tiden rinner iväg alldeles för snabbt


Jaa, tiden den bara rinner iväg vet absolut inte hur jag ska hinna med allt. Helt sjukt! Gårdagen var de stan för att shoppa all studentmat & sedan blev det hem & göra sig iordning. Blev springbreak med tjejerna, Torsås/Innebandy & sedan vidare på fest när blåsten & kylan kom ifatt oss. Hamnade iaf på privatfest & när brudarna skulle gå vid 11 kände jag att de var lite för tidigt ännu, jag kommer ikapp dem senare tänkte jag för hade ju redan betalat för Palace & jag var ju garanterad att komma in pga mina band. Men ack så fel jag hade, jag kom aldrig ikapp tjejerna. Drickan flödade, trevligt sällskap så klockan bara smet iväg & när jag sedan såg att den var halv två kände jag inget behov av att gå till Palace precis lite sent ute ;) Men jag tackar för en grymt bra dag/kväll med vänner, dricka, solsken & snygga boys ;) TACK ALLA!


Imorgon är de bal, hur känns de? Nja, jag vet faktiskt inte om jag ska vara helt ärlig. Måste väl ringa exet som även ska vara min kavaljer & se hur allt ska bli med hans kläder & sådant, jag har verkligen ingen aning. Inte orkat lägga ner energi eller tid på det tyvärr. Men jag hoppas att dagen kommer bli underbar iaf, dock har min klänning blivit för stor vid bysten. TAPPAT BRÖST! Eller tappat & tappat kanske man inte kan kalla de, men förlorat 3 kg & såklart är de på brösten. fuck! jag som vill få bort på mage & lår, hihi (A) men that´s life, får väl bli fjortis & stoppa upp med papper. haha!

Nehe, nu rinner tiden som sagt iväg & jag ska fixa grymt mycket saker idag. Ska även se om den lilla (bakfyllan) jag har kan försvinna så jag kan springa idag för missar träningen både måndag & onsdag tyvärr :( redan nu får jag lite panik över att jag inte får träffa innebandybrudarna nästa vecka, det är helt sjukt! knasiga Malin! nehe, nu måste jag verkligen börja.

later.

good day


lite bättre dag idag, var iväg & solade lite. skönt men kunde inte hålla ut i 30 minuter så jag gick när de var 10 kvar :P varit i KNA med lillsis & shoppat loss lite. blev min drog & botade bort allt det tråkiga förtillfället. är grymt trött just nu för sömnen är inte på topp, men som sagt så kan jag sova i graven ;) blev jeans, tröja, bh, smink & lite smott & gott :) Imorgon blir de tidigt för ska in till stan & shoppa allt inför studenten, hälsa på pappi & sedan blir de Springbreak med tjejerna <3 JIPPI! måste skriva ut min palacebiljjet, oppps :P hitta kläder som jag kan ha på mig med, hihi.


nu har jag preics bytt om så ska kleta på ltie smink sedan drar jag iväg till Norrvallen, ska kolla NT´s herrar med Cecilia :) Lite fotboll avslutar kvällen så det blir kanon, bra väder idag också :)

later.

kaos


allt är en enda stor katastrof för tillfället, mitt rum, huset, plugget, motivationen jaa allt! Jag vill bara ligga under täcket hela dagarna & inte stiga upp till sanningen.  har ingen ork eller motivation för tillfället är så sjukt trött. vill inte på springbreak, bal eller ta studenten.

ohhh, vad jag klagar men allt är verkligen kaos. vill att allt ska vända så folk får se den glada, spralliga flickan som alla tycker om mig. kanske alla krav som ställt till det, vem vet eller så är det de höga kraven jag har på mig själv..

stå ut för en dag vänder det..


yeeppp


Historian är insickad, inga fler uppdrag på Korr mer :D Nu väntar bara muntan & sedan är jag helt klar :) Hade velat haft muntan imorgon men det sägs att han har så sjukt mkt att göra för tillfället så jag får nog vänta ett tag tyvärr. Hoppas jag hinner få den innan 3/6 iaf  för då är det studenten :D

idag är jag grymt trött, sovit dåligt & allt sådant. Ska iväg till stan nu & fixa frillan det är välbehövligt. får se vad vi hittar på för skoj denna gången, kanske rakar lite? hihih.

later.

lite lycka..


Fick MVG i Svenska B, han hade rättat min muntliga examintation (stavning)? men äsch. Det behövdes inget telefonsamtal för han kände igen min stil sa han, min starka munta vägde upp det för hade bara 4 VG på uppdragen & ett G+. men fy faaan vad jag blev glad :D skulle fixat historian ikväll men gör klart sista frågan imorgon bitti istället.

Tränade som sagt idag & de gick kanon, skönt att tänka på annat. Sedan blev det hem till Liza & duscha vidare till ICA & Flamenco & köpa sallad & lite gott :) Kollade finalen & Barcelona tyckte jag var bättre iaf. Haft en grymt mysigt kväll hemma hos den tjejen, tack <3 behövde verkligen det!

Mama Will hold me är en låt som är såååå sjukt bra, Liza hade den så lyssnar på den hela tiden nu & mina tårar bara rinner. det är tungt för tillfället, jag måste imorgon. måste måste!!!

ska försöka sova nu.

puss&kram

opps


stress, gjorde en fråga på historian har en kvar så ikväll ska de bli inskickat sa jag igår också men men. that´s life. jobbade 2 h åt mammi idag & sedan tvättade bilen. har packat & stressat runt här hemma som en galning nu, ska nämligen köra Gry te tåget för hon ska till Siesta & sedan ska jag & Liza gå en sväng på stan inna träningen :)

ikväll är de träning & sedan blir de dusch & grejs hos Liza. hämta hämtmt & sedan sitta på en strand eller liknande & bara umgås. mycket mysss!

nehe, nu måste jag åka.

tjingeling!

ännu en dag


ingen motivation, ingen ork, ingen inspiration. kan jag bli mer depp, neee! förlåt men allt går emot mig just nu. vill bara dra täcket över huvudet & sova bort allt.

kom hem !!!

nattinatti.

seeg


Vaknade vid 10 idag & det är kanske därför jag är seg, är grymt trött & bara vill sova mer. Har satt mig med historian nu men har ännu inte börjat, ett uppdrag kvar & sedan en munta på det & sedan är jag klar. Är väl rädd för muntan därför jag inte vill börja, kan typ inget alls bara de som jag har gjort på uppdragen :( Historra sucks!


Bror med sambo kommer hem hit idag & de tar vovsarna med sig, mycket mysigt :) Ska jag mysa med dem, hihih. Sedan ikväll ska jag städa & tvätta bilarna är tanken, vill även ut i solen & sola så dags att sätta fart med historian nu för den MÅSTE vara inne ikväll.

lite träningsvärk har man idag men inte alls mycket, skönnt! :)

nehe, nu ropar revolutionen i Ryssland på mig samt kalla kriget. någon som känner sig lockad, ring isf jag är desperat!


later.

förbättring


Sprang som sagt idag, och vi sprang 7.5 km men det var närmare 7.8-8 km fick man höra sen. Men jag var stolt, kom in på 41 minuter & de sprang jag första gången på & då sprang vi bara typ 7 km fick man höra idag så en förbättring var det ju. En grabb sa att man är tvungen att springa bort "fettet", så det är bara att ge sig ut i spåret & löpa :) Men jag var nöjd sedan lite styrka & blandat på de också. Lite pinsamt dock när några herrar drar förbi en, men det är sådant livet är. killar är nog mer tävlingsinriktade än oss helt enkelt ;)

nu ikväll har jag flyttat lite pengar från olika konton, ska börja spara på riktigt nu är tanken :) Sedan skulle jag börja med historian men att prata med annat folk har lockat mycket mer. hihih.

