30 nov

Okej, jag vet inte riktigt vad jag håller på med. Ville ha ett enkelt tema & de fick jag ju. Men nu har jag världens fulaste bild & ska byta ut den men de går verkligen inte. Jag är så teknisk inkompetent så det funkar verkligen inte. Får be lillsis & se om hon kan eller om det finns ngn annan vänlig själ som vill bara hjälpa mig byta bild? Jeili gjorde om min blogg förra gången & som tack fick hon fin fina presenter så försten till kvarn ;)


Jobbade 6 h idag med mammas firma, gick ganska bra även om det var riktigt trögt att stiga upp imorse. Utgång i lördags som var helt OK men hamnade i säng alldeles för sent & sedan upp tidigt. Jobb & flyttstädning av lägenheten men nu har jag iaf lämnat ifrån mig den & de känns faktiskt sjukt bra :)

Måndag, början på veckan. Dock är snart måndagen förbi & tisdagen smyger sig sakta på. Jag längtar redan till helgen, gosh! Min första lediga riktiga 2 dagars helg sedan juli ungefär & det känns sjukt bra. (Om man nu inte blir inringd för jobb)

Jag satt & räknade ihop mina timmar för november månad precis för de ska lämnas in idag & ni kan inte riktigt ana hur mycket jag tydligen har jobbat. Jag fick själv räkna om de tre ggr för jag trodde icke de var sant. Men jag samnade tillslut på 210 H hur jag än vred & vände på det. Helt sjukt alltså, så de pengarna skulle gärna få komma nu också men en hel månad innan de slantarna visar sig på kontot.

På onsdag eller torsdag jag får nog min bil, längtar ngt enormt. Innan har jag inte tänkt på hur skönt det kmr vara att ha en egen bil men jag har verkligen förstått nu vilken frihet det kmr innebära för mig osv. Röra mig fritt & hur jag vill, det är lycka de. Ingen som kan säga nej om jag vill åka ngnstans, wiii :)

Nehe, nu ska jag fixa lite på rummet sedan hämta pappsen från jobbet. Ikväll står de promenad med Ews på schemat, 2/1 MEN & lite innebandytittande på TV:n. En lugn & skön kväll & en julmust kmr nog slinka ner med.


PUSSS


26 nov

Igår skrev jag inte för hade sju tusen saker att göra. Jobb-synundersökning-handla-bio-hämta hem myshundarna.
Så om vi börjar med synundersökningen så hade jag beställt tid för tkr jag har sett lite dåligt ett tag & sedan även ansträngt huvudet alldeles för mkt när jag kör & sitter vid datorn exempelvis. Så kollad det igår & jag är översynt & har brytningsfel. Så jag inhandlade mig två par glasögon också som jag mestadels ska ha när ögonen & huvudet behöver vila och när jag kör bil, sitter vid datorn kollar tv, läser osv. Kom fram till att jag inte alls passar i glasögon så de kommer förmodligen inte användas i offentliga sammanhang men men. So back to the glasses! Det bästa var att jag fick ett par på köper så 1000 kr för två par glasögong & synundersökning, det brändes inte så mkt i min plånbok :P


Kollade New Moon med sis & den var bra, gillar ju heta killar som bara drar av sig tröjorna. MUMMA MUMMA!


Nu har vi även två vilddjur på besök, min brors hundar. Mycket mys faktiskt, så söta. Ska lägga upp två bilder på dem :)

Jobbade 4 h idag & ska jobba ikväll igen. Hade sett fram emot en ledig helg & komma igång med träningen igen men icke. City Gross ringde & frågade om jag kunde jobba fre-sön så jag sa ja. Ordet nej vet jag verkligen inte vad det är för ord när de gäller jobb. Men man får se det positiva de ringde mig & vart jätte glada när jag tackade ja så. Man får vara glad så länge man har jobb.


