livet är bra knepigt



Hade väldigt trevligt här hemma med brudarna igår på förfesten, det var väldans mys. Runt 21 drog vi ner till Möre där det var sjukt mkt folk alltså, gammalt som ungt. Blev inte alls mkt dans utan mest snack med varenda gammal kotte som ville prata, många som vet vem min pappa är & automatiskt vet de vem jag är då tydligen. Lite pinsamt när man står & snackar med ngn som man inte har ngn aning om vem de är & den personen känner mig helt & hållet typ :P


Jag gick hemåt runt halv ett efter lite tråkiga incidenter, men som sagt är det väl bra att få veta sanningen ist för att gå & grubbla på saker & ting men vissa saker kunde skötts bättre. Besviken är bara förnamet, men det är bara att ta nya tag & försöka på nytt på annat håll. det hårda är bara när man tkr om ngn så mkt, men men.


Vaknade idag runt åtta, pallrade mig ner & käkade frukost sedan en långpromenad med Sis. Sjukt skönt faktiskt, grymt bra väder idag också. Ska inåt stan snart för ska jobba på City Gross mellan 13-20.30. Hade gärna bara varit hemma & gått länge idag sedan kollat innebandy men men jobba måste man. Imorgon är jag helledig så då ska jag bara ta de lugnt & hoppas på fint väder så jag kan vara ute mkt. älskar hösten!

nehe, dags att få i sig lite käk & sedan göra matlåda efter all överbliven tacos igår. Vi får se vad kvällen har att erbjuda när jag kmr hem till S-åkra ikv. Hoppas på ett litet fint besök av Harry kanske så jag får prata av mig & få alla goda råd.


nu är jag verkligen tillbaka i verkligheten..

ohh happy day


får nog sluta innan idag, ska då hem till Torsås. En snabbis på marknaden sedan hem & fixa inför kvällen. PARTY!


det bästa denna helgen är att jag äntligen får träffa JULIA, var alldeles för länge sedan. Ska bli sjukt skönt att äntligen få festa med denna bruden, jag längtar :D


PUSSS

working 9 to 5



Tjohej!


Yeepp, jag lever fortfarande. Jobbade i måndags 13.30-21.00 & steg upp väldigt tidigt. Så gjorde bara lite nytta, sedan jobbade jag hela dagen. Idag hade jag sett fram emot en liten shopping & " ta hand om mig dag" men de blev ist jobb 10-15 & sedan även jobb 17-21. Mycket surt vill jag lova, men snart är dagen slut SKÖNT!! Imorgon är de jobb 8.45-16.30 sedan hem & greja efter de blir de innebandy träning.

På fredag är de party & samtidigt som jag är sjukt rädd för den kvällen så längtar jag ngt enormt! Lite tacokväll hemma hos mig med brudarna & sedan Möre där fler folk kmr vara.

nu ska jag snacka skit med Stina!!

p.s hon hälsar :)



vänlig själ


jag vill verkligen hem till S-åkra idag!! Det går en buss 19.05 men jag slutar 18.45 så de hinner jag nog aldrig! :( SÅ finns det en vänlig själ som vill hämta mig i Kalmar lite efter 19, hör av dig :)

yesterday



Gårdagens party var väldans kul vill jag säga! Fick ej sluta tidigare så vid 20.45 cyklade jag hem i ganska mkt regn. hade verkligen ingen aning vad jag skull ha på mig men de blev ganska tillslut faktiskt :) Var hos Stigson runt kvart i tio där Liza, Sanna, Herrlin, Stickan & Jeili infann sig. mkt go förfest & jag väntar med spänning på bilderna.. Vidare till Palace med taxi där det var sjukt mkt folk, jag börjar faktiskt tycka att Palace är ganska överskattat men men. Belv stämplad X antal ggr så idag har man väldigt ömma fötter. Gick hem med Liza så var hemma runt halv tre & då var sängen väldigt efterlängtad. Men förövrigt en riktigt bra kväll!