nehe, nu måste jag verkligen hoppa in i duschen. lite äcklig är jag nog allt!

pappa, saknar dig <3


puss&k


vilken dag


Uppe med tuppen idag, runt kvart i åtta. åkte iväg & solade, var grymt skönt :) Hem igen & bakade cirkus 300 bullar, mumsigt. Vidare te Motoman till Roger ( Joels pappa) där jag lämnade en påse bullar, hade lovat att göra sockerkaka te honom alldeles för länge sedan så fick kompensera med bullar istället. jag håller alltid mitt ord iaf, dock kan de ta lite tid ibland ;) Vidare te banken & satte in sparpengarna, de börjar växa lite nu :D

Annie har precis varit här & klippt farmor & syster. i Skrivande stund ska jag dra på mig träningskläderna & köra in till Kalmar. förbi Telia en sväng sedan blir det även att besöka lite andra affärer, ska träna vid 18.30 med innebandyn. lång runda idag igen, puhhh! dock blir man grymt stolt sen :D

dagen har varit bra, förhoppningsvis så kommer han hem imorgon <3

later.

!


det är tungt nu, de börjar bli bättre..

nu ska jag sova.

nattinatti.

pappi <3

back home


förlåt, världens sämsta bloggerska. Men har varken lust eller motivation för tillfället. Skulle kunna skriva en lång lista om världens orättvisor och all smärta. Jag håller det dock för mig själv, är alldeles alldeles för personligt. Allt vet att världen är orättvis & jag känner att jag förtjänar egentligen inte detta.

livet är orättvist så det är bara att handskas med problemet..

.


livet är förbannat orättvist...!


ett ord:


LYCKAAAAAAA!!!

MVG i företagsekonomi B, 150 poäng. Fy tusan alltså, vilken jäkla lycka & att ett betyg kan göra en så glad det är helt sjukt!

nu väntar ett grymt stökigt rum på mig, tyvärr.

later.

GAAAHHHH


NERVÖS, den bara kryper närmare & närmare just nu. Skitnervös för muntan verkligen, vill så gärna ha MVG och det känns som om jag inte kan ett skit. Gaaah, magen gör skitont för jag är så nervös!!! Varför pluggade jag inte ordentligt?? Eller som Julia säger: Du kan nog mer än vad du tror, vi får hoppas på att den tjejen har rätt.

Igår tog jag cabben med Daniel & körde te Dalskär för att kolla om de var öppet men de hade stängt. vidare till Torsås & kineskiosken & köpa glass där. De har SIA glass så jag fick mina två kulor i strut som jag ville ha. sicken lycka. hihih :) Vidare till Gunnarstorp där det vankades film, blev en riktigt bra "Kristi Himmelfärds dag" iaf må jag säga :)

Som ni vet så vankas det munta vid 11, skriver i bloggen hur de gick sen. Sedan blir det förbi tjejen som ska sminka & fixa mig inför balen. Ska kolla lite vad jag passar i & sådant. Allt måste matcha & vara snyggt så vi ska leka lite :) Ikväll vill jag kolla på fotboll, Söderåkra- Hossmo. Någon som är på? :) Ska gå en promenix med Ews idag också, hihi :)

nehe, nu måste jag läsa igenom allt en gång till. Får hoppas hon är snäll & inte ställer några idiotfrågor :P wish me luck!

later.

verkligheten


jag vill att ni ska få se verkligheten, att folk ska förstå att man kan ha det stökigt ibland & istället göra roligare saker än att städa! Någon lärde mig i Skåne: skolan springer iväg, det gör inte städningen. Det stämmer så fruktansvärt bra & därför låter jag mitt rum vara kaos för tillfället. Undra hur de blir när man ska flytta hemifrån, kartonger & saker överrallt kommer de bli. shiit! Nu är det inte såhär att jag alltid har det stökigt, absolut inte! Men för tillfället är de kaos pga munta igår & munta imorgon. Jag LOVAR att ta tag i mitt rum efter min munta imorgon, OM jag blir nöjd med betyget förstås :)
 
Men poängen med att lägga upp bilderna var, sluta stressa över städningen. Den försvinner inte, det gör livet!! Njut & ha roligt & ångra inget!






bjuder på balklänningen också :)





nu skriker företagsekonomin efter mig, om jag ska förtjäna MVG så gäller det nog att jag pluggar.. TYVÄRR!

later.

BR & RR


BR: Balansrapport
RR: Resultatrapport

Dessa två begrepp tillsammans med tusen andra ska jag börja plugga nu, debet hit & kredit dit. EU-handel och icke EU- handel, kontonummer hit & dit och så vidare. + 200 begrepp & kanske 80 sidor text.  Tycker ni de låter skoj? Munta imorgon vid 11 & jag kan säga att jag verkligen inte känner mig beredd.

dags att börja plugga!

later.

annorlunda


Detta har varit en grym knasig dag & men när jag fick träna försvann alla bekymmer för en stund & det är underbart.

MVG i marknadsförigen också, otroligt skönt att ha den avklarad och borta. 2 muntor kvar & sedan är jag klar med gymnasiet, känns underbart. Det ska firas 30/5 på springbreak med alla underbara tjejer.

väntar på att håret ska torka för vill inte lägga mig med blött hår, blir så jäkla fult imorgon då. Imorgon blir det företagsekonomi plugg hela dagen, en sväng till farmor & farfar + en promenad med Ews. ska bli skönt att träffa den tjejen :)

nattinatti.

puss&kram

tråkiga dag


Det regnar & de gillar jag verkligen inte. Måste upp till Torsås & skriva på mitt slutbetyg samt till banken. men vill inte ta ur cabben när de regnar.

Jag sitter inne & pluggar marknadsföring, munta vid 21 ikväll. Känner mig inte alls motiverad, skulle bara vilja krypa till sängs igen & soova. Kroppen & knoppen är trött. ikväll är de löpträning också, får hoppas jag blir piggare.

borde nog gå ner & få i mig lite frukost nu.

later.

duktiga jag


Får man skryta? Ibland kanske. Vart uppe tidigt idag, lagade mat för pappa hade ingen lunchlåda med sig. fixade iordning köket.

jobbade med mammi mellan 12-15 & åkte sedan hem för att äta. nu sitter jag här & ska skicka in sista marknadsföringen & börja renskriva allt det Antonio sa. Munta imorgon vid 21 & sedan har jag 2 betyg kvar som ska fixas & sedan är jag klar. Känns helt underbart för jag har verkligen koll på allt också :) Jag kommer avsluta min gymnasietid helt & hållet den 3:de juni och de trodde jag verkligen inte när jag satt hos SYV i januari & hade 300 poäng efter. Dock tog jag tag i mitt liv ordentligt och nu sitter jag här, snart helt klar med min gymnasietid för gott & 2500 poäng.

Gry blev klar idag. GRATTIS GUMMAN! Så nu kan hon njuta i två veckor & bara ta de lugnt. De är hon verkligen värd!

Nehe, nu måste jag fixa marknadsföringen för vill åka till Dalskär med lillsis ikväll nercabbat & ta en glass & bara mysa. Då måste allt vara klart.

later.

orken


Har ingen ork att skriva. Dagen har varit kaos, dåligt väder & bara massa plugg. Jag tog mig iaf igenom löpningen på 7.5. km med innebandyn på 41 minuter. Det & OTH var dagens höjdpunkt.


nu ska jag sova, musklerna behöver sömn.

nattinatti.

puss&kram

God morgon


Uppe tidigt idag, ohh yeees! Mycket som står på schemat, klev nyss upp & ska börja med marknadsföring 4:a nu så den blir klar. Även försöka hinna med 5:an & börja renskriva. Ni ser att det är många timmar framför datorn idag, blää!

Ska även ordna alla mina gamla böcker & svänga förbi skolan en sväng så de får tillbaka dem jag har lånat. De är några styckna & när jag tar studenten vill jag inte behöva gå dit mer :P ( om jag inte ska läsa till psykologi B )


så nu gäller det att sätta fart, fick förresten MVG på historia 3, happy happy :) Den kursen får jag avsluta nästa vecka, nu är det marknadsföring & företagsekonomi som gäller :)

de regnar ute, jag som ville ha fint väder ikväll när vi ska springa. får hoppas de spricker upp & blir fint.

later.

inge bra


Jag har vätskebrist, de är verkligen inge bra! Ont i huvudet & ansiktet svider. fått färg idag, ohh yeess!

Sis & jag kollade twilight, den var ganska bra. gillade dock inte den kvinnliga skådespelaren, hon var dålig.

skulle gjort marknadsföring 4 idag, men de har jag såklart inte gjort. hemma finns så mkt mer som är roligt, imorgon blir det både 4 & 5..

en fågel viskade i mitt öra att både herr & dam springer typ samtidigt imorgon "i, på, vid" stensö. vad säger man egentligen? :O shiiit & blää! Får man nog lägga på en rem så man inte blir omkörd ;) hihih.

nu ska jag nog sova, plugget får vänta till imorgon.

nattinatti.

puss&kram

KFF


Igår orkade jag inte skriva, har iaf blivit smålänning igen. Sverige sög i eurovision, jag blev grymt besviken. tyckte hon sjöng dåligt.

Idag har jag gjort allt möjligt ute i trädgården, hoppas jag har fått färg.

Pappa öppnade min fulla "spargris", de var mycket pengar så imorgon blir det banken. Vad jag ska göra med dem återstår att se, resa eller bara investera i något när man ska flytta? :)

Jag vill egentligen inte skriva, ingen fantasi. Men nu ska jag, sis & farmor gå 1 mil. Jag ska löpa 4 km så jag får flåset & är beredd för ibträning imorgon. 7.5 km står då på schemat  & jag kmr dö på kuppen.

Har folk här hemma som kollar på KFF-IFK Göteborg, vi hoppas på vinst för KFF :)
Efter vi har gått ska vi ta cabben till Dalskär & äta en glass om de har öppet, annars blir de sittande på bryggan & snacka med sis mest hoppas jag på glass :) Ikväll måste jag göra marknadsföring 4 också, blää!

btw, mina vänner är bra!

later.

bra vana..


Somnade direkt igår nästan, helt slut. Syster ringde & väckte mig strax innan åtta idag & undrade vilken väg skolan låg på. Som om jag skulle veta de?? Vet att den ligger vid västra hamnen, nära kockums (ngt stort jobbföretag) och Maxi Stormarknad sedan vet jag aboslut inget mer. Joo, att skolan heter Kockum  Fritid också. Men vi får hoppas de hittar fram iaf.

Varit ganska morgonpigg nu & de ser jag som en väldigt bra vana. När jag var liten var jag alltid uppe vid 8-10 men på senare dar kan jag lätt ligga till 11-12 & så skäms jag för att jag har sovit bort hela dagen. Men nu är man alltså morgonpigg igen & då hinner man med så mycket saker. Tror jag har packat klart allt nu, ska kolla överallt en sista gång så jag inte glömmer något. vore en skam! Sedan måste jag väl stoppa i mig lite frukost också & fixa iordning mig te lektionen.


Grymt dåligt väder här nere idag & jag som var dum & lät skinnjackan vara uppe & packade ner vårjackan som är regntät. Pucko mig!! Om de börjar regna så får jag väl gräva upp vårjackan igen, hoppas inte på regn men det ser inte mycket bättre ut faktiskt.

nehe, nu väntar frukost & sedan ska jag hinna med marknadsföring.

later.

upp & hoppa



NEJ, gå & lägga sig JAAAA!!!

Ögonen slår snart igen framför datorn, så sjukt trött. Kan också bero på att jag har suttit framför datorn i 7 h, blää! Skickade iaf in historia 3 nu.

Upp relativt tidigt imorgon & packa de sista. Bussarna går sjukt dåligt på lördagar så får ta den vid 10.20 & då är jag i skolan 50 min innan lektionen börjar men men. imorgon får jag äntligen åka hem & sova i min egna säng :D

nu ska jag verkligen sova.

nattinatti.

puss&kram

Oändlighet


Shiit, jag TRODDE jag såg PRINS CARL FILIP IDAG, shiit alltså vad glad jag vart när jag skulle på bussen & jag tyckte jag såg honom genom rutan. ack så fel jag hade, 2 sek efter jag hade tänkt den tanken kom förnuftet ifatt mig och han skulle ALDRIG ALDRIG åka buss så där blev jag lika besviken igen :( Dock vart de en kille som var grymt lik honom & snygg vart han med såklart :)

Lektionen idag, gaaah så tråkigt. Räntekostnader hit & räntekostnader dit, bokslut där & verifikation här. ni kan väl fatta att de är götrist & sedan att läraren säger att jag är duktig på ekonomi gör inte saken bättre. Shiit, jag fatar ju för tusan inget jag spelar bara smart!!! Har frossa pga den stunande muntan som ska vara på fredag & där jag kmr göra bort mig sjukt mkt för jag kan inte mkt alltså!!! Hon trodde jag skulle studera ekonomi i Lund i höst & bla bla. Jag sa "Nja, jag tar ett år ledigt".. Ska aldrig gå en ekonomilinje på högksolan, NO NO!! Dock kunde jag precis inte säga det till henne, äsch dags ta tag i plugget inför muntan! jag ska ha MVG så..


Var hemma vid 18 idag & lagade käk. Var tjock också & drog i mig cola & ostbågar. onyttiga Malin, usch! Men jag lovade Gry att hjälpa till med att tömma vårt "godisskåp" :P När jag kommer hem så blir de inget sådant mer, då är de hårdträning som gäller på hög nivå :) Har kollat på ett avsnitt av Så Ska Det Låta, det som var på tv:n 6/3. Ganska länge sedan men hade inte sett de. Var Martin Stenmarck & Jill Johnson V.S Frida (Dunka mig gul & blå) & Lasse Kristers Stefans"??? ( vet inte riktigt vad han kom ifrån). Men Martin alltså, vilken man! Snygg, gudomlig röst och så förbannat rolig. Jag flabbade åt honom flera ggr för han är så förbannat klockren & han bjuder verkligen på sig själv. ensådankillevilljagha! Rolig, kan sjunga, snygg osv. men man kan tyvärr inte få allt här i världen, blää!

Fick MVG på marknadsföring 3 nu också, var en rolig överraskning. Tänkte fixa 4:an ikväll nu så jag får in det & även historia 3, 2 frågor kvar där. Svenskan är fortfarande inte rättad, lite surt men kan inte begära allt av Mårten ;) Har inte pluggat något ikväll så det är dags att sätta fart..

Pappa hämtar mig i Malmö imorgon när jag har slutat lektionen, kanon! Sparar vi in några timmar & jag slipper bussen. wihoooo :) Så ska ha allt packat & klart nu ikväll så det bara är att slänga ut det i bilen imorgon & åka. Är väl hemma 18-19 & då en riktigt smålännig. Ni får väl se om jag har snappat upp några ord härnere ifrån. de tycker jag att jag har gjort iaf ;) thihih.

nehe, nu kallar plugget & all min packning om det ska bli klart ikväll.


later.


"alert"


En positiv grej med att stiga upp tidigt är att man hinner med så grymt mycket saker. Har packat ner nästan alla mina kläder nu, skolböckerna, alla skor, duschgrejer & smink osv. Har även gjort 1 fråga på historia 3, de tar lång tid alltså, tänkte få in den ikväll. Har tvättat 2 maskiner & hängt upp, den tredje ligger i och den får jag ta när jag kommer hem för ska snart åka till Malmö och ha lektion. Har lektion 15-17 & sedan blir de hem igen. Vill egentligen bara vara hemma och hålla på och småpyssla lite samtidigt som jag pluggar men icke, kan inte skita i den lektionen för den är viktig! Företagsekonomi B lektion & den är 150 poäng och som sagt vill jag ha MVG och då gäller det att gå på lektionerna för hon säger mycket bra saker där.

Ikväll kommer jag sitta i min ensamhet igen, fundera på vad jag ska hitta på men inser att jag inte har så många alternativ så det kommer få bli plugg. Kommer ändå vara skönt att nästan inte ha några uppdrag kvar när man kommer hem så man bara kan fokusera på muntorna. Sedan blir det skönt att pappa & syster hämtar mig imorgon istället så jag har lördagkväll hemma. det är väl även Eurovision imorgon? Har verkligen ingen koll när man varken har tv eller tidning, shiit man är beroende alltså. Får kolla på nätet för jag tackar gudarna för att jag har haft internet här nere annars skulle jag aldrig ha klarat mig & då är jag helt seriös.

nu ska jag fixa iordning mig & kila iväg till bussen.

later.

In the night..


Shiit, det är verkligen sant. Jag hatar att sova ensam, hur ska allt bli när jag ska flytta hemifrån själv? Hmm, får nog bo hemma tills jag blir 40. Säger ni om de mamma & pappa? La mig runt 12 & somnade nog inte förrän 01.30, tankarna bara flög iväg till allt annat. Vaknade igen vid 4 & hade svårt att somna upp. När klockan vart halv nio gav jag upp. SKönt att vara uppe med "tuppen" men tror verkligen min kropp skulle ha behövt sömnen.  Positivt är att jag har ätit frukost, borstat tänderna & de nu. Sitter med löparkläderna på mig för runt 10.30-11 ska jag ge mig ut på en runda. Blir nog en 5 km så jag får känna på flåset lite iaf :)


Solen skiner här nere som aldrig förr, de känns kanon :) Funderar på om jag ska ut & lägga mig men känner att det är väldigt dåligt med tid. Måste börja med packningen för imorgon hinns det absolut inte med om man ska bli hämtad runt 16. Ska ner med en tvätt nu också, vill ha allt rent när man ska hemåt så man inte behöver tvätta de första man gör när man kommer hem. Räcker nog med att jag har dammråttor som väntar på mig :P


later.


Sambo


Det är nog konstaterat, jag kan verkligen inte ta hand om mig själv. Klockan är snart 12 och jag är fortfarande uppe, det har nog nästan aldrig hänt här nere. Väldigt sällsynt iaf, brukar lägga oss vid 22 för klockan ringer tidigt om mornarna och vi brukar också vara helt slut om kvällarna. Men här sitter jag med mitt egentligen trötta huvud & försöker vara poetisk.

Har suttit med plugg hela kvällen, och då rinner bara tiden verkligen iväg. Vips så var klockan 23 & börjar närma sig 00.00 så. Skickade in svenska 5 och marknadsföring 3. Hade fått tillbaka företagsekonomi 5 & fick MVG, så MVG på alla uppdragen bådar faktiskt mycket gott inför framtiden. Munta nästa fredag vid 11 & marknadsföringen har jag på onsdagen före. Undra hur jag ska kunna plugga in hela företagsekonomin på 2 dagar, dock är de så fruktansvärt lika kurser så det ska gå. Ska ha MVG i båda alltså! Ska avsluta min gymnasietid snyggt ;) Sedan är det bara historia a kursen som spökar men den tar jag veckan efter. Så nu har jag alltså 3.5 uppdrag kvar av min tid på Korr, de känns underbart :D

Nu står jag mellan ett glas cola så jag blir pigg & kan fortsätta med marknadsföringen 4 eller så går jag & bortstar tänderna och sover. De lutar år det sistnämda för annars blir jag som ett litet barn som får en fet sockerkick och jag kommer inte kunna somna förrän vid 3-4 inatt och det vill jag verkligen inte.

Så nu blir det att borsta tänderna & sedan krypa ner till sängs. Får hoppas man inte drömmer en massa mardrömmar nu när man är själv ;)

nattinatti.

puss&kram

gammal & tjock..?


När man har börjat använda bälte i bussen, har man blivit gammal då? Nja, mest förståndig vill jag nog kalla det. Sett 2 olyckor idag & i båda var det bussar involverade med personbilar. Bälte kan rädda så mycket så jag tror att jag i fortsättningen ska använda det, en billig livsförsäkring helt enkelt. Sedan att chaffisarna här nere kör som galningar & har typ ingen hänsyns till någon gör inte saken så mycket bättre heller så. Använder ALLTID bälte när jag kör bil så, dags att bli mer förståndig & använda det på bussen också. Tänk på det! En annan sak som fascinerade mig idag på väg hem var att busschaffisen körde eco-driving & de är första gången jag varit med om de. GO FOR IT! De gillade jag verkligen, thihi. Måste tänka på miljön nu, tänkte också på tusen andra saker som jag tänkt skriva men de är som bortblåst.


Ni undrar säkert hur svenskan gick. Svett, röda ansikten, skakningar osv så kanske ni förstod hur det gick till. Fattade inte hur jag kunde vara så nervös, Mårten (svenskaläraren) är den absolut bästa läraren jag haft & så förbannat rolig så jag borde inte vart nervös men de var jag tusan. Händerna skakade & rösten svek, ändå gick det super! Har som sagt 5:e uppdraget kvar som jag ska börja med ikväll, men till 95 % har jag MVG i Svenska B. Om jag inte klantar till det ordentligt på 5:e uppdraget så ska det bli MVG. Sedan blir de en liten kort "telefonkonferans" så han ser att det verkligen är jag som har gjort uppdraget. Men fy tusan vad jag ska ha MVG i den kursen, ska ska ska haaaa! Han tyckte min jämförelse med "Liza Marklund, Göma" & Flaubert, Zola & Goethe var djupa. De gillade jag, sedan gick "texten" grymt bra också. Fick upplysningen & missade inget. Eller jo, friheterna men han tyckte nog inte var så viktiga. DE ÄR TYP VIKTIGAST! Så i "betygsamtalet" sa han att jag är väldigt djup & verkligen kan se in i texter & känslor osv. Har lättare att prata om djupa saker & mina åsikter än att printa ner dem på pappret. Mårten är som han är, talar nog för alla om jag säger att vi gillar honom grymt starkt!!


Nu har sambo åkt, hon åkte efter muntan med Anna tillbaka till Småland. Tre nätter utan något sällskap, vart ska detta sluta? Har precis fått i mig lite mat, de var absolut inget nyttigt därav rubriken. Inte sprungit eller gjort någon fysisk aktivitet på 14 dagar så imorgon ska jag ta mig i kragen & springa en runda innan lektionen. Dags att sätta igång, tjejerna har jaft 2 träningar med 7.5 km så dags för en annan att ta tag i flåset. Jag som sa att jag skulle träna stenhårt här nere men det finns verkligen ingen tid, skolan tar all tid & sedan är man så sjukt trött pga allt plugg hela tiden. Men det lönar sig tillslut, hoppas på MVG i de resterande kurserna också. Vill verkligen ha! Skolan springer ifrån mig, det gör inte träningen. Man får se det så helt enkelt, alltid enklast. Gry har printit in röda & vita celler i min hjärna så de vore bäst att gå men ska man ha konditon ska man springa. huuh, vet verkligen inte hur jag ska göra, men blir troligtsvis en löprunda behöver flåset. Denna veckan har varit sjukt onyttig, men när jag kommer hem ska jag skärpa mig riktigt ordentligt för jag vill att träningen ska ge snyggt resultat & då kan man inte äta vad man vill. De gäller att ha gränser.


Tusan, detta blev så långt & nästan inget vettigt sagt fick jag heller. Nu ska jag börja skriva om August Strindberg, Sveriges största författare genom tiderna sedan fortsätter det med min egna dialekt. Undra hur jag egentligen pratar, bonnigt har jag fått höra men vi får väl se vad jag kokar ihop till Mårten..


later.


...




Du var förlorad långt innan mig..

Jämförelse

Har pluggat sedan 8 typ & de känns som om inget fastnar. Jag vill ha Shakespeare till romantiken, Voltaire till upplysning osv. Dock kanske Voltaire var upplysning, hmm. Ni ser, jag kan verkligen inte mycket. Ska nu jämföra två böcker, en nutid med en gammal bok. De blir "Romeo & Julia" V.S "Gömda". Alltså Shakesperare V.S Liza Marklund. Undra vem som vinner, det får vi se ikväll. Svårt att hitta saker som är lika så jag får nog köra på olikheterna. Sedan dra ihop det i slutet med ett poetiskt budskap :) Hoppas svenskaläraren gillar det, men ganska lätt att "tillfredsställa" honom. han är en rolig prick!

Ikväll efter muntan ska sambo åka hem, shiit 3 nätter utan sällskap! Hur ska jag klara mig, det är den stora frågan. Kommer väl få gräva ner mig i plugg tillsammans med min musik & dator, har dock en lektion fredag & en lördag så lite sysselsatt blir jag väl. Sedan ska allt packas ner & så måste jag städa ur lite också. Sambo har lovat en grovstädning så jag skulle bara ta lite tyckte hon, vi får väl se hur mycket jag gör. Tänkte att de ska få bli en löprunda på lördag med, var alldeles för länge sedan. De värsta är att mina husvärdar också ska iväg så hela huset är tomt, shiit scary! Ingen som vill ner & hålla mig sällskap?

Söndag förmiddag kommer pappsen & syster ner hit & hämtar mig. Jag längtar verkligen så mycket!

nu börjar magen kurra, frukosten vid 7 känns alldeles för långt borta..

later.


Uppe me tuppen


Yees, morgonpigga är vi här. NOT! Men var tvungna att upp vid 7 pga den stundande muntan vi har idag vid 18.00 & behöver verkligen plugga till den. Det börjar sätta sig nu men jag tror jag har en lång väg kvar, känner igen texterna men de svåra är att relatera dem till en författare & en epok. Kommer ändå inte få mitt betyg idag pga jag inte skickat in sista uppdraget, så får kanske det på söndag eller något sådant. Ska börja med uppdraget ikväll så jag kan skicka in det imorgon är tanken, vill ha betyget innan han sticker till Barcelona. Wishmeluck!

Dante & Den gudomliga komedin väntar på mig nu...


later.

Test

Utmaning
Blev utmanad av Jeili.

Fem saker som jag ska göra under 2009:

-
Bestämma hur min höst ska se ut, jobba eller plugga?
- Träna mer
- "Semester" med tjejerna
- Träffa släkten mer
- jobba, jobba, jobba..

Jag utmanar: Sara L, Fia, Ellan, Liza & Sanna M..

later.


pigg


Klockan ringde vid 06.35 & jag var faktiskt pigg. Kom hem vid 11 igen & är pigg som en mört. Så ska sätta mig med svenskan nu, har precis fikat lite med Gry.
Ett ballerinapaket har tagit slut i detta huset på en dag typ, är 3 kvar i paketet. illa! Vi räknade ut att 6 ballerinakex är 420 kalorier & det är en måltid. Shiit, mycket illa.

När man kommer hem igen blir de skärpning med mat & träning. Finns verkligen ingen tid för det just nu. Jag lovade mig själv att träna mycket härnere men plugget tar verkligen all tid tillsammans med att fixa & greja i lägenheten också. Men när man kommer hem blir de lugnt igen & får ta tag i träningen på allvar. Vi ska ju svischa förbi Fibk:s damer i höst ;)


Svenska idag vid 16 igen till 18 & ikväll ska jag stå för maten. Blir "pastasås" med ris idag faktiskt, sambo var trött på pasta & vi måste börja äta upp vår mat vi har.

Lämnat hyran till värdarna med & de ska inte vara hemma i helgen & min sambo ska inte vara hemma. PANIK! Vem ska underhålla mig & de? Får nog fixa ner någon faktiskt, vill inte vara ensam..

Har ni något tips vad man kan torka sig med istället för toapapper, de börjar nämligen ta slut här hemma & vi får inte något förrän ikväll. Börjar få lite smått panik, tidningspapper får de nog hädanefter bli ;) Dock kanske vi skulle duscha av oss efter varje gång vi vatt på toan, då sparara man iaf in pengar på toapapper.  Nu börjar min "sambohumor" komma in i bilden.

Nu väntar Pappa Goriot på mig, Balzac närmare  :)


later.

mer död än levande


Precis som rubriken heter känner jag mig, helt död i både kropp, huvud & själ. Varför är den frågan som snurrar runt i min skalle. Men det är väl för all panik över torsdagens munta i svenska & att jag ska hinna med allt inför den kommande studenten. mendeskajagfixa!


Min glädje idag var att min älskade sambo hade maten klar när jag kom hem vid 21 typ. hon är så underbar! stuvade makaroner & falukorv fick jag, sitter här tjock & mätt nu borde vara glad men de är jag alldeles för trött för.
Imorgon är de 06.15 som gäller pga lektion i Fe B vid 08.30. jag längtar faktiskt inte, men det är en dag så de får gå!


Ikväll ska jag lägga mig tidigt, snart faktiskt. Ska läsa texter i svenska B också så jag lär mig något.

jag saknar lillsis..

jag tror även jag har blivit lite åt pollenallergiker, finns det något som heter tillfälligtpollenallerig? Så fort jag går ut snorar näsan & jag nyser. Finns många olika pollen säger sambo men jag vet i tusan, annars som Susse snackade om så är de kanske svininfluensan som härjar här nere i Skåne. vem vet, kanske drar med mig de hem till Småland. densomleverfårse!



Söndag blir jag en sann smålänning igen & de känns underbart. Fått mycket mobbing häre nere pga utav min bonniga dialekt, är vi bonniga från Torsåstrakten? :)


nu ser sängen väldans inbjudande ut, dock inte svenska boken men det är bara att stå ut.


nattinatti


puss&kram


brasse


Solen skiner & himlen är blå. Ska ut med varsin brassestol nu & plugga svenska b texter.

later.

besviken


Svenskaläraren rättade mina 2 uppdrag jag hade skickat in. VG & sedan ett VG+. Jag blev faktiskt besviken, tyckte jag hade jobbat med dem grymt bra men men. Får jag VG i kursen så går inte världen under. Fick även tillbaka historia a uppdrag 2 & de fick jag MVG på. lyste upp min kväll lite iaf :)


Nu ska jag egentligen sova men borde väl sätta mig med marknadsföringen också och få in treans uppdrag. Men nu loggade Julia ut igen så kan inte jämför räkneuppgifterna, dumbom Julia ;)

Annars har dagen varit bra, fick missa en lektion i företagsekonomi så tar vi muntan via webbkameran ist. Så kan åka hem på söndag, kommer bli underbart :) Pappa hämtar mig & de ska bli skönt att komma hem.

nu ska jag krypa till sängs, imorgon är de svenska som gäller hela dagen. Ska ha MVG på muntan iaf.

nattinatti.

puss&kram

come on over


Inatt/Idag ville jag bara in & skälla på mina hyresvärdar. De var grymt högljudda när jag skulle sova igår & idag väckte de mig tre ggr. jag vart riktigt förbannad! Gick iaf upp vid 9 & käkade, duschen & sådant.

Dammsög golven idag med för de var verkligen behövligt dammråttor hade vi som husdjur. fick ju mata dem ibland för annars vart de ledsna.

Ska fixa svenska uppdrag 4 nu, måste få in den innan jag ska åka vid 12. Företagsekonomi mellan 13-15 & sedan svenska 16-18. Ikväll blir de potatis & fiskpinnar :)


nu väntar realismen & naturalismen på mig, ni hör ju själva hur tråkigt de är!


later.

tillfälligt




Svenska B suger verkligen getpung, så förbannat tråkigt & jag förstår verkligen inte varför man ska kunna typ 8 epoker. De får nog min svenskalärare förklara för mig imorgon för jag finner ingen motivation. Suttit med uppdrag 4:a nu ikväll & ska göra klart de innan jag åker in till Malmö imorgon har jag bestämt. Dock inte roligt när man inte fått tillbaka varken 2:an eller 3:an för vet inga betyg på dem & får ju ingen respons vad jag ska tänka på till nästa uppdrag. de är lite dåligt men men, får hoppas de kommer imorgon istället. Munta på torsdag vid 17.30 som sagt, ska kämpa för ett MVG. men får väl nöja mig med ett VG hela enkelt. Livet är mer värt än att stressa upp sig för betyg, de finns utvägar till allt.



långt där borta i fjärrans finns Öresundsbron..




för tillfället vill jag verkligen bara hem & jag längtar till söndag...

nehe, nu ska jag sova för klockan ringer vid 8 imorgon så jag hinner med min svenska.

nattinatti.

puss&kram





solen skiner & himlen är blå


Kvällen igår vart super, gjorde oss iordning. fördrink hos Julia, vidare till restaurang stäket där de blev huvudrätt & efterrätt med en flaska vin. sedan gick vi vidare :) tack pappa&mamma!


idag vart de segt, käkade en grymt god frukost & sedan gick jag & Gry ut & skulle läsa svenska. blev att vi solade & fick faktiskt färg. Nere på stan & tog ut pengar för hyran. 2000 kr för 1 månad blev det & de tkr jag är rimligt. dock har jag inte varit här så mycket men men :)

Drog iväg till Julia & vi tre käkade pizza & snackade skit. var roligt, har precis kommit hem med Gry nu & ska börja plugga svenska så jag får in uppdrag 4.. på söndag kommer jag hem..

nehe, nu väntar Bellman på mig. han blir arg om jag inte läser någon bok om honom. han verkade vara en rolig kille :)


later.

en bra kväll


Marknadsföringen gick bra & lärare var bra. får ha min munta via telefon & missa en lektion så jag kan åka hem tidigare. borde inte var några problem för har fått MVG på de två uppdragen jag skickat in nu så, ska ha ett MVG i den kursen!


Nu ska man sätta igång & fixa inför kvällen. naglarna ska målas, kläderna ska kollas över, skorna ska putsas och tillsist ska sminket & håret göras snyggt. får äntligen partysminka mig, har verkligen längtat efter de!



detta kommer bli en bra kväll :)


later.


Underbara morgon


Hade sjukt svårt att sova igår, visste inte riktigt vad det vart med mig. Tror de berodde på att jag suttit nästan still hela dagen & bara pluggat. Men runt halv tre somnade jag tillslut & vaknade idag vid 9.

Nu har vi strålande sol här nere & lite blåst, men gör ingenting bara solen lyser fram :)

Hemma är de Gullabo Marknad idag & jag verkligen önskade att jag kunde gått där & myst men sådant är livet ibland. Snart är jag hemma i Småland igen förhoppningsvis ;)

Lektion idag vid 12.30-14.00. Marknadsföring första lektionen, får vi se hur detta slutar. Sedan blir de hem & fixa för vid 19 har Julia, jag & Gry bokat bord på en restaurand som Julia tyckte vi skulle prova. mys!


Nu ropar duschen efter mig & sedan blir det en fråga på historia A uppdrag 3. skulle hinna med det tänkte jag.


later.


Sängdags


Krypit ner i sängen nu & ska sova. Har blivit riktigt oväder här nere med regn och blåst, hoppas de är sol imorgon när man vaknar :) imorgon är det nämligen middag med tjejerna på kvällen, mysigt :)


Grattis till mammi som fyller år idag <3

nu ska jag sova.

nattinatti.

puss&kram

Movietime



Ostbågar, CocaCola & en bra film. Ohh yees, det är jag verkligen värd efter idag tycker jag :) Ska dock ge sambo lite massage också, hon sa att jag lovade de igår så får väl hålla mitt ord..


Gjort fråga 1 på Historia A uppdrag 3 nu också, jäklar vad jag har varit flitig idag. Får se om jag orkar med fråga 2 sedan också innan det är dags för att krypa ner i min nybäddade säng. tvättade faktiskt mina örngott, lakan & sådant idag. vuxenpoäng!


Nu blir de movietime i sambos säng, tydligen ska vi se blindness. en skräckis & de gillar jag inte så mkt & sambo tror att den är jättedålig så hur ska detta sluta...

tog lite fina bilder igår när jag vart i Malmö dock inte orkat/hunnit lägga över dem på datorn så imorgon maybe.


later.

Trött


Upplysningen med förnuft och erfarenhet, romantiken med känslor, natur. Jag har kommit fram till att jag är en sann romantiker. Goethe, Rossueau osv. Mycket sådant som vimlar runt i min skalle nu. Men jag fick iaf in uppdrag 3 i svenska b och sedan fixade jag även historian, uppdrag 2. det tog mig tusan 5 h att göra, usch & blä. hoppas jag verkligen på ett MVG på de uppdraget, MVG i kursen hade varit kanon!


Ikväll skulle sambo & jag haft massage & filmkväll men hon ska in till Malmö till en en tjej där som är ensam i lägenheten så jag blir ensam. dock gör det mig inget! ska försöka hitta någonstans på nätet så jag kan se så ska det låta faktiskt :) Sedan blir de väl mer plugg, ett uppdrag till kanske jag kan hinna med ikväll när jag får vara ensam. pluggar bäst då!

Tvättat 4 tvättar idag, välbehövligt. körde mina vita sneakers i tvättmaskinen för de var grymt skitiga, hoppas de överlevde turbulensen.

nu väntar mat.

later.

MVG :)


MVG i Fysisk Träning B, hade anat att de skulle komma men ändå blir man kanonglad :)

Nu sitter jag med Svenska B, uppdrag 3. Tänkte jag skulle få in den idag samt Historia A, uppdrag 2 :)

Sambo ska in till Malmö & shoppa lite med Julia, men jag anser att mitt plugg är mycket viktigare så jag blir klar. Dock har inte Sambo mycket kvar, två muntor och inga uppdrag så tycker hon kan få roa sig lite. Ikväll ska vi ha myskväll med film & massage :) Kollade film & fick massage igår, de var grymt skönt :) Somnande som en stock vid 23, de var grymt skönt & sov till 9 idag.

Hjälpte precis sambo med att få på sina jeans, hon hade målat naglarna och fick inte på sig jeansen. Porrigt!

nu väntar romantiken & upplysningen på mig.

later.


GROVSTÄDNING


Sambo fick MVG på biologi B & jag är glad! Glad för hennes skull men mest glad för hon ska grovstäda hela våran lägenhet. hahaha :) jag tackar gudarna för att jag slipper städa, för snart åker man förhopnningsvis hem :)

Sedan är jag förbannad, Julia & jag körde hårt arm, mage & rygg pass igår men tror ni jag har någon träningsvärk? Nee, verkligen inte. Lite i armarna men de är så lite så de känns knappt. Fatta att jag blev sur, jag tar ut mig så musklerna skakar men ändå får jag inte träningsvärk. blää! Dock sa en vis man till mig igår att min mage kan vara vältränad under allt "skinn" läs "fett" jag har. så dags att ge sig ut i löparspåret så man blir lite trim.


Nu ska jag ta lite matpengar och bege mig inåt Malmö för att grilla lite.

later.

irresistible



Uppe vid 9 idag & käkade frukost med sambo, hon hade dock varit uppe sedan 6 men de är bara för att hon är typ knäpp. Har inte riktigt alla hästarna i stallet förstår ni! Hon har åkt iväg på biologimunta & får hon ett MVG ska hon faktiskt grovstäda hela lägenheten, vi hoppas hon får ett MVG :) för då slipper jag städa.


Har skickat in svenska b, uppdrag 2 nyss. Jag börjar bli en jäkel på fantasi, får nog akta mig så jag inte börjar leva i en fantasivärld med svampar, älgar, och troll. Kanske kommer tillbaka till Småland som ett troll, den som lever får se ;)


Jag har faktiskt kommit fram till en sak till, jag är grymt dålig på att förstöra saker för mig själv iaf. Varför kan jag bara inte låta varje sak ha sin gång och ta dagarna som de kommer, en dag i taget och bara leva livet. Det ska jag verkligen börja göra nu, leva dag för dag och sedan får man se vart man hamnar. De tycker jag låter som en grymt bra plan, eller? :) 



Nu ska jag ringa min älskade mammi & prata lite. Sedan in med marknadsföring 3 innan jag ska åka till Malmö.

Ikväll ska vi grilla med "skolan", hela Korr iaf dem som är här nere och sedan kommer vår "fritidsledare" ner och har lite aktiviteter med oss. Ska bli grymt roligt.


På lördag är det date :) !


igår vart de storm här nere, men vi flög inte iväg. Dock fick vi sätta på oss grymt mycket kläder när regnet bara öste ner men de var mys :)


later.


natti



Julia & jag tränade, mina armar skakade. Vi fick springa, höll på att missa bussen. Vi hann med bussen & kom hem halv elva. Nu har jag ätit & duschat.

nu ska jag sova.

nattinatti.

puss&kram

Flum


Jag har blivit flummig & tacka min svenskalärare för de! Har 4 uppdrag i svenska & han gillar när det är flum och väldigt inlevande. Måste ta fram barnet i mig så jag ska försöka få MVG på alla resterande 4, ett MVG i den kursen hade verkligen varit en bonus. Jagvillha!

Sitter på Kockums nu för måste vänta på Julia, vi ska gymma vid 20 och ikväll ska jag nog laga mat vid 23 till sambo som hon kan äta imorgon. Jaa, jag känner mig pigg. Vart depp igår & imorse men nu börjar livet gå bra. Det ska gå bra.

Jag hoppas på jobb i höst, ett bra jobb. Hoppas kan man alltid. Undra hur mina högskoleansökningar går, lite nervöst.


Jaou, jag skriver knasigt I know. Men som sagt, man får tänka i andra banor med min svenskalärare. Min svenskalärare sitter mittemot mig och läser tidningen, han tycker jag ska skicka in mitt andra uppdrag ikväll. visst han har rätt, men båda vet nog att de inte kommer ske ikväll iaf. han får förväntansfullt vänta, han ska se chelse-barcelona.

Kalmar FF leder, great :)

Nu måste jag fortsätta lite med svenskan iaf.


later.

Pannkakor


Sambo kom hem & hon trodde nog hon skrev G på tentan iaf, imorgon muntar hon upp det till ett MVG. Det är jag 100 på :) Vi/Jag lagade pannkakor med lite coaching från sambo, så vi hade pannkakor till lunch. De var grymt gott.

Nu sitter man här mätt & glad och ska börja packa träningskläderna. Enda lektionen är svenska B idag vid 17.15-19.15 sedan vid 20 ska jag & Julia gymma. Så är inte hemma förrän 23 ikväll, men ledig imorgon så det gör absolut inget & tror nog jag gymmar bäst på kvällarna faktiskt :)

Något jag är fundersam över är att mitt pennskrin har försvunnit, vart finns de? ligger den hemma? :O Borta är den iaf & jag känner mig handikappad över de. blää!


Angående min flytt hem tidigare så har jag ett krav på mig själv, ska jag få åka hem 2 veckor tidigare så måste alla uppdragen vara inne så jag bara ha inplanderade muntor senare. Det är kravet jag har på mig själv annars får jag inte åka hem & träna innebandyn med brudarna. Får se om jag lyckas annars får ni inte se mig förrän mitten av juni tyvärr. Men jag ska tusan lyckas, visst 10 uppdrag låter mycket på 1.5 vecka samt en munta då. Men vill man så kan man & har ganska mycket ledigt nu så det ska tusan gå! Ska göra en veckoplanering nu så jag hinner allt :)

Ni där hemma kan vara lugna, jag tänker inte slarva mig igenom det. Utan jag ska ha bra betyg i de kurserna jag har kvar :)

later.

Funderar..


Sambo var uppe vid 6 idag, hon hade tenta vid 9 så hon åkte hemifrån vid 7 ihopp om att hon skulle få i sig lite kunskaper i skolan innan tentan. Jag önskar henne all lycka till men jag tror hon är påväg hem nu faktiskt.

Jag vaknade runt halv tio igen & de var bara att kliva upp. Så ätit, gjort iordning mig och även fått in företagsekonomi B uppdraget 5, så inga fler uppdrag i den kursen :) Jippi ;) Muntan ska jag inte ha förrän 25:e maj så det är en bra tid dit. Ska börja med svenskan nu för ska försöka munta den 14:e maj och har 4 uppdrag kvar så det gäller nog att sätta igång, men det är så sjukt tråkigt!


Ni som läser detta, flippa inte ur nu! Men jag funderar faktiskt på att speeda upp min fart här nere och komma hem så fort som möjligt. Ha svenskan den 14:e maj här nere och sedan kanske ta mitt pick & pack & bege mig hemåt. För muntan i Företagsekonomi, Marknadsföring och Historia kan jag ha över webben hemma. Med msn & telefon, det kommer gå lika bra. Visst jag trivs som fisken i vattnet här nere, verkligen och en liten del av mig vill inte hem. Men den andra delen vill vara med innebandyn från början och bara köra hårt. Det tåls verkligen att fundera på, vet att det kommer bli ensamt för sambo min men måste jag så måste jag. Har verkligen inte bestämt mig ännu, men vi får se!


Nu ska jag börja med svenska b, August Stringberg, Daniel Defoe och vad nu alla heter.


later.


Wake up


Fick MVG i mitt projektarbete, godegud var nöjd jag blev både över mig själv & allt arbete jag lagt ner. Motiveringen av läraren var kanonfin & samtidigt som jag utvecklats som person med detta jobb så är allt positivt.


Nere i Lund nu, vart & handlat idag samt fixat all tvätt som låg på min soffa. Sambo har tentapanik & då får man faktiskt dispans att det är stökigt. Har dock inte fått upp min resväska ännu men det är en annan fråga, en annan dag.


Lyssnar nu på Ryan Cabrera i hörlurar, godegud vad jag blivit kär i den killen. Grymt bra röst & grymt bra låtar om man verkligen lyssnar på vad han sjunger om. Han har fått mina tankar att snurra grymt hårt.


Idag när jag kom fram till Lund och gick ur tåget så kändes det som att jag kom hem, knasig känsla för jag har aldrig varit en stortstadstjej utan jag har tyckt att Kalmar har passat mig perfekt för en framtid. Men idag, allt kändes bortblåst med Kalmar och allt. Idag vart det jag och Lund, jag insåg att jag måste börja leva mina drömmar och ta för mig i livet om jag ska komma någonstans. Det går inte att vänta hela sitt liv och tro att allt kommer till mig gratis, man måste jobba för det man vill ha och de man vill göra. Jag ger innebandyn & Kalmar ett år till men sedan är det dags för mig att leva ut mina drömmar och om jag står om ett år och vill vara i Kalmar så kommer jag såklart stanna men framtiden får utvisa vart jag befinner mig om ett år.

dags att plugga företagsekonomi B så jag får in sista uppdraget.

irresistible

later.

Nu bär det av :)


Yeees, ska packa in bilen nu & sedan bär det av till Skånelandet igen. Snarare Lund, ska bli grymt roligt & jag är taggad till max för att spendera mina 3 nästkommande veckor där nere. JIPPI :)


Ska dock försöka komma hem kanske 1 vecka tidigare pga att jag vill vara med innebandyn någon gång på långdistansen. För när jag kommer hem & efter studenten & bal & allt de så är de ingen långdistans kvar utan bara intervall & styrka då. Får se hur jag gör, ska fixa skolan först. Får hitta något bra spår i Lund man kan ligga & bränna i, Julia du är väl på? :)

Nehe, nu kom mamma hem så vi ska snart åka.


later.

I gave it all



Dagen har varit bra, lagade mat tsm med pappi & de blev gott. Nu i kvällningen har jag vart ute & gått samt sprungit en bit. Imorgon blir de längre, cirkus 8 km. Innebandy börjar om 1 vecka cirka med 7.5 & missar de två första veckorna så jag vill verkligen känna på hur det kännas att springa långt.

Så blir upp tidigt så jag hinner med allt som ska göras innan tåget går från KNA 12.38.  Så har verkligen en fet lista, skulle egentligen gjort företagsekonomi B nu när jag vart hemma, sista uppdraget men blev inget alls så det kommer jag få sysselsätta mig med på tåget imorgon.

Ikväll har jag fixat mitt personliga brev samt CV, så mejlat ut lite och ska skicka lite brev imorgon med. Nu måste sängen bäddas för har röjt på rummet idag, ordnat upp mitt pappersliv i pärmar ist för att de bara ska ligga huller om buller. Vart tvungen att städa de för kommer inte hem något förrän slutet av maj då jag åker hem för gott.


Längtar till Lund & imorgon åker jag :) Sambo, jag saknar dig!

natti natti

puss&kram

Hur svårt kan det va?


Tydligen så kan det vara skitsvårt att skriva CV samt personligt brev, de är alls inget roligt. Men innan jag går & lägger mig ikväll så jag ha ha skickat det till 3 jobb iaf! De har jag bestämt mig för!


Dagen har annars varit lugn, lagade mat till familjen & har bara grejat. Ska börja stortstäda rummet snart för imorgon åker jag till Skåne igen & kommer inte tillbaka förrän i slutet av maj & då finns de ingen tid att städa för då kommer släkt och det är student samt bal. Så måste göras innan jag åker :)


Dock är de inget roligt att städa så nu ska jag slå sis i bowling på vårt Wiii spel & man kanske skulle ta & spela lite gh också.

långa nätter..


later.

slut på fantasi


Vet verkligen inte vad jag ska använda för rubriker på mina inlägg, dålig fantasi ohh yeess!

Idag väckte pappa mig runt halv tio så vi tvättade 2 bilar & sedan kom bror min med flickvän så blev mat & sedan begav jag mig till stan för "testmatch" och den gick bra tycker jag nog. Inte de bästa jag gjort men visst jag godkänner mig själv. Gjorde ett mål & blev en t-shirt rikare så de var gutt.


Åkte hem & klädde om samt slängde på lite smink. Begav mig sedan till Torsås & kollade Torsås-Hulterstad, ingen rolig match men hade lovat att kolla & jag håller ofta mitt ord så jag satt där i mer än 90 minuter & kollade.


Kom precis hem & ska fortsätta jobba med mitt cv så jag kanske kan få iväg några brev imorgon.

later.

back to 10


Idag önskar jag att jag fick vara 10 år igen och helt ovetande om vad som egentligen väntar en där ute i världen, etik & moral är två ord som pratas om ofta idag men vart har folk dem, gömda i backfickan? you´ll nerver know.


Ewe, tack vännen för att du finns & den personen jag är idag är jag tack mycket vare dig! Du har hjälpt mig genom motgångarna & förändrat mig till en mycket bättre person.


Ikväll har jag jobbat med mitt cv & kollar nu på film. Ska iväg snart & hämta sis. Imorgon är de testmatch, ska verkligen bli skönt :) hoppas jag får spela med Liza. 

när jag hämtat sis så ska jag sova.

nattinatti.

puss&kram  

tjock



Jaa, tjock är bara förnamnet. När man är hemma försöker de fylla en så sjukt mycket så min mage mår inte alls bra av det här. lever väldans nyttigt i Malmö faktikskt & ska bli skönt att åka tillbaka på tisdag. Hade nästan velat åka redan på måndag men men :)


Dagen igår vart superkul dock var jag ganska trött men blev ändå en sen natt. uscha! Idag har jag köpt min balklänning samt skor till de, happy happy :) Blev så jädrans glad för den första jag provade satt perfekt & de är verkligen inte ofta jag faller för ngt så fort men den inkasserades iaf. När jag får hem den ska ni få se bild på den, ska bli lite mer brun också först :)


Så nu är balklänningen, studentklänningen, samt skor till båda sakerna klara. Nu saknas någon som kan fixa mig på balen & även fotograf. Men de löser sig. Har också bestämt vilken mat vi ska bjuda på, kommer bli en kanondag :D


Nehe, nu ska Ews & jag ut på en långpromenad som sagt. Ikväll blir det att vara hemma med pappsen & ta de lugnt, ska försöka plugga lite också.

later.

The Day After


dagen igår var klockren, gjorde oss iordning hos Ewe & Karin anslöt. Vidare till Cecilia & Joels hus där de befann sig lite people mer droppade in framåt kvällen. Karin var vår grillmaster & hon skötte de verkligen galant :) Träffade massa gammal folk & slog Joel i bowling, den ni ;) 212 poäng :D :D

Vidare runt 22 till Dalskär där det var dans till 1, hade verkligen skitroligt. Efter blev de kaos & jag begav mig hemåt kära mammi hämtade mig & sis. Skönt att hamna i sin egna säng, men pga telefonsamtal somnade jag runt 3.

Idag är man seg men ska framåt kvällen bege mig in till stan.

Nu ska jag kolla Pelle Svanslös med lillsis & kompis, barnsligt I know men det är mysigt :)


later.

RSS 2.0