bredband upphör


Jaha, det var faktiskt ganska roligt på jobbet idag :) Timmarna gick sjukt fort för var mkt folk & sedan när jag skulle ha rast fick jag hela 30 min & då vart jag väldigt glad :D Tio minuter innan jag skulle åka hem frågade en tjej om jag kunde jobba imorgon, sagt & gjort tog jag på mig det också så ingen träning imorgon. De blir ist jobb 11.45-20.30. Jag som bokat tvättid imorgon 11-15 men får boka av den när jag vaknar imorgon för vågar inte gå ner i tvättstugan nu, ska försöka gå upp så jag hinner tvätta mina jobbarkläder imorgon så blir upp runt 8 skulle jag tro. Får tvätta de & slänga in de i torkskåpet för har bara ett set med kläder & känner att jag MÅSTE tvätta de för de stinker soppa!!!


Jag vart sjukt hungrig när jag kom hem & jag insåg att jag verkligen inte har ngn mat. Så nu får nog mamma eller pappa pallra sig in & besöka mig så vi kan åka & storhandla på jobbet. Behöver nämligen bil då känner jag, för jag tar aldrig all mat på cykeln. Så nu när mammi & pappi ser detta kan ni väl höra av er så vi kan boka en tid ;) Annars kanske de finns ngn generös stackare där ute som vill med en trip till City Gross & handla. hahaha! För det är verkligen dags att fylla på för jag har verkligen inget alls, ska vara glad om jag kan få en macka te frukost imorgon & som tur var har jag en matlåda som jag kan ta med mig imorgon te jobbet men på fredag blir de svårare att fixa mat. HJÄLP SOMEBODY!!


Angående rubriken så upphör mitt bredband imorgon, eller tjejen som har lägenheten har sagt upp det & jag kommer därför inte ha internet. Skulle ha fixat mobilt bredband men tiden har inte funnits så tänkte gjort de igår men då är de jobb som gäller hela dagen så jag får väl se när jag kan på internet igen. Hinner kanske på lördag innan matchen för då ska Liza & jag gå på stan en runda & hitta ngt som man kan ha på sig på vår utekväll :) Så det kommer ej bli mkt bloggande nu då så ni förstår det..

nehe, dags att hoppa in i duschen för jag fryser så sjukt mkt!

nattinatti

Börjar kroppen säga ifrån?


Jaha, mina lediga dagar som skulle spenderas i S-åkra försvann ganska fort för det blev ingen ledighet. I måndags kväll ringde de från City Gross & frågade om jag ville dela ut soppa. Sagt & gjort, stod & delade ut soppa mellan 13-19 så bokstavligt talat stank jag soppa efter de men pengar är alltid pengar som sagt.

Idag tog jag bussen in, hämtade lite saker i lägenheten & sedan cyklade jag ut till Norrliden för att mysa & rasta min brors & hans sambo två hundar. Mycket mysigt är det, ska snart bege mig till jobbet för att jobba 16-21 så ingen träning ikväll heller :( Önskar timmarna kmr gå fort!


Har legat i soffan nästan hela eftermiddagen, fryser så sjukt mkt & har en huvudvärk som inte är & leka med. blää! börjar kanske bli sjuk eller så är det kroppens sätt att säga ifrån på, att jag måste börja ta de lite lugnt för som sagt jobbar jag 24/7 nu känns det som & sömnen blir då lidande. Ska försöka pröva med vitamintillskott innan & se om de hjälper. Skulle verkligen velat träna innebandy idag men men, saknar tjejerna ju!

Nehe, dags att slänga i sig lite mat & hoppa på hojen till jobbet. Har nog cyklat cirka 2 mil idag när jag är klar med allt cyklande :) Förresten får jag nog besök ikväll av Stina, ska ringa henne nu & kolla om hon kmr eller ej :)

Måndag



En lite parantes innan jag börjar dagens inlägg, igår gick jag & la mig. Slumrade till lite & sov sedan vaknar jag av att ngt rinner. Jag tror såklart att jag hade börjat gråta men när jag sen inser att jag inte gråtet tänker jag" Vad fan kan detta vara".. Jag finner inget svar så går upp & tänder lampan, JAG HAR FÅTT NÄSBLOD! Fy fan ska jag säga er, de var ingne vacker syn. Bara vakna upp & ha näsblod liksom. blärk! Det var blod praktiskt taget överallt kändes det som, icke roligt! Men fick iaf stopp på de & kunde somna sen igen.