Jag har köpt en bil också, en liten clio så nu känns det lite i plånboken. Får den i mitten av nästa vecka men ska bli sjukt skönt att ha en egen bil & åka när & hur man vill. Riktigt gutt! Bilder kommer när jag får hem den.


Sedan är det de här med träning, usch fy & blä. Tog en paus från innebandyn & bestämde att jag skulle börja springa & gymma men icke. Har inte hunnits med ngt av de & jag skäms. Känns som om fettet bara börjar dallra på kroppen & supernyttig har jag inte heller varit men men. På söndag ska jag köpa nya löpardojjor så på måndag ska jag börja ett nytt liv! MOTION everyday! Ska springa göteborgsvarvet i maj också så dags att börja träna lite 2.1 mil & har satt som mål max 2.5 h ska det ta så dags att börja med hårdträningen.

Nehe, nu ska jag fixa lite käk.


COSMO


PEPSI


24 nov

Idag är de tisdag & jag ska snart sova så de blir onsdag. För då blir de snart fredag, gooshh vad jag längtar. Längtar mkt till helgen för jag vill ha fredagsmys, lördagsmys & bara massa mys. Känner en liten saknad fast jag inte vill, men är nog bäst att bara låta saknaden få infinna sig där den är just nu.


Imorgon är de onsdag, då ska jag jobba först. Börjar inte förrän runt 8, skönt att få sova riktigt ordentligt för har märkt av att min kropp orkar inte gå upp vid fem tillslut bara bryter man ihop som jag gjort. Så dags att börja lyssna på kroppen & följa den. Imorgon ska jag även på en synundersökning vid 16, se om jag får tillbaks glasögon. Börjar se dåligt när jag kör i mörker & har ganska ofta huvudvärk troligen för jag spänner huvudet så mkt för att koncentrera mig vi får se vad optikerna säger. Ska även se New Moon med sis, ska bli riktigt spännande sedan hämta två busfrön. MIn brors hundar ska vara hos oss ons-mån så ska bli riktigt mys, de är så små så de skulle få plats i en handväska. Långa promenade & massa gos.


Nehe, nu börjar huvudvärken & magont komma så natti natti.


EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON & 7 VECKOR KVAR TILL SÄLEN!!


LÄNGTAN..


23 nov

jag skrev ett ganska bra inlägg för en gångs skull & sedan klickade jag på fel knapp så allt försvann så jag skiter i detta.


GOD NATT


inte som de borde vara

Absolut inget är som det borde vara, det borde inte vara såhär..


GOD NATT


helg & snart vecka igen

Helgerna går verkligen så sjukt fort, det är helt knäppt. I fredags var det jobb, hämta eventuell bil, mysmat med familjen & sedan spenderades kvällen med bästa Ews <3 Var sjukt skönt att träffa den tjejen, var mkt prat & idoltittande med lite nötter. Hon är bra!

Lördagen seglade förbi lika fort som den kom, grejade hemma sedan jobb 13-20.30. Hem & kolla tv sedan sängen. Är så glad att tjejerna vann, wiiii :)

Och jaa...

Nu är det som sagt söndag, den riktiga vilodagen enligt många. Steg upp för 45 min sen & nere hade mammi tänt en massa ljus, mysfaktorn är hög! Regnet är grådisigt & tråkigt tror även de kmr ner lite blött. Har precis fått i mig lite youghurt med flingor, ska fixa på rummet idag hade jag tänkt.

- fixa rummet
- tvätta bilen
- ut & springa
- styrka
- OTH
- Ta det lugnt

Sådär ser min söndag ut, måste ju röra på mig nu när innebandyn inte finns längre. Så jag inte tappar allt, hatar ju att springa långt men några kilometer ska det nog bli idag. Borde införskaffa mig ett par nya löpardojjor, får bli i veckan eller ngt sånt. På onsdag ska sis & jag kolla på Twilight 2, ska bli riktigt roligt. Andra filmer jag vill se på bio är:

- 2012
- Bröllopsfotografen
- Flickan som lekte med elden

Får se om de blir ngn nästa helg, på fredag ska jag iaf vara fyllechaffis åt pappi.