Fick ju sova en timme längre idag men hade väldigt svårt att sova, så sov lite av & an mellan 8-9.. Började jobba vid 10 & jobbar nu till 18.45. Hade gärna velat haft lite pyjamasmys eller ngt sånt idag men det ser ju tyvärr inte så ljust ut med de :( Ingen som vill/kan eller orkar så får nog sitta i min lilla ensamhet i lägenheten. Ingen mat har jag nästan heller & är inte så fun att köpa när jag snart ska flytta hemåt. Sitter & funderar på vad jag ska äta idag, får nog bli ngt köpt blärk men men!

nehe, back to work. sjukt lugnt idag, på fredag jobbar jag min sista dag. hihi


back to reality

partynight



ikväll är de fest som aldrig förr & jag är väldans pepp :) ska bli riktigt najs, halva priset i baren hela kvällen & jag hoppas på mkt folk!


Jobbar till 20.45 men får nog kompa lite, tkr inte detta jobb är fun! Sen ska jag hem & fixa mig, vet ej kvällens outfit så det får de nog kluras på sen måste jag måla naglarna också!! Lite stuff & stå i. Ska sedan vidare till Liza som skulle umgås lite med sina kusiner innan hon drog vidare, sen blir de till Stickan & tillsist Palace.


nu ska här jobbas vidare & sedan får jag se när jag slutar.


ha en bra kväll!


det vänder nog snart

ge tillbaka det du har tagit



du som har tagit min glädje, får gärna ge tillbaka den..

musik



Yeep, nu spelas musik på högsta volym med lillsis. Sjukt skönt må jag säga, snart är de sängen alltså för är sjukt trött. Jobbade 8-14.30 idag, sedan förbi en sväng till modehuset & blev två stövlar rikare. så har inhandlat tre nya stövlar denna höst, så ska lämna tillbaka ett par :P


Imorgon åker jag in till stan runt halv tio, sedan blir de jobb 13-20.45 & jag hoppas därefter på utgång på Palace. Ska kolla med innebandybrudarna imorgon & se vad de säger, hihih. Jag är sjukt sugen iaf & Liza du ska med ;)


nu måste jag packa inför imorgon & sedan blir de sängen. Kommer bo i Kalmar hela veckan nu, kmr nog kännas sjukt knasigt att komma tillbaka till lägenheten & vara själv ett tag nu när man varit van med folk hela tidne men men jag får överleva...



somliga går men kommer oftast tillbaka, man sviker aldrig en vän.. jag finns här för dig, idag, imorgon & föralltid.

no words


Jaha, idag vart de jobb igen. Klockan ringde 05.15 & det var sjukt tidigt att stiga upp med tanke på gårdagens träning & att jag var i säng vid halv tolv. Inte alls bra. Jobbade iaf till tolv sedan sov jag mellan 13-16, var sjukt skönt må jag nog säga!


Lagade lite mat med pappsen & sedan ut & grävde lite så fick iaf lite träning. Hoppade innebandyn då kroppen inte alls känns bra för tillfället & motivationen är körd i botten. Tror det är för jag känner mig stressad pga allt jobb & även att jag jobbar så mkt. Det tar verkligen på krafterna!! Man förstår nog inte riktigt det själv men det tär, de gör de verkligen. Så förlåt brudar att jag inte tränade men hade inte gjort så mkt nytta när jag känner såhär!!


Det är lite knas för tillfället, förut verkligen längtade jag så sjukt mkt till innebandyträningarna & nu tkr jag mest det bara är en pest & pina faktiskt. Ett jobbigt moment som jag måste genomföra & så ska det verkligen inte vara. Dock försöker jag köra 100 % när jag väl är där för att det inte ska gå ut över tjejerna, men det är inte alltid så enkelt alltså. Känner mig så taskig för alla satsa & klubben satsar så sjukt hårt, då måste alla ge allt i alla lägen. Får se hur de kmr sluta, ska ha mitt personliga samtal med tränarna på onsdag & då ska jag ta upp allt jag känner & sådant med dem så får vi se vad vi beslutar om... Kanske är bara att vi inte har ngn match som gör de, dock vet jag att det är andra faktorer som spelar roll som gör att jag känner såhär, dock ska de ej nämnas i denna blogg.



Nehe, nu ska jag pallra mig till Torsås Sporthall så jag får hjälp med att hooka min nya klubba så jag får de gjort & kan försöka spela mig in med den :)

 

ha en bra kväll!


jobb/frisör/träning


Detta skrev Fia på sin blogg, skulle bli väldans roligt om jag överarbetade mig så mkt så jag blev såhär. Läs & skratta ;) hahahaha 

Sanna hittade en artikel på aftonbladet om en tjej som jobbat och stressat så himla mycket så hon tillslut hade hamnat i psykos. Visst låter väl rätt synd om henne men artikeln va verkligen skit rolig att läsa och tillslut trodde hon att hon va en häst hahahaha, är kommer ett litet utdrag ur artikeln:

-Anneli tog sin portfölj och lämnade jobbet, satte sig i bilen och körde hela natten. Hon stannade till vid kyrkogårdar och pratade med de döda.


Anneli mådde allt sämre och till slut blev hon tvångsintagen på en psykiatrisk avdelning på sjukhuset i Trollhättan efter att ha försökt flyga på en sopkvast utanför polisstationen i Trollhättan. Psykosen ledde till tvångsföreställningar och när det var som värst trodde Anneli att hon var en häst.

–Gnäggande galopperade jag in på psyket och började äta på en blomma som stod i en kruka i fönstret.


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5982262.ab

 

 

tycker jag lät sjukt roligt, hahaha!

 

Men dagen, kom hem till S-åkra igår vid halv tio & sängen direkt. Steg idag upp vid 04.20 & sen dess har jag hållt på. Jobbat X antal timmar sedan satt jag hos frisören X antal timmar också.. Så jag är verkligen helt slut nu men ska pallra mig inåt stan för träning & sen ska jag SOVAAAAAAAAAA... dock jobb imorgon vid 06.00 igen men men. det enda positiva idag är att mina lönespecifikationer har sett sjukt roliga ut så på fredag får jag belöning för allt slit, har redan skrivit en lista på vad jag vill ha & ska köpa till mig själv som belöning. hihihi.

BTW, 10 JANUARI ÅKER JAG TILL SÄLEN :D :D för tillfället är det de som gör att jag blickar framåt & längtar så sjukt mkt!!!

nehe, dags att fixa & pallra sig Kalmar..


Jobb jobb jobb

Hade skrivit ett långt inlägg och det försvann det suger att skriva på mobilen.. Men har iaf jobbat 27 timmar av 48 nu dessa två dagarna så ni förstår ju hur jag känner mig för tillfället... Trött i kropp och själ. På söndag ska jag hem till söderåkra och ville nog mest bara varna mamma och pappa att jag har tvätt med mig hem för har inte hunnit tvätta här i kalmar och nu måste jag verkligen göra de så får ta med mig de hem... Nu ska jag försöka hitta ngn snäll själ som kan komma med lite gott till mig :-)

jobb


Jaha, idag vart de jobb igen men jag smörade te mig så jag kan sluta vid 20 så jag hinner träna. är så sjukt sugen på de så jag kände att jag verkligen behövde göra de :) Så ska snart gå iväg till träningen. Gulliga Liza fickade macka till mig för jag är väldans hungrig...


Imorgon är de tretton timmar som gäller så ikväll blir de sängen tidigt, ska dock hinna göra pannkakor till matlåda imorgon. det ska bli mums för är så sjukt sugen på de :)


nu ska jag fortsätta jobba lite till & jag längtar tills på söndag då jag får åka hem till S-åkra igen en runda.


jag funderar på att köpa bil, är verkligen väldigt kluven om jag ska ge mig på att eller ej :P

back to Kalmar

Jaha, nu är även denna Söderåkra tid över så att säga. Idag ska jag till Kalmar igen, får åka med snälla Fia in så jag slipper bussen. skönt! Dock blir hon nog galen på mig för hon får hämta mig hemma för har hållt på med alldeles för mkt strunt idag så tiden räcker inte till & jag borde hoppa in i duschen också innan hon kmr.

Men dagarna har varit sköna, igår var de träff med Ews sedan var jag bara hemma & mös med familjen. Grymt skönt att bara ta de lugnt. Som sagt får jag ej internet nu så min vecka kommer se ut såhär förmodligen:

Tisdag: Jobb 16-21, sedan får jag besök av Harry :)
Onsdag: Tvätta & jobb 16-21, ska försöka komma loss lite innan så jag kan träna.
Torsdag: Jobb 8-14.30 & sedan 16-20.30
Fredag: Jobb 8-14.30 & sedan 15-21.15
Lördag: Jobb 13-20
Söndag: Hem till S-åkra med bror & hans sambo


Veckan efter det är de 37 timmar jobb som gäller på ena stället, så blir två intensiva veckor men jag har lite andra planer på G.. Men de kan jag bara säga när jag har smidit klart mina planer.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag stinker bokstavligen!

See yaaa!

flytet



Nu har man äntligen kommit hem till S-åkra en runda. Anlände vid 20 igår efter en trip till Växjö där de vart 3 poäng. Fy tusan så gutt brudar, var en riktigt go seger faktiskt :) Dock var jag bara hemma 1.5 h innan det stod annat på schemat, min lördagskväll kunde absolut inte slutat bättre på ngt sätt. Så sjukt glad & lycklig för tillfället. Får hoppas bara det håller i sig ett bra tag framåt, men hade verkligen en kanonkväll. :)


Hemma alldeles för sent, stod jobb på schemat idag 10-19. Vidare till pizzan där det var snack om Sälen resan, mkt planeringar osv. Undra om de verkligen kommer bli av, jag vill det men vi får väl se som sagt hur allt kommer sluta. Imorgon är jag helt ledig, så det som står på schemat är att jag iaf ska träffa Ews. Hoppas vi kan åka en trip te KNA så jag kan handla in lite höstmys, men vi får se. Sedan blir de även en liten löprunda för ingen träning på hela denna veckan, får se hur dett ska sluta.

Nu ska jag krypa till sängs & sova för är ganska sliten alltså.



du är sjukt bra


käre vän



Hej alla läsare!!

Jag lever som aldrig förr, jag mår prima som en ballerina faktiskt. Har börjat vänja mig vid att inte har internet i lägenheten men jag borde nog fixa det iaf för det tar sådan sjuk stor tid att uppdatera sig när man väl får internet igen. Just nu är jag hos min lilla vän som gladeligen lånade ut sitt bredband till mig. Det tackar jag för! Igår fick jag även smaka på tacos & kollade Johan Falck nr 2 vapenbröder men den vr inget att ha alltså.

Jag mår som sagt bra & den senaste veckan har det varit mycket jobb, lite träning & även en fest hann vi med. Bilder finns på FB för er som vill se, det var en galen kväll som slutade helt okej.

Jag saknar lite hem nu faktiskt, men vet inte riktigt när jag ska hinna hem. Har varit ledig onsdag & torsdag men då har jag ist tvättat & träning på kvällarna så det blir aldrig att man kmr ngnstans.. Så nu sitter jag här hos min vän & ska snart iväg & storhandla för det är sjukt tomt i mitt kylskåp sedan även hämta ut min nya klubba & tränarens skor & Jersans klubba lovade jag att ta med också. Ibland är jag bara för snäll alltså :)


Nehe, jag kanske skulle göra de jag kom hit för att göra nu när jag får låna bredbandet. Men ville bara säga att jag lever & det rullar på fint, vet inte riktigt om jag vill hem efter denna Kalmar vistelse men att även bosätta sig i en lägenhet är inte riktigt jag... får hoppas det löser sig på ngt sätt, jag hoppas på två feta löner nu i Oktober det är iaf en sak som är säker!!


lite om helgen & nästa vecka då. imorgon & söndag jobb, lördag match. Sedan ledig måndag sedan är de jobb tis-lör.. så nu börjar jobbveckorna ordentligt igen, hör av mig när jag får tillbaka mitt liv som sagt ;)


saknar er


RSS 2.0