Idag var det ngn jävel som slog i elementet tidigt på morgonen innanför dörren te lägenheten, alltså i foajen. Vaknade & vart skitsur, drog kudden över huvudet & somnade sen igen. Gick upp runt 11 igen, kände att jag behövde sova & det stämde väldigt bra :) Idag regnar det i Kalmar, inte skoj alls. Ska snart ta tag i att städa lite & diska hade jag tänkt mig sedan ska jag laga pastagryta med pasta idag. MUMMA!!


skulle egentligen ut & springa med idag men de blir nog en promenad eller så får jag skjuta upp de te imorgon. Beror på om regnet vill hålla upp eller inte. Jag kommer inte kunna blogga så mkt denna veckan så tänkte delge lite hur min vecka kmr se ut ist :)

 

Måndag: Städa & diska, jobb 16-21 & sedan S-åkra :)

Tisdag: Hemma i S-åkra hela dagen. Träffa Ews, Martin & kanske Harry.

Onsdag: Åka till Kalmar, jobba 16-21.

Torsdag: Helledig & äntligen får jag träna innebandy :D :D lycka!

Fredag: Jobb 11-19 & sedan kanske bio?

Lördag: Seriepremiär 14.30 hemma (om jag nu får spela, inte tränat på typ 2 veckor).. sedan fest :)

Söndag: Jobb 10-19

 

Lite surt att jag bara kan träna en dag denna veckan när jag hade tänkt & trodde att jag kunde träna två. Men sedan frågade City Gross om jag kunde jobba där på onsdag & jag måste liksom jobba av så mkt som möjligt för att sedan kunna vara med på mkt matcher osv. Hon sa nämligen att jag skulle jobba varannan lördag jämna veckor men de har jag inte fått på schemat så jag kan vara med på fler matcher än jag trodde & då måste jag försöka jobba så mkt som möjligt nu! Ska skicka iväg ett sms te tränaren nu så får vi se vad han säger!

 

nu ska jag laga mat :)


Söndag = Bakisdag



Jaha, idag är det söndag & det brukar väl vara bakisdagarna men icke för mig. Steg upp vid 10 idag när klockan ringde, hade nog kunnat sova mycket längre men men. Jobb vart de mellan 11.30-18.30 & det gick ganska fort faktiskt för jag fick gå mkt på golvet. de är lycka de :) Var hemma runt halv åtta & beställde då en sallad. Orkade verkligen inte laga mat så jag får väl skämmas lite men men. Liza var här en stund ikv, det var mys. SKa kolla klart på fyran & sedan ska jag sova tills jag vaknar imorgon.


Idag anmälde jag mig till Göteborgsvarvet, 22 maj 2010 ska jag vara i Göteborg & springa 21 km. Ska bli sjukt roligt men det är väl dags att börja träna så imorgon är det dags att börja hårdträna. Ska dra iväg till Stensö när jag har vaknat hade jag tänkt mig & springa antingen 5 km eller 7 km. Kan inte riktigt bestämma mig, vet inte om jag ska gå hårt ut eller mindre.. Men vi får se som sagt om jag ens pallrar mig dit, kan tycka de är lite läskigt att springa där själv :P  Men i maj drar jag alltså te Göteborg för att springa, får se om jag får med mig ngn löpkompis :)

Idag när jag gick på jobbet mot omklädningsrummet så kom en lite kines emot mig på kanske cirka 5 år. Ungjäveln började sedan hjula igenom hela korridoren, helt sjukt var de. Jag stod bara & gapade. jag vill med kunna göra så men såklart kan jag icke de.

Nu ska jag nog pallra mig mot sängen, imorgon åker jag hem & stannar te onsdag förhoppningsvis torsdag men får se lite.


tjuv


snodde denna från Jersan i laget, har tråkigt :P

Regler:
Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Majs
3. Flicknamn: Melina
4. Pojknamn: Markus
5. Yrke: Musiker
6. Färg: Mörkblå
7. Klädesplagg: mössa
8. Mat: macka
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/stad: Malta
11. En orsak att vara sen: Morgonsex ;)
12. Något man skriker: MEEEEEEEERRRRRRR
13. Film: Män som hatar kvinnor
14. Något man dricker: Mer
15. Band: Melody Club
16. Djur: Mås
17. Gatunamn: Mäster Mikaels gata
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mors lille Olle


Sådär, de var fan svårare än vad jag trodde. Tur att Liza hjälpte mig lite på msn iaf, hade nog aldrig klarat de annars ;) Nehe, detta var nog ett teckan på att jag nog verkligen borde hoppa i säng. hihi.

hoppas ni som är ute i vimlet har kul.

natti natti.


då var denna helgen redan gången


Fy fasiken vad helgerna går fort alltså, känns som om jag inte hinner med ett dugg! I fredags såg jag som sagt innebandyn som de förlorade, var hemma runt 22 & sedan vart de sängen direkt.

