörk och svår att läsa, jag tycker bloggen är skitsnygg och att lägga vit text är inte så supersnyggt så jag tänker behålla den som den är, dock så gjorde Jeili texten lite större så borde bli lite lättare att kunna läsa den nu!


Stort grattis till min kära vän Cecilia Bertilsson som idag fyller systemet, grattis tösen! :)

Även till min vän Eric Ingvarsson som idag tog sitt körkort, inte en dag försent! Duktigt vännen, de var du verkligen värd!


Nu ska jag försöka få lite svenska B gjord, även om det är så sjukt tråkigt! Så vet ni något sätt som gör svenska b roligare så är jag öppen för alla förslag :)

önskar lite vore annorlunda

God natt

Kramar

Er M

Vinterväder

Fick en välbehövlig vila, somnade nästa direkt när jag la huvudet på kudden och känns som om jag kan sova flera timmar till men nu är det annat som måste göras tyvärr.

Ska kasta i mig en macka & sedan ska jag trotsa snön & blåsten för att traska till Torsås. Ska luncha med mammi & sedan träna.

later.

sömnlösa nätter

Har sovit 12 h på 3 nätter, det är hälften av vad jag brukar sova. Ögonen är helt rödsprängda och man får kämpa med att hålla dem uppe. Har kommit in i en period då jag drömmer grymt mycket, hemska drömmar som jag vaknar av och sedan kan jag inte somna igen. Jag är en knäppis! Beror på stess säger folk, jag tror faktiskt de har rätt för jag är grymt stressad men jag börjar faktiskt bli duktig på att uppskatta mina lediga stunder så en bit på vägen börjar jag nog komma :) Sedan all träning behöver sömn, så får nog bli bättre på den fronten!

Mitt ärende idag vid 8 var den fruktade tandläkarn, det tog cirka 7 minuter och sedan var jag lika glad igen. Perfekta tänder, dock börjar visdomständerna börja komma fram nu så hon sa att jag kan ha ett kämpigt halvår framför mig. Hon trodde inte jag skulle få så stora besvär, vi får hoppas på det bästa, inga svullnader eller inflammationer vill vi ha! Detta var sista året jag fick gå gratis också, from nästa år blir de betalning som gäller. SKANDAL!

Nu ska jag krypa till sängs med en bok & hoppas jag slumrar in en timme eller två för det behöver verkligen min kropp!

later.

Jobb, innebandy

Jobbade mellan 17-20, blir alltid så superglad när jag jobbar för nästan alla kunderna är så supertrevliga så man kan inget annat än att bli glad och vara trevlig. Glad för att jag jobbar i en relativ liten butik faktiskt, för man vet vilka alla är nästan och det är alltid trevligt när de äldre stammisarna kommer bara för att få prata med mig. Sedan frågar de i slutet när jag jobbar nästa gång, för då kommer de tillbaka och vi får våran pratstund igen. Det är så trevligt tycker jag och jag är nog 100 säker på att de tycker det är ännu mer roligare. Så kommer nog sakna jobbet lite när jag är borta 1.5 månad. Dock när jag kommer tillbaka är sommaren här, tyskarna, turisterna och alla golfmänniskorna kommer då och det är så fantastiskt roligt tycker jag. Sommaren är de bästa med hela jobbet då man får träffa så mycket nytt folk :) Fick även mitt lönebesked idag så det förgyllde mig något enormt, dock insåg jag vilken slösare jag är. Ska inte ens säga hur mycket jag tjänat på dessa tre månaderna och jag har brännt upp allt och till råga på allt bor jag fortfarande hemma. Det är verkligen en skam, dags att hitta spara Malin långt långt inne i själen. Dock var de en rolig sak som hände idag. Det kom in en tjej på cirka 15 år och vår konversation lät såhär:
M: Hej
Tjejen: Har ni kondomer?
M: Nej, det har vi inte.
Tjejen: Är de slut?
M: Nej
Tjejen: vart är de då?
M: Vi säljer inte sådant
Tjejen står som ett frågetecken och sedan säger hon
Men har ni några slitztidningar då?
M: Nej, faktiskt inte
Tjejen: då vill jag inget ha
M: Okej, välkommen tillbaka

Jag var verkligen tvungen att försöka hålla mig, dock är det kanske inte så roligt men ni skulle sett hennes min när jag sa att vi inte sålde kondomer överhuvudtaget. haha.

Kollade nyss på Falun-Warberg, hann hem till slutet av 2:a så fick se hela 3:de. Vilken match, nerver, enorma målvaktsräddningar, billiga utvisningar, mkt tabbar, snygga mål, jämnt osv. allt som jag tycker en match ska innehålla så den var verkligen sevärd. Såg S.Nilssons mål också, sicket skott den killen har alltså! Dags att börja öva Malin, kommer nog ta ett tag att få den styrkan han har alltså och jag kommer inte ens lyckas. Men grym är han, dock hejade jag på Warberg så de sög men men. De hämtade jäkla upp ett underläge, det som är roligt med ib att det kan svänga så otroligt fort. Men Warberg är grymt starka i tredje så det var verkligen roligt att se :)

Nu ska jag krypa till sängs, kommer inte somna förrän midnatt men ska verkligen försöka. Hoppas att scrubs kommer på TV 6, försöker alltid se på det programmet nu. Jäkligt roligt faktiskt, klockrena är de. Imorgon ringer klockan tidigt för har ett ärende vid 8, uscha.

God natt

Kramar

Er M

*

Precis fått i mig potatisgratäng med kassler som mamma gjort & en stor grönsallad, riktig gott! Kollade samtidigt på Lotta på Bråkmakargatan, den ungen är ju klockren. Envis som en get är bara förnamnet på vad den ungen är. Mamma sa att sådan var jag när jag var liten vilket jag inte vill tro ett smack på. Jag var en snäll liten ung flicka (A)

Nu ska jag sminka mig lite sedan traska iväg till jobbet.

later.

Kramar

Er M

Plugg

Rättkunskapsuppdraget är inskickat, tyskan ska läraren kolla på. När jag får G i tyska steg 4 så kommer jag nog vara den gladaste personen i hela världen, jag är aldrig nöjd med ett G men i tyska kommer jag vara så glad när jag får det. Vill verkligen bara bli av med den så man inte behöver sitta med den i Skåne utan kan lägga undan böckerna. Nu blir det Svenska B, en onödig kurs enligt mig men vissa tycker om den. Ligger dock inte i mitt intresse, förstår inte varför man ska läsa cirka 5 böcker, gamla sådana också. Jag ligger på latsidan och tar sådana böcker jag sett film om & sedan bläddrar jag bara igenom boken för att hitta några små förändringar om de finns. Går så mycket fortare! Men 5 uppdrag ska vara inne innan den 20 april och jag har inte ens börjat så dags att ta tag i sakerna. Dock vet jag att Jeili också sitter med en massa plugg, så helt ensam är jag inte & de känns bra ;) Nu blir det att strö läsa Kung Oidipus.

Lite nostalgi:

14 dagar tills man är 19, den åldern kan man skippa & hoppa direkt till 20 tycker jag men men :)
16 dagar tills man åker till Dalarna för "minisemester" i 4 dagar
24 dagar tills jag lämnar Småland för Skåne
33 dagar till Cl´s jubileumsfest :)
70 dagar till balen
72 dagar tills studenten, godegud vad jag längtar !

jag drömmer mig bara bort.

later.

Kramar

Er M


God Morgon

Precis fått i mig lite frukost och kollat runt lite på internet, nu ska det bli plugg hela långa dagen fram tills jag ska hämta pappsen på jobbet och vid 17 ska jag iväg och jobba. Blir tyvärr ingen träning idag då jag slutar vid 20 och vi ska bygga om några hyllor i affären, renovering pågår för fullt på jobbet och de blir så snyggt. Chefen borde vara stolt över sig själv! Så tur att vi "lattjar" lite idag och fysen ligger på onsdagar, för den vill jag verkligen inte missa! Hoppas jag hinner se lite av innebandyn på tv:n, vill verkligen se den matchen idag.

Kollade nyss om jag hade fått tillbaka mitt företagsekonomi B uppdrag 3 och det hade jag. Jag förstår inte varför jag varje gång är så nervös för att kolla vad jag fick för betyg på mina uppdrag när jag vet att jag har lagt ner mycket tid på dem. Kanske för att de är betygsgrundande och det läggs samman sedan till mitt slutgiltiga med hjälp av en munta, det kan nog vara därför! Men utgången ser mycket bra ut, har skickat in tre uppdrag och fått MVG på alla. Så bara att fortsätta så och sedan hoppas på MVG som slutgiltigt betyg, MVG i en 150 poäng kurs hade varit kanon för mitt medel :)

Hade världens knasigaste drömmar inatt, helt sjukt! Tur att det bara var drömmar och inte verklighet. Sedan har jag bara ett konstanterande, varför är vi så fruktansvärt dåliga på att säga " tack för hjälpen" eller bara tack. De är småord men det gör en sådan skillnad, tänk på de nästa gång ni får hjälp!


Nu blir det rättskunskap, tyska steg 4 och svenska b för hela slanten.


later.


Kramar


Er M


Säsong 09/10

Måste bara skriva ett inlägg, kollade runt på nätet nu i pausen på Beck och blev nyfiken på vår serie nästa år. Den kommer sannerligen se ut såhär:

1 CL98IC  
2 Färjestadens IBK Ned
3 Hovshaga AIF  
4 Ingelstad/Växjö 08 IBF Ned
5 Ljungby IBK  Ned
6 Sandbäckshults IBK  Upp
7 Sävsjö IBK  Upp
8 Värnamo IK  
9 Älmhults IBK Upp
10 Östra SK Jönköping  

Turlista för uppflyttning. 
Till Damer div 2
1) Carlshamsn IBK
2) Månsarps IBK
3) SSG IF

Snacka om derby, det kommer bli så roligt faktiskt. Därför de gäller att ligga i hårdträning nu, hihi. inte så jätte många långresor heller och det är alltid positivt tycker jag. Dock gillar jag verkligen våra bussresor men den stora frågan är vem som ska ta över frågesporten nu när Johan inte ska vara med längre. Jag är så taggad för säsong 09/10. Denna veckan får vi förhoppningsvis träffa nya tränaren :) Nu kör vi girls!

Kramar

Er M


Söndag kväll

Precis nedkrypen i sängen, nu blir de Beck på fyran tror inte jag har sett den faktiskt så ska bli spännande. Och som ni säkert alla ser är bloggen klar och jag är såååå nöjd verkligen, stort tack till Jeili som gjort denna åt mig. För jag är själv verkligen kass på detta, men hon fixade en åt mig. Såå snällt! Checka in hennes blogg http://jeili.blogg.se/ ! Hon är grymt skillad den ungen alltså, borde skaffa en karriär inom detta tycker jag ;) mhihi. Jag tycker det är grymt roligt att skriva i min blogg också så ni kan verkligen räkna med att det kommer komma ungefär 3-4 inlägg varje dag förhoppningsvis.

Bion var bra får 4/5, var lite saker som man alltid tycker borde vara annorlunda men jag lyckades inte klura ut vem som var boven så det var riktigt bra. Dock hade jag två "kommentatorer" bredvid mig iform av Ews & Syrran, haha de kunde ibland inte vara tysta alltså men det är sådant man får ta helt enkelt. Men jag tycker verkligen den är sevärd!

Kollade även mobilt bredband idag till Skåne, för behöver det under cirka 7 veckor bara men det finns verkligen inte något som finns. Man måste binda upp sig i 18 månader och när jag kommer hem sedan behöver jag det inte igen. Så vet verkligen inte hur jag ska lösa den frågan, måste ju ha datorn på kvällarna så jag kan ha kommunikation med alla er som är kvar här hemma :) Men vi får se hur det blir med det, på onsdag ska jag iaf köpa en stor resväska. Kommer ändå inte räcka, så får nog ha 2 sportbags också. Sedan dataväska och allt, kommer inte vara mycket kvar här hemma. Den stora frågan är hur jag kommer klara mig utan min familj, denna helg har de varit så underbara. Sett att man inte mått 100 % bra, och då finns de där & stöttar. De säger att fela är mänskligt och enkelt att göra, men att glömma och förlåta är något mer smärtsamt oftast. Jag ångrar allt mitt snack, men jag kan inte göra det ogjort. Bara att leva med det och se hur det går.  Mamma & Syrran läser bloggen iaf så jag vill bara säga: Jagälskarer <3

Veckan ser verkligen tuff ut så nu blir det sängen så man är uppladdad för en späckad vecka och helg. På lördag ska jag göra högskoleprovet, har verkligen ingen som helst aning vart jag ska befinna mig vart kommer de skrivas??? Sedan kommer resterande dagarna att tillbringas i sporthallen, pga Fair Play Cup ska bli roligt. Lördagskvällen blir Kalmar, familjemys inne hos bror min med hans flickvän. Chaffis åt mammi & pappi, så är ni ensamma på lördag kväll inne i Kalmar & vill ha sällskap så får ni gärna höra av er :) Dock kommer jag nog vara helt seg efter cirka 6 h högskoleprov, men det får gå :) Helgen har förövrigt varit riktigt bra, slapphelg men sådana behövs också ibland :) Jag har även skaffat mig en helt ny policy:
Lev livet som det kommer, och ta en dag i taget. Sluta fundera så mycket och bara lev.