PUSSSSS


hopp & tro

Tänkte jag skulle bli lite bättre på att skriva nu när innebandyn är på vilande fot, dock tror jag inte att det kmr bli så mycket tid över iaf. Idag vart de jobb 06.00-10.00 sedan mådde jag verkligen skit, eller gjorde de direkt när jag vaknade men tryckte mig igenom några timmar iaf. Bara hem & slänga sig i sängen, sov mellan 11-16 så de var nog välbehövligt. Jag vägrar ta baconsprutan så de kmr jag aldrig göra! Min personliga åsikt så tycker jag faktiskt inte att de har utformat de riktigt bra & de har avsagt till alla framtid men. Vem vet vad som han hända, nervsjukdom, epedimi you name it! Visst nu är inte jag en läkare eller så men det är så jag känner iaf. Jag blir nog hellre sjuk än att ta den!


Jobbade 2 timmar ikväll nu med för ska jobba 9-15 på City Gross imorgon så behövde städa lite nu ikväll så slipper jag de imorgon. Ska förbi & hämta min jacka med som mammi & jag beställde om du S passar. M var alldeles för stort, ska bli min jobbarjacka med mammas företag som tryck. Imorgn ska jag även kolla på bil, en liten silver clio. Sa att jag aldrig skulle köpa en clio men det är den stora motorn, billig att köra & bra bil ändå för ganska bra pengar. Så ska bli upp till bevis imorgon när jag får se den, så kanske jag blir en bil rikare & flera tusen fattigare vi får väl se helt enkelt :P

¨

Försöker planera in en helg med Julia nu som jag kan åka till Växjö, har ju hela helger lediga nu pga ingen innebandy men ändå är de svårt att få ihop de för hon har mkt tentor & de innan jul & jag har mkt jobb. Så blir svårt iaf, men vill verkligen träffa den tjejen för hon är saknad!

Nehe, dags att försöka sova nu så jag orkar med morgondagen. Kvällen blir de antingen bio eller en kväll med Ews & Idol. Eller bara en hemmakväll med familjen, jag hoppas på plankstek iaf. MUMS!


PUSSSS



said & done

God natt, eller snart iaf. Var ett tag sedan jag skrev det hinns liksom inte med längre. Jobbat hela veckan & har en 10 timmars dag imorgon om vi inte ska till Kalmar & kolla bil. Sedan blir de bara 9-15 på fredag på City Gross, ska bli riktigt skönt med kort dag på fredag & sedan hem. Hoppas på att de blir plankstek eller hemmalagad pizza får se vad de kan klura ut föräldrarna. Jobb lördag 13-20.30 & sedan söndag är jag ledig. Bjön Rosenström på Sandra på lördag också men vet inte hur brudarna tyckte om de, ska vi gå ut??


Nehe, till de egentligen jag skulle tala om. Har nu beslutat mig för att ta en paus ifrån innebandyn fram till jul så får vi se hur de känns då. För tillfället känns absolut inget bra & jag tycker inte ens de är roligt. Känns som en pest & pina att pallra sig till träningen. Har verkligen varit down ett bra tag men jag ville ge fibk-matchen & Östra-matchen en chans & de har de fått nu men fortfarande samma känsla. Så beslutades idag & riktigt tungt att berätta för tjejerna. jag vart riktigt riktigt tårögd & hade jag inte slutat prata hade tårana börjat ramla nerför min kind men nu är de sagt & gjort iaf. Jag kommer såklart följa dem till 100 % & se matcher men själv ska jag bara vara en trogen supporter ist. Beslutet känns för tillfället väldigt bra & tjejerna tog de bra. SKönt att se att så många bryr sig, de betyder verkligen väldans mkt ska ni veta. Så nu tar vi en dag i taget så får vi se vart vi hamnar, ska ordna upp alla personliga saker innan jag kan lägga full fokus på innebandyn igen.


Nehe, var de jag ville säga & att ni tjejer har en väldigt stor roll i mitt liv så ni vet de.


Btw, tack till pappi idag som i cirka 8 timmar fixade & grejade med min dator. Uppdatweringar & massa stuff som jag inte gjort på tusen år. Inte alls teknisk, men det uppskattades så tack så jätte mkt. =)

Nehe, klockan ringer vid fem imorgon så natti natti!


PUSSSS


back on track


Om man nu skulle ta tag i & skriva lite rader igen. Var alldeles för länge sedan men jobb hela tiden så. Men veckan har mest bestått av jobb. Så inget roligt att berätta där inte.

Helgen har verkligen varit kanon, behövdes en lugn helg ist för massa utsvävningar på Palace & liknande. Fredagen var de jobb te 21.15 sedan vart de hemåt landet där "Sälengänget" var samlat mycket trevligt & roligt. Om jag ska summera denna kvällen i ord kan man nog säga såhär: Anna & Jenna pimplade tequila, JC & Tim drack ikapp, Per bjöd på doodleys, Fredde var lugn & drack öl, Danne kom sent & levde luckan med gitarren & jag var mest trött & nykter så jag låg i soffan. Kvällen var galen & för mig avslutades den ganska tidigt så de var match igår.

En match som vi vann med 5-3, var riktigt gutt faktiskt. Känns som om vi har riktigt flyt nu, laget alltså. Om man ska nämna min personliga insats så ger jag mig inte själv godkänt. Taskiga pass, tavliga avslut, lätta missar, mycket stress osv. Men får att fokusera 100 % när man har tusen andra grejer i huvudet. Men jag gjorde nog ingen superdunder miss så ska vara nöjd med de! Min backkollega Liza var riktigt het!

Stress stress & åter stress. Var bara hem & svira om sedan upp på min barndomsväns 20-årsfest där familjen redan inbefann sig. De bjöds på mat, tårta osv. Jag agerade lektant stor del av kvällen till en liten 15-månaders bebis riktigt mys! Kvällen avrundades därifrån runt 21.30 då hans vänner började storma in & de skulle riva stället med en brakfest ;) Jag drog dock vidare på annat håll där det bjöds på film, en riktigt lugn kväll med bra sällskap & det var riktigt välbehövligt. Hela helgen har varit kanon, bra sällskap, lugnt & skönt.

Nehe, dags att sätta fart med att fixa rummet sedan laga mat & kolla på Falkfilmen nr 3. Tycker de är sjukt bra men inte funnits tid att kolla helt enkelt! De blir även jobb 15-21.15 idag, vill inte men får skylla mig själv.

försökte hitta en bild på Sanna som fyller 20 år idag, hoppas ni hade en kanonkväll igår & att du får en underbar dag idag. STORT GRATTIS TJEJEN :D

 

PUSSS

 


:/

har haft rätt så många ggr förr så varför skulle denna känslan vara annorlunda, det känns verkligen inte bra för tillfället!





ny börjar det nya, nya tag, nya ambitioner & motivation.



ska tusan klara det denna gången, de MÅSTE jag!!


Paus

Tänker nog ta paus i skrivandet ett tag då jag känner att mitt liv handlar bara om jobb & jag vill egentligen lägga in en massa bilder men det hinns inte med som sagt då jobbet tar alldeles för mkt tid. Idag var det jobb mellan 5-11 & sedan 16.45-18.45. Så nu är man riktigt seg så ska snart pallra mig till sängen hade jag tänkt mig. Imorgon är de jobb vid 5 igen, puuh!!


Kan berätta lite om min kommande vecka så vet ni vad jag ska hitta på iaf :)

Tis: Jobb 5-11 & sedan 16-20.
Ons: Jobb 5-11 & sedan 14-20.30 (city gross) & även träning därefter.
Tors: Jobb 5-12 & sedan 16.00-20.30 (city gross)
Fre: Jobb 5-12 & sedan Kalmar med mammi för lite shopping av arbetskläder & sedan jobb 15.00-21.15 (city gross)
Lör: Min enda lediga dag denna vecka & då blir de match mot Östra vid 14.30 & sedan står även två 20-års fester på schemat. Sanna i laget ska ha & min barndomskompis Andreas så är väldigt kluven för tillfället. Så får se hur jag ska göra..
Sön: Cl´s herrar spelar vid 13.30 så tänkte kolla en liten runda sedan blir de jobb 15.00-21.15.

Så för tillfället är jag inte alls sugen på utgång & vara bakis på söndagen utan vill mest ha en lugn lördagskväll då det är jobb hela tiden typ & min enda lediga dag. Så är som sagt väldigt kluven, men ska känna vad kroppen säger också för tillfället är den inte alls pigg & hälsan går i första hand & de hoppas jag Sanna & Andreas förstår.

 

Sedan sa en vis man till mig att pengar inte är allt, jag jobbar väldans mkt & längtar tills lönen ska komma men när den väl kmr blir jag inte så super lycklig utan mest trött. Pengar kan verkligen inte göra en superlycklig dock är det en bra bit på vägen att ha pengar sparade ifall man vill göra ngt med sitt liv. Men vi får väl se hur länge kroppen orkar, tills dess kör jag mitt race.

 

 

nehe, dags att borsta gaddarna & sedan sova.

 

höstdepression, nej tack!


derbyvinst!

sjukt go vinst brudar, så förbannat skönt! nu taggar vi vidare för fler matcher de nästkommande veckorna :) Det som suger mest för tillfället är att måndag & torsdag blir inställda träningar för mig pga jobb men men. Blir även lite sen på onsdag, dock är de väl sånt jag får ta! Östra på lördag, kommer bli riktigt tufft men vi ska tusan fixa de!

Gårdagen var bra skulle jobbat mellan 12-19 men fick jobba mellan 12-20.15 för behövdes folk & idag vart de jobb 10-19. Mammi & Sis hämtade mig i stan så jag kom hem. Ska snart lägga mig i sängen & sova för imorgon börjar jag vid 05.00 igen!

har ni ngn bil ni vill bli av med så hojta för jag behöver verkligen en bil nu!!





för tillfället känns allt jag gör så fel, aldrig nöjd


WIHOOOOOOOOO

Tjohej, kolla denna länken. Efter att ha sjungt igenom denna några ggr för mig själv är jag pepp som aldrig förr.


Fan, Jersan du är grym!!



http://fivelstedt.blogg.se/2009/november/bara-for-att.html?_tmp=b1e58f3abee0f438e24ed107fb7b7a5196981197


the big day

exakt, 8 h & 45 min kvar. Är redan nervös!

 

 

Färjestaden V.S CL98

Färjehallen 20.00

 

 

 

NU KÖR VI TJEJER!


åter jobb


Idag drog vi igång vid 05.30 & jobbade fram till 11. Käkade Kina med pappi & mammi sedan kollade bil. Har hittat en men den var reseverad nu så vi får väl se hur de går med den, behöver verkligen en bil asså!


Drog hemåt några timmar & har bara tagit de lugnt. Ska snart pallra mig iväg till jobbet igen, ska jobba några timmar till & greja lite så jag slipper göra mkt imorgon utan kan bara jobba några timmar då så tänkte göra de mesta ikväll. Får se hur mkt jag hinner, ska börja vid 15 så får jag se hur länge jag kmr hålla på.. För tillfället längtar jag sjukt mkt efter lönen, jag hade nog velat ha så man får lön i slutet av månaden de man har jobbat den månaden & inte få den månaden efter. De tkr jag suger lite faktiskt om man har jobbat mkt! Denna veckan jobbar jag sammanlagt cirka 50 timmar om inte lite mer när söndagen är slut. Visst, det kmr nog kännas på söndag kväll & då väntar en hel vecka till med jobb men när lönen kmr så hoppas jag att det kmr vara värt allt förbaskade slit & som sagt ska jag vara glad att jag har jobb nu i dessa tiderna :)

nehe, dags att slänga i sig ngt i magen så man håller sig till 20-21 tiden ikv för de blir nog några timmar ikv om jag ska slippa de mesta imorgon. Så det är en positiv grej att ib var inställd för då är jag allt mer piggare imorgon :) På bloggen blir de ganska mkt jobbsnack nu men det är de ända jag hinner med, hade gärna tackat ja till en film ikv men det är nog bara ett ganska fett önsketänkande & förfrågan kmr väl aldrig dimpa ner i form av ett sms heller så! Dags att hojta på sis att hon ska sätta fart!


PUSSSS


kvällstajm


Ska lägga mig i sängen men var bara tvungen att skriva en snabbis, kom precis hem från träningen & dags att hoppa i säng. Träningen gick inte så bra på övningarna men spelet var helt okej. Imorgon är de ingen träning & de suger för viktig match på fredag men men! Dock ser jag det positiva i de att jag kan göra mer jobb imorgon kväll & stiga upp lite senare på fredag så jag är utvilad & fräsch till matchen! det är faktiskt ett stort PLUS! Så dags att börja klunka riktigt bra med vatten nu & pasta pasta så ska vi jäkla hämta hem tre poäng från ölänningarna.


nehe, sängen var de ja!



NATTI NATTI


04.30



Yeep, det var då jag startade min dag idag & jobbade till tusen. När jag äntligen var klar var jag riktigt trött, åt lite & sedan sov jag väldans länge. Behöver sömn för ikväll är de sen innebandyträning, 20.30-22.00 & ska hinna förbi lägenheten också så blir te att åka i tid för det blåser ju till tusen! Idag såg jag även små vita korn falla ner från himlen, det var väldans mys!

Hade tänkt slänga in en tvätt men då visar de sig att vår tvättmaskin är full med vatten, tur att jag inte öppnade luckan för då hade jag blivit riktigt förbannad om allt vatten hade forsat ut! Pappi får kolla på de när han kmr hem. Ska neråt nu & ta ut diskmaskinen sedan blir de att börja med köttfärspaj till familia, har verkligen ingen fantasi när det gäller mat. Hade tänkt bjuda på lax men insåg sen att receptet ligger kvar i Kalmar så fick tänka i nya banor.


Flyttade som sagt hem i söndags, så har en stor kartong & en stor väska med bara massa kläder. Sedan är hela mitt rum fyllt för jag gräver i väskan & låter de sen bara ligga för har inte haft tid att fixa de än men får nog ta tag i det idag för igår frågade pappi om mamma hade ngt medel som gjorde att kläder försvann. Trodde nästan han skulle dammsuga upp de men mina kläder fick vara ifred, puuh! Men är nog bäst att lägga in dem för annars finns de nog inte kvar en vacker dag & de vore ju synd.


Idag är det 67 dagar tills vi åker till sälen, 9.5 vecka. Det låter så förbaskat långt bort men hoppas det går fort för jag vill egentligen åka NU!!!

Nehe, dags att börja med maten!

 

 

PUSSSSSS


sleep well cykelställ


idag fick jag inte börja vid 4 för det var ngt som hade gått sönder, så 05.45 drog vi igång idag & jag jobbade till 14.45. Så vart ganska många timmar idag faktiskt, slappat hela kvällen bara & det är fantastiskt skönt. Pallarade mig iaf iväg till Martin för 1 h promenad, skönt att snacka med en grabb som förstår för en gångs skull, har blivit lite klokare iaf. (tror jag)


Dock ska jag börja jobba vid 4 imorgon ist, så jag kan pallra mig hemåt runt 11 hade jag tänkt mig. Sova några timmar & sedan blir de träning i Kalmar. Ska även hinna förbi sjukhemmet & hälsa på en liten tant också då blir hon nog glad. SKönt att träningen ändå är sen imorgon, men blir nog värre att kliva upp vid halv fem på torsdag men men. Hade sett fram emot innebandymatch på fredag, ledig lördag & sedan jobb söndag men det ändrades såklart ganska fort. Match på fredagen står fortfarande kvar men jobb på lördag 12-19 & söndag 10-19, så ingen ledig helg. MEN NÄSTA HELG DÅ ÄR JAG LEDIG PRECIS HELA HELGEN! LYCKA!!!!!! innebandymatch på lördag som är hemma, skönt sedan även Sannas 20-årsfest men jag är iaf ledig. Så skönt för de kmr bli mer än 40 timmar nästa vecka så, för tillfället längtar jag till pengarna ramlar in!


Nehe, nu ska jag pallra mig till sängen & hoppas på en smärtfri sömn.

måndag


första passet avklarat, det blev 7 timmar. Gick i min egna lilla väg & det var grymt skönt. Tycker om att jobba när ingen annan har börjat för då kan man springa runt & sjunga lite. Dock glömde jag min mp3 i stan så ska förbi lägenheten nu innan jag åker till City Gross & hämta den. Kom precis så ska bara fixa lite stuff nu sedan blir de stan igen, känner mig trött men får väl pigga upp mig själv med en cola eller liknande.


Det är jobb 15-21.15 & sedan hem till S-åkra igen & min kära säng. Får hoppas det går smärtfritt att somna ikv för imorgon börjar jag jobba vid 04.00 igen, wihoooooooooooooo :) Känner att jag gärna drar igång tidigt på morgonen så jag kan sluta runt 13-14 hade jag tänkt mig. Imorgon ska jag även gå min promenix med Martin Smeds, den promenaden är så efterlängtad men har inte haft tid innan men nu har jag bokat in honom i min lilla kalender. Ingen träning ikväll, men onsdag & torsdag ska jag ge järnet för på fredag drar innebandyn igång igen, 20.00 i Färjehallen mot FIBK, ska bli sjukt roligt! Viktiga matcher den närmaste tiden så gäller att alla är taggade till tusen!

 

Nehe, dags att dra bort gammalt nagellack & tagga för 6 timmars jobb till!

PUSSS


eviga söndag



Klockan 09.16 för att vara precis väckte pappa mig idag. Var bara att dra i sig lite frukost & på med kläder, det stod nämligen på schemat att vi skulle tvätta bilarna men de blev väldans fina. Har också grejat i trädgården hela dagen sedan var de kalas. Efter de var de hem där huset var fullt med folk, KFF spelade sin sista match så jag agerade lite "barnvakt", spelade svarte petter & läste saga. Så mysigt, en på 7 år & en på 5 år. Mkt roligt, börjar nästan ännu bli mer säker på att jag verkligen vill plugga till lärare nu. Får hoppas de håller i sig till nästa höst för då jäklar ska jag börja plugga isf. Ikväll har jag mest slappat, riktigt skönt faktiskt.

Imorgon är de först jobb 05.00-12 & sedan 15-21.15 på City Gross så vi får väl se hur jag kmr må efter de men de får gå helt enkelt. Hade tänkt mig att försöka sova nu, ska först bara leta efter en bil. Letar verkligen nu för dags att köpa sig en, men är så kräsen så sjukt svårt men behöver verkligen en som sagt så.

Ska också greja lite med bloggen, ändra den lite snabbt tänkte jag bara till ngt annat enkelt stuk. Typ vitt. inte så händig på de här men vill inte ha den såhär längre så får bli som de blir. får sätta mig ner ngn dag när jag har tid att leka med det. Kommer bli roligare inlägg också när jag får tid att skriva så tills dess får ni ha tillgodo med denna skiten!


nu blir de snart sängen, natti natti

RSS 2.0