Idag steg man upp runt sex, Cecilia hämtade mig vid sju & vi drog inåt stan. Hämtade bil & jobbade sedan mellan 8-13. Stackars Cecilia fick åka hem pga magont, hoppas hon blir bättre! Kom inte iväg från jobbet förrän 13.10 så det var väldans bråttom ut till City Gross. Där vart de jobb 13.30-20.30. Grymt mycket folk men sedan den sista 1.5 fick jag gå på golvet & greja. De älskar jag verkligen, då vart jag glad :D :D :D Min käre bror körde hem mig, tack! SÅ sitter & kollar på bingolotta (har ju typ inga kanaler) & precis käkat lite kebab i pita. De var verkligen inte så najs, men jag fick ner lite iaf. Ska fixa matlåda te imorgon med då de blir jobb 11.30-18. Sedan hem & SOOVAAAAAAAAA. dock vill jag med feeeeeeeestaaaaaaaaa :(


Nästa vecka blir lugnt så måndag kväll åker jag hem & hur länge jag blir hemma låter vi vara osagt. Insåg även att jag inte jobbar på lördag så då kan jag vara med på seriepremiären, de är lycka de :D Får bara hoppas jag får spela, tränade inte hela förra veckan & kmr ej kunna träna på måndag heller för då jobbar jag. så tur att man har varit ute lite iaf & tränat :) Men sedan onsdag & torsdag är jag verkligen på att :P


nehe, nu ska jag nog hoppa i sängen.

en bra dag



Även om det var 10.5 h jobb igår så blev kvällen galet & sjukt bra. Blev riktigt glad när ett sms damp ner lite efter nio & runt tio hade jag sedan besök. Kollade nya Johan Falcks " Om GSI, gruppen för särskilda insatser" jag tycker faktiskt att den var bra även om min USB port inte ville vara med oss vissa stunder så vi fick starta om osv. Men vad gör de med bra sällskap ;) Blev en liten stunds sömn när man sedan vaknar & sällskapet skulle hem så vart klockan 04.30. Men om ngn ska ha bilen så kallar plikten helt enkelt, men tack för en bra kväll :)

Vaknade runt åtta första gången för Harry trackade mig med sms, sedan fortsatte hon så vid kvart över nio fick jag nog & hon fick ringa mig ist :P Hon ska iaf stå utanför min lägenhet idag när jag kmr hem sedan tar vi n gemensam buss hem till S-åkra. Ska bli grymt skönt att komma hem, ska nog ringa mamma också så hon vet att jag kmr & övriga familjen med förstås.


Jag har även världens bästa bror med sambo alltså, de ställer alltid upp! Hade nämligen ett litet problem, ska ju hem idag till S-åkra med bilen & kolla Flyers. Sedan ska jag jobba 8-13 på kundservice & sedan ville city gross att jag skulle också börja vid 13. Jag fixade då till det så att jag fick komma vid 13.30 ist. Problemet var bara att när jag hade lovat detta så hade jag verkligen ingen aning om hur jag skulle ta mig från stan ut till City Gross på 30 min när jag inte ens har cykel vid jobbet för åker med Cecilia in. Det löste sig ändå bra så imorgon bitti får jag hämta bilen hos dem & sedan ta den ut till City Gross för min bror jobbar ändå sent & hans tjej skulle med jobba. Så står bilen ändå där helt enkelt, så man kan säga att de räddade mig ganska rejält där! får nog ta & bjuda dem på middag ngn dag :P

Idag var det löning så ska kika in & kolla hur mycket jag fick, hoppas det var lite pengar :) Ska jobba 12.15-16 så dags att börja packa för en natt på landet & kolla innebandy med Ews mfl.

have a nice day!


delad tur



Idag ringde pappi när jag var på jobbet, hann bara prata lite för sedan fick jag samtal men ville bara säga att det kändes sjukt bra att höra hans röst. Då insåg jag att jag verkligen vill hemåt nu & att jag saknar dem mkt men snart så :)



Jaha, idag var det upp tidigt. Sov sjukt dåligt inatt så hoppas de blir bättre ikv. Har jobbat 8-15 & är nu hemma en sväng, jobbar vid 17 igen te 21 som sagt. Är sjukt trött nu men de får funka, får tänka på pengarna helt enkelt :)



ska försöka slänga i mig lite kycklingsallad från igår för magen börjar kurra nu igen.