Nu blir det Beck helt & hållet.

God natt

Kramar

Er M


Slappa söndag

Söndagar är faktiskt till för att slappa så jag borde inte känna något dåligt samvete. Satte mig på hojen och cyklade ner till simhallen runt 11 för att möta Ews och vi skulle averka några simtag. Blev närmare bestämt 60 länger= 1.5 km, grymt nöjda! Spenderade lång tid i duschen & lite i bastun, ingen favorit att basta direkt. Kastade i oss lite frukt och sedan delade vi på oss och jag satte mig på cykeln igen & började trampa hemåt. Grymt jobbigt att cykla när man har simmat.

Precis fått i mig lite mat & kollade på Jurassic Park två med familjen, mys mys ! Har nu också bäddat rent sängen med nya lakan och sådant så ska krypa till sängs och sova lite, man blir grymt trött av att simma. Måste vara taggad för bion ikväll ju, skulle vara skandal att somna precis under. Nya Wallander ska vi se, hämnden. Sedan är man hemma lagom till Beck vid 21 förhoppningsvis, börjar bli en tradiation på söndagskvällarna. Har sååå grymt mycket plugg också, vem tusan uppfann svenska B, usch, fy & blää! Men allt ska hinnas med innan man lämnar Småland för Skåne och det är drygt 3.5 vecka kvar. Därför är det en anledning till att jag börjat blogga faktiskt, så släkt och vänner ska kunna följa mig när jag lämnar Småland för 6 veckor i Skåne. Så de ser att jag fortfarande lever och inte har alldeles för mycket bus för mig utan att jag också gör lite nytta.

En viktig sak, vi befinner oss i Skåne när Idol-audition är där så vi ska såklart köa & sjunga. En kul grej för gänget som redan befinner sig i Skåne, sedan får man se hur det går. Tror vi blir "utslagna" ganska fort helt ärligt :) Dock kanske vi kan förföra juryn med vår småländska charm, den som lever får se :) Nu ska jag krypa till sängs för någon timmes sömn eller två.

Kramar

Er M

God morgon

Yees, jag är redan vaken och de känns inget bra. Ville ju sova tills iaf förmiddagen idag, så hämtade datorn och kröp ner i sängen igen, så nu ligger jag här helt nyvaken och funderar på vad dagen ska ge mig för aktiviteter. Lite står iaf redan på schemat: löpning, simhallen, bio :)

Fått lite förfrågningar om att min blogg inte ser så bra ut just nu, de beror på att den är under förändring och min kompis som ska göra det hinner bara lite i taget. Jag är grymt nöjd att hon ens vill göra det åt mig så jag är glad iaf, och ni andra få stå ut helt enkelt. Den kommer nog bli assnygg när den är klar helt enkelt :) Kolla in hennes blogg. http://jeili.blogg.se/

Du, lycka till idag på matchen :)

Nu ska jag ligga & snooza lite till sedan blir det frukost!

Kramar

Er M

En lugn lördagskväll


Det blev ingen löprunda till Torsås, gick istället dit med syster för hon skulle också upp,
och vi ville vara duktiga. Så det blev 1.3 mil tror jag nog på knappt 50 minuter.
I Torsås gick jag & besökte min vän Stina en runda och snackade om gårdagens bravader,
de var inte många faktiskt. Så dock inte mycket roligt skvaller, men de hade haft roligt iaf!

Ewe kom & hämtade upp mig, hemåt till henne och duschen var ett faktum.
Blev ganska varm på promenaden, men gud så skönt det var!
Om man ska beskriva kvällen i några rader blir det följande:
popcorn, frukt, vatten, snack, goda råd, robinson & massa zappande sedan mellan kanalerna.
Kom precis hem efter en välbehövlig kväll med min kära vän, du är så bra!

Huset är helt tom & tyst, mamma jobbar, beppan sover borta & pappa har redan hittat sängen.
Den ska jag också krypa ner i nu, ögonen är helt rödsprängda pga all den dåliga sömnen inatt.
Precis fått i mig en nattmacka & satt igång tv:n, något på TV6 får rulla.

Fick nyss ett samtal från en "full" Ellan, massa musik i bakgrunden så hörde knappt ngt men hon är ändå klockren!


E: Hämtar ni oss snart el?
M: Jag är hemma, Ewe kmr snart.
E: Men vaaa faaaaan, jag har ju boye till dig Malin.
M: Synd, jag är redan hemma. Vad heter han?
E: Men du får ta han någon annan gång.
M: De blir jättebra Ellan, vi hörs.

Nu ska jag ringa ett telefonsamtal sedan ska jag krypa till sängs och imorgon
ska jag sova tills jag vaknar, ska bli skönt!
Btw, bjuden på bio imorgon med, de ska bli skoj :)

God natt

Kramar

Er M


Lördags eftermiddag + kväll


Back again, har inte hänt mycket sedan sist jag skrev. Har bara fått i mig mat som mammi lagade, ris, inbakad kyckling, vermoutsås och en stor grönsallad, MUMS!
 Haft en alldeles underbar med min familj idag, de märker verkligen när man har det lite "tufft" och då finns de där och är så underbara att jag aldrig vill att de ska lämna mig, för utan dem kan jag helt enkelt inte andas.
Skickade även ett sms till Morfar idag, godegud vad jag saknar den mannen! <3 Snart ses vi, bara att utstå saknaden
och hoppas han klarar att dela den stora dagen med mig, alltså min student :)

Är dock lite avis på Fia & Ellan som ska inviga grillen ikväll i skogen, hade nog varit gott med en grillad köttbit hihi.

Sitter och lyssnar på syster´s musik just nu, de bara dunkar alltså.
Men dagens låt är nog tusan: Moving on with Sarah Dawn Finer

Planerar med Ews nu hur kvällen ska bli, ska till Torsås och bara mysa med min kära vän <3 Karin också?
Hon ska komma förbi och hämta upp min väska när hon kommer från stan, för tror det eller
ej gott folk men jag ska springa till Torsås idag. Blir knappt en mil, jag undrar när jag själv ska stupa!
Kommer bli någonstans så får nog be Ews komma och hämta upp mig då, eller med mitt "jävlaanamma"
ska jag banne mig klara det. Dock kanske man inte ska gå ut så hårt i början säger folk, men jag tycker
nog att det är bättre att köra hårt direkt och se hur länge de håller. Beach 09 är alldeles för nära, och ska man
klara de längsta Stensö-spåret på 33 minuter så gäller det nog att ligga i. Hur långt är det? :)
Men med Ews blir det Robinson ikväll och bara mysa, behöver sådana kvällar ibland och nu mer än någonsin!

När man har sina dåliga dagar och allt går emot en så märker man vilka man verkligen tyr sig åt, förlåt men jag är inte sådan som tyr mig åt många och det är verkligen svårt för mig att släppa in folk på livet. Jag vet att jag sårar folk på detta sätt, men hellre skjuter jag ifrån mig människor som jag tycker om för att inte såra dem. That´s me.

Alla har vi våra dåliga dagar, det gäller bara att acceptera och gå vidare!
Vid varje motgång kommer det alltid en framgång, hur hårt & ont det än gör.

Nu ska jag packa, fixa mina kläder som ligger överallt i rummet och sedan ropar pappsen att jag ska ner
och kolla KFF-IFK Göteborg, spelar mot varandra i supercupen så det går för fullt där nere.

Har också kanske en kavaljer till balen nu, har iaf förfrågat en vän så får hoppas det går ihop sig :)

Nu blir det fotboll och att tagga för löprundan, hoppas jag överlever :)

Kramar
 
Er M




Censur*

Jag ska börja blogga igen, tro det eller ej. Dock kommer designen ändras, Liza & Jeili har lovat att hjälpa mig med den så den kommer se snygg ut. Så länge får ni stå ut med denna fuldesign men jag känner att jag måste börja smygstarta med att skriva faktiskt.

Idag vaknade man vid 9.30 för syster ville inte äta frukost själv, gutt när man inte somnade förrän halv fyra!
Pappa, Beppan & jag gick ut i de vacka vädret, man kan inte mer än bara vara glad pga det. Shiiit, vårkänslor!
Vi bestämde oss för att städa & tvätta våra tre bilar, dock egentligen bara två men pappas firmabil åkte med på ett hörn!
Så nu har vi varit grymt duktiga, mamma får står för maten för hon sov hela förmiddagen. (jobbat natt)
Spelade nyss svensk skitgubbe med das Familie, kom 1:a två ggr & 2:a en gång så nu är man glad, hatar att förlora!
Syrran och jag ska göra Torsås osäkert nu igenom att åka & handla, kan bara sluta i kaos.

Skriver later!

Kramar

Er M

RSS 2.0