bedtime



Yepp, blev jobb 16-21 idag. Gick väldans bra :) Jag cyklade från city gross te sporthallen på 7 min, jaa ni läsr rätt 7 minuter. de gick tusan mig väldans fort! Den sköna & lugna helgen som jag hade sett fram emot ändrades dock draktiskt. Jag som tänkte att de skulle bli ett litet fylleslag på lördag får nog helt enkelt ställa in de tyvärr. Blir jobb på lördag först 8-13 & sedan 13.30-20.30. Efteråt hoppas jag att jag kan få komma hem till S-åkra. Får nog diskutera lite med pappi eller bror om de är villiga & gulliga att låna ut en liten bil te mig. Är nog dags att kolla efter en liten bil nu som jag kan ha & köra med. Hoppas jag iaf kan komma hem till S-åkra då & se på film med lite folk eller ngt sådant funny. Söndag blir de jobb 11.30-18 & efter de stannar jag i stan. På måndag blir de jobb 16-21 & sedan åker jag förmodligen hem till S-åkra då. Ska spendera lite tid hemma hade jag tänkt mig, längtar faktiskt hem för tillfället. Mest är de folket man saknar & familjen. Sedan lugnet & den friska luften. Kommer iaf hem på fredag för ska se innebandyn, Flyers hade hemmapremiär & har jag tur får jag med mig en liten pojk kanske också. Insåg att jag nog borde ringa pappa & mamma så de vet lite vad som händer i mitt liv :P


Klant jag insåg att jag börjar 8 imorgon & jobbar te 15. Sedan jobbar jag 17-21. Så ganska lång dag imorgon, men skönt när pengarna kommer. Så jag fick såklart styra upp lite mat, så slängde på lite kyckling så jag gjorde en pastasallad med kyckling på det jag hade hemma. Kommer nog bli gott. Insåg även idag att jag får massa pengar på fredag & denna månaden så behövs ingen hyra betalas. YEEESS! Dock åker nästan allt in på sparkontot, grabbarna där hemma har börjat snacka om skidresor. De åker alltid & åker skidor & denna gången hade de bjudit med oss tjejer. Fan så najs om de nu verkligen blir av, vissa behöver jobb & liknande men man kan ju alltid hoppas! Får tjata lite på grabbsen helt enkelt.

nehe, dags att hoppa i sängen för klockan ringer vid 7 imorgon. har haft tur med regnet hittills när jag har cyklat så jag hoppas de fortsätter så.


snart är jag hemma, det blir skönt :)

Onsdag

Igår vart de lite besvikelse & diverse saker men jag la mig & somnade på stört. Kändes som att jag är på G att bli sjuk igen, icke bra! :( Men somnade som en stock & sov till 9 idag. Precis vräkt i mig lite frukost & sitter & funderar på vad denna dagen ska ge mig för ngt..


- Promenad
- Följa upp de hemska rånet som skett
- Jobb 16-21
- Kanske förbi & kolla lite innebandy
- Lämna matchstället på träningen
- Mat



Jaa, ni ser. Inte mycket som händer i mitt liv för tillfället. Dock är de jobb 8-15 imorgon & 17-21 sen igen. Så blir lite timmar då & på fredag slutar jag 16 & då åker jag hemåt för ska kolla på Flyers hemmapremiär ;)


nehe, nu blir de nog den där promenaden så jag blir av med den.



-



de går inge bra nu











närhet

Postat av: Du vet vem jag är

Blev rörd och väldigt eftertänksam på mitt egna liv när jag läste din story. varit där jag med prescis som du var, och någonstans på vägen gick det snett. Jag var jätte lycklig det var jag och trivdes hur bra som helst. Gått vidare det har jag oxå gjort iofs men tror att en del av mittt hjärta blev kvar där

2009-09-04 @ 23:01:23



ett av mina blogginlägg berörde verkligen & de gör mig glad :)

tvätt & städ


Jaha, klockan pinglade vid sju idag. Inge bra att man inte kom i säng förrän runt halv tolv igår, bättring! Men har iaf hunnit tvätta 4 maskiner tvätt & den 5:e + 6:e ligger i för tillfället. Hade sjukt mycket tvätt, så det var dags att tvätta igenom allt! Så tänkte även vara duktig & dammsuga & städa hela lägenheten. En riktig tvätt & städdag alltså. 

Kom på en underlig sak förut, vi har två "pakering för gäster" där man ska stå om man är gäst. Dock varje gång jag har kommit till lägenheten nu på kvällstid i cirka 1.5 vecka så står det alltid en lite vit gammal golf pakerad där. Då menar jag alltid! Jag tror att den personen ställer sig där för att han/hon är helt enkelt för snål för att betala pakeringsavgift för när jag går upp tidigt står bilen återigen där. Den rör alltså inte på sig, ibland står de på den vänstra & ibland på den högra men den har alltid stått där.  Det finns bra allt knäppa människor här i världen!

p.s om ngn är sugen på att designa om min blogg, så hojta. känner att jag behöver förnya mig lite d.s


Kalmar


Var tillbaka i kalmar innan två, insåg när jag kom hem att jag började jobba 17.30 ist för 16. Så blir jobb mellan 17.30-20.30. Tre timmar känns ganska meningslöst men visst, det är cirka 600 kr så man får väl vara nöjd :)


Varit väldigt aktiv när jag kom hem, bokade tvättid, gick ut med soporna, satte ner cykeln ( tjejen jag hyr av, det var hennes cykel), varit ute & sprungit en runda men mina benhinnor ville inte som jag ville tyvärr :( Har sjukt ont så får försöka ge mig på det imorgon igen med bättre underlag. Sprang på asfalt idag & det är ej bra så blir cykeln te Stensö & sedan springa i spåret där. Ska tvätta mellan 7-11, tog en tidig tid så jag skulle komma upp så jag inte sover bort hela dagen för det är jag faktiskt väldigt bra på.


Insåg att det börjar bli lite tomt på kontot & kylen är ganska tom, men blir att äta ur frysen & sådant som jag ha för jag ska inte pilla på pengarna som jag har i sparkontot. Så idag blev de ungspannkaka & äggmacka & de var faktiskt väldigt gott.


nu ska jag göra mig iordning för lite jobb :)

Söderåkra


Efter matchen i lördags, där det blev ytterligare en förslut så vart det bara att göra sig iordning & sedan hämtade Fia upp mig. Hem till S-åkra hämtade bilen & sedan vidare till Annie´s avskedsfest som var mycket skoj med god mat, sing star osv :) Pallrade mig hemåt runt tolvslaget då jobb stod på schemat. När jag klev ur Fia´s bil kände jag en sådan stor lättnad, var sjukt skönt att komma hem & känna den friska luften. För jag är nästan 80 % säker på att det är annan luft här hemma än i Kalmar alltså. De måste de verkligen vara! Grymt skönt var de iaf.


Igår jobbade jag mellan 8.30-15 sedan förbi lägenheten en sväng & sedan hemåt till S-åkra igen. Där bestämdes det att fotboll skulle ses på, nämligen S-åkras b-lag mötte Lovers i Lovers vid fem så jag & Harry drog dit även Joel joinade oss efter ett tag. Vi åkte mest dit för att det ryktades om att Tim skulle ta upp sin årliga fotbollsdebut för de var kort om lag. Tim som var sjukt bakis var mest slapp & efter en rush var de byte som gällde. JC som var lika bakis han spelade ändå med stolthet & kaptensbindeln på armen & han lyckades även ta sig igenom en hel match. En eloge te honom :) Dock borde de tilläggas att Tim säkerligen inte rört sig på X antal år så han ska nog vara nöjd iaf ;) Sedan blev de pizza & de bestämdes att vi skulle kolla film också. Filmen vart inställd då bakispojkarna vart för slöa & egentligen vart jag rätt så glad åt de också. Mös lite med pappi & kollade sedan på serien på 4:an. Dock somnade jag efter nyheterna så missade vem mödaren var :P

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon då de har blivit en ganska hektisk helg. Är hemma i S-åkra nu men ska snart sätta mig på bussen inåt stan. Där blir de en liten löprunda hade jag tänkt mig & sedan jobb 16-21. Borde nog boka tvättid också så jag blir av med lite tvätt :P Blir ingen träning denna veckan för jobbar sjukt mycket & mest kvällar. På fredag blir det att kolla Flyers hemmadebut & resten av helgen är ej bokad än förutom jobb 15-20 på lördag. Ska iaf spendera dagarna hemma i S-åkra skulle jag tro :)


nu ska jag åka med mamma te Torsås så jag kmr te Kalmar ngn gång :)

gameday 2


Jaha, idag var det dags för match igen ja. Gårdagens match ska vi nog icke prata om men om ni vill veta lite så klicka på denna länken så kan ni läsa om vad Fleetwood & Danne tyckte iaf :) dock verkar de inte som länken vill som jag vill så klicka här ist & ta er fram till damerna ist äsch de verkar fan som inget fungerar idag så skit samma! ni får helt enkelt gå in på CL´s hemsida & klicka er fram till reportagen.


Känns som om jag har blåmärken över hela kroppen, lite mör är man men jag sitter & taggar för en ny match mot Westervik vid 11.30 i A-hallen. De ska bli roligt :) SPelade hela igår så får se hur mycket man får spela idag, hoppas på mycket iaf :D Sedan blir de hem & duscha, vidare till herrarnas match & sedan blir de hem till landet. Ska ha lite middag för Annie tydligen som lämnar för Nooorrgeeeeeeee :( Hoppas du får det bra! :D Så utgången som jag tänkte på blir ej av, ist blir de en natt hemma i Söderåkra.


nehe, dags & borsta gaddarna & ta fram fajting blicken & sätta sig på sin monstercykel & cykla :)


wish me good luck!






gameday



sitter & diggar till lite musik nu & taggar för match. står nämligen match mot FIBK på schemat, skickade ut sms te lite tjejer (de jag har numret te) så jag verkligen vet att de är taggade till tusen ;) fick två svar tillbaka kanske så jag är nog icke så populär ;) hihi!

vart jobb mellan 8-13 idag, mkt ring & jag sålde bra. känns kalas skönt har varit mycket jobb nu nämligen & mer blir de nästa vecka. Sjukt mycket då men veckan därefter kmr jag troligtsvis åka hem en runda :P

sedan kollar jag runt lite på nätet nu, på lite volontär resor & sånt. skulle vara skönt att pröva på ngt annorlunda te nästa år. Har man aldrig testat vet man icke hur de är ;) Känns som att mitt liv ser likadant ut hela tiden & visst de är inte ngt fel med de men skulle nog vilja ha lite variation för tillfället. kolla detta så får ni se: http://www.volontarresor.se/thailand_socarb.asp


nu ska jag väl packa klart väskan så jag ej glömmer ngt & tagga vidare.

wish me good luck!



 


Kalmarbo


jag har kommit på lite saker faktiskt som Kalmarbo osv.

- skönt att kunna cykla till allt
- hatar alla rödljus
- hatar "nettobron", den är sjukt jobbig
- tycker inte om blåsten då mitt plattade hår blir krull
- tog ett tag innan jag hittade sopprummet, folk trodde nog jag var en idiot som sprang runt bland lägenheterna & letade när det var precis framför mina ögon typ :P
- Insett att jag jobbar sjukt mkt nästa vecka & de blir ingen innebandy :(
- V 40 kommer jag hem några dagar, äntligen :D
- att bo ensam är dyrt


Idag har det annars varit en bra dag, behövde verkligen sova ut så sov till 11. Hoppade in i duschen, vidare till Inter Sport & lämnade matchstället för glömde mitt igår så jag fick lämna hela trunken. Cyklade till lägenheten, fix & trix sedan mötte jag upp Ellan & Ewe. Karin kom också så vi gick en trip på stan, de blev käk på 4 kök. Black & White, mycket mumma! Mätt & glad cyklade jag hemåt & sedan vart de jobb 17-21. På jobbet flyter det på bra, jobbar varje dag nästa vecka & ganska mkt också. Men de blir skönt när pengarna kommer, dubbla jobb för tillfället & vissa personer har inget så jag ska vara sjukt nöjd! Dock är de faktiskt förtjänat, har precis inte suttit hemma & rullat tummarna utan har kämpat för de.

Idag när vi satt & åt hände en rolig sak. Utanför fönstret gick det en barnfamilj, en mamma med barnvagn & sedan hade hon 2 barn i cirka 5-7 års åldern. Plötsligt stannar de & ungen på cirka 5 bast bara står & spyr. Helt från ingenstans bara spyr ungen rakt ut, en brun sörja som sedan folk trampade i :O De var ingen vacker syn men ganska roligt må jag då säga :P

Då jag inte har några kanaler sitter jag & kollar på kändisdjungeln, ska snart gå & lägga mig för imorgon blir de jobb 8-13 & sedan blir de en runda förbi stan kanske. Hittade en sjukt snygg tröja idag som jag funderar på om jag ska ha eller ej. Det tåls att se om de blir ngt eller ej. har världens största bergdisk så imorgon blir de nog diskning & städning..


Stor pastatallrik gäller imorgon då de står match på schemat, möter FIBK i Färjehallen vid 20.00 i Färjehallen! Det tåls att se om familjen dyker upp på plats eller inte :)

Nu blir de lite glass & sedan sängen.

nattinatti


dagen



jag har insett att lägenheten ligger lite dumt till, den ligger på första våningen nära dörren så varje gång ngn slår igen den så vaknar jag. Absolut inget roligt om man vaknar vid fem på morgonen..

har varit duktigt & tvättat idag. Blev sedan en film & jobb mellan 17-21 hann jag även med. Har precis käkat & ska snart krypa till sängs för imorgon ska jag ta en buss tidigt hem till Söderåkra för ska till tandläkaren & få ngn jäkla bukt med min tand som håller på att spöka. Blir antingen jobb 17-21 eller så blir de träning. Beror på lite saker.

Dags att sova om man ska med bussen tio i sju imorgon.¨

nattinatti.

summering


nu är de lång tid igen sedan jag skrev så jag ska summera dagarna lite hade jag tänkt mig:

Torsdag: Flyttade som sagt in i lägenheten & det kändes kanon! Blev att göra iordning & packa upp allt sedan var de träning på schemat. Hade sådan energi så det bara flöt på & jag ville inte sluta träna. Vidare till Maxi där de blev lite storshopping på mat, mat är verkligen dyrt alltså men behövde fylla på förrådet lite. Hemma igen & packa upp alla varorna. Insåg att det är tråkigt att handla, man packar ner i vagnen sedan packar man upp de på bandet. Ner i kassarna, bär hem det och sedan upp från kassarna igen så det är en väldans massa släng. Somnade tidigt & sov hela natten rakt igenom & de var sååå skönt.

Fredag: Jobba 8-12, vidare hem & packa ihop de sista inför Göteborg med laget. Lizas mamma bjöd på mat inna vi stack & körde även oss till samlingen. TACK! Drog iväg till Göteborg med tjejerna efter en snabb visit på Inter Sport &n vilken resa det blev. Hade sjukt roligt alltså. Enda nackdelen är att min visdomstand började jävlas när vi var påväg upp & jag visste att det inte skulle sluta bra & jag hade så rätt. Vilken jäkla smärta jag hade & blev så nedsatt & trött. Vi kom iaf fram till Göteborg & installerade oss. Spelade match 21.50 men de blev bara en period för mig sedan tog smärtan överhand. Hamnade i säng runt tolv & somnade direkt.

Lördag: Var 2 gruppspelsmatcher med vinst som gällde & sedan även åttondelsfinal + kvartsfinal. Vinst i alla desa fyra matcherna och spel på söndagen var ett faktum. Här blev de 2 matcher av mig, smärtan var förjäklig vissa stunder alltså & jag knarkade piller som aldrig förr. Jag är så anti piller & tar dem aldrig men behövde verkligen dem i helgen alltså. Grymt skönt att Liza hjälpte mig att hålla koll på vad jag kunde ta & när jag kunde ta det.

Söndag: Semifinal stod på schemat, ett div 1 lag. De var spel från mitt håll men tyvärr förlust. De var mycket bättre så inte mycket att snacka om. Vidare till skolan för mat & sedan drog vi hemåt. Var hemma igår efter sju i lägenhetn & var skänt att komma hem. Blev en slappkväll i soffan med lite gottigott.

Idag är det måndag och jag jobbade på city gross 10-14.30. Sedan cyklade jag mig hemåt & lagade lasagne. Mycket mumma! Gjode även så jag kunde frysa in så nu har jag ganska mkt lasagne i frysen med slipper jag köpa färdigmat. Har sagt att jag inte ska köpa ngn färdigmat när jag bor här inne, får se hur de går. Gjorde även en stor mummig grönsallad. Nu ska jag börja packa upp väskan från i helgen & sedan lite senare ikväll blir de nog även en promenad med en vän :) Men ska greja i lägenheten nu & det är nog dags att plocka mina ögonbryn också. Träningen är frivillig ikv men tror inte jag ska dit då jag är väldigt seg i kroppen & behöver vara ifrån det lite ifall jag ska tycka det är roligt. I helgen är de mkt innebandy.

 

Även stort grattis till Stickan som fyller 22 år idag :) hoppas du har en bra dag!

tjingeling!


flyttens tecken


gårdagen gick i packningens tecken, shiit vad mkt det var som skulle med. helt sjukt alltså! Fick iaf ihop lite & det enda jag vet att jag glömde var mina solglasögon i V:70n men de får gå. drog iväg idag lite efter åtta & hämtade nykeln te lägenheten vid 9. Är nu hos min bror & kollar runt lite. SKa snart laga makaroner & falukorv. mumma :D

Får lägenheten runt 12 så då ska jag dit & slänga in allt.. Får se hur detta ska sluta. ikväll är de träning & imorgon är de Göteborg :D

nu ska jag laga lite mat.

tjingeling!

flytt & flytthjälp


Som vanligt när jag ska göra ngt hamnar jag här, sitter ihop sjunken i datastolen men man behöver ju såklart paus om man ska orka. Har precis fått ner lite kläder i en stor Inter Sport trunk & den är full & då har jag ej börjat med "finkläderna" ännu. Hur tusan ska detta sluta & jag som inte tkr jag har så mkt kläder ens :O Mammi slängde i en tvätt också så har såklart kläder där nere som ska med. Sedan för att vi åker till Göteborg ska sovsäck, liggunderlag osv med. Hur ska jag fixa allt? Tur att bror min med sambo är så gulliga att låna ut deras bil tills imorgon & att jag har skaffat flytthjälp. Är en god vän som ska hjälpa mig dra in alla väskor, får tänka på att musklerna behöver nog jobba lite ;)

Dags att fortsätta packa skulle jag tro för 13.15 tar jag bussen in te stan & då ska förhoppningsvis det mesta vara nerpackat. Men man kan bara hoppas! Har nog en vanlig flyttlåda kvar som jag kan ta & slänga ner massa saker i. Jag säger bara tack godegud att lägenheten är möblerad alltså!

dags att slänga ner resten!


confused


tycker alla är så sjukt duktiga med att blogga osv medans man själv är väldans dålig på de men ni får helt enkelt ha överseende med de! Jobbat 8-19 idag så var hemma lite efter halv åtta & åt sedan kollade Idol. Sitter här helt slut med en sjuk huvudvärk, tror jag håller på att bli sjuk..blä!

Skulle egentligen packat idag men orkar verkligen inte, ska krypa ner i sängen & sova nu hade jag tänkt mig.

 

Imorgon ska jag te stan ngn gång med bussen för ska rasta min brors hundar sedan får jag låna deras bil & de blir möte + kolla match med innebandyn. Måste tänka ut en aktuell lagkapten också, när Daniel sa de orden han sa i måndags blev de genast mkt svårare. Tåls att fundera på.

På torsdag blir de tidigt då jag ska få lägenhetsnyklarna vid 9 & sedan får jag flytta in efter 12. Ska bli kalasskönt faktiskt. Äntligen nära stan & slippa pendlingen.

 

nu måste jag sova för annars somnar jag i datastolen.

 

nattinatti.


helgen


Lirade som sagt match igår, vinst med 1-5 så de var kalas. Hela laget gjorde en bra match & laginsats så de var kalas. Tjejerna festade & drog till Vallen medan undertecknade åkte hem till Söderåkra. Hämtade upp Harry och vi snackade lite skit. Fick köra lillsis te party sedan handlade vi lite & kvällen slutade med att vi fick besök av två fina pojkar så kollade Batman, the dark night. Kvällen började bli sent, hämtade Jenna darling & sis med kompis. Så fick en inpuls nattgäst inatt, Jenna men det var mysigt de också. Alltid roligt att dela säng ;) hihih.


När klockan ringde idag vid kvart över åtta var jag allt annat än pigg, somnade runt halv fyra inatt så det har nog sin förklaring. Jobbade mellan 10-19 & det var en sjukt slapp dag. Hade 40 samtal på hela dagen så kollade mest tv & glodde runt på nätet. Men man blir ändå seg & får ont i huvudet. Hemma väntade de kebab i pita, mkt  mumma.


Ikväll har jag packat lite inför flytten på torsdag & ska snart packa min väska till imorgon. Jobbar nämligen 8-12.30 imorgon & sedan blir de en hemlis. På kvällen blir de träning med tjejerna, ska bli najs :) Kan träna alla dagarna denna veckan så är skönt.

nu ska jag packa väskan så jag inte glömmer ngt & sedan blir de sängen.

nattinatti

jobbnarkoman

tog mig igenom 12.5 h på jobbet idag, var sjukt jobbigt & mkt samtal men jag klarade. mycket stolt må de nog tilläggas :D


jag är lycklig för tillfället för jag ska bo istan från 10/9-30/11, ska hyra andra hand en lägenhet. Ska bli skönt att prova på det med helt egen lägenhet & när det är under en kortare tid också så jag verkligen kan se om jag trivs. :) Känns kalasbra, så på torsdag blir jag stadsbo på heltid under ett tag framåt! Ska bara hitta en gammal cykel också, inte de lättaste skulle jag tro :P  äntligen går livet lite som jag vill, framåt & inte bakåt så det är verkligen ett stort plus i kanten! Ska bli skönt att slippa pendla & tänka flera steg framåt. hihi!


imorgon är de match med laget mot Westervik borta, ska bli roligt att lira match då jag har missat 2 träningar denna veckan. Inte alls roligt men nästa vecka kmr jag kunna träna alla & vi drar också till gbg nästa helg för innebandy! Kommer bli skitroligt :) Imorgon ska även tjejerna ut och även om de lockar avböjer jag nog, får höra alla smaskiga detaljer sen ist! Ska nämligen jobba 10-19 & har lovat hämta syster imorgon natt i B-kvara så jag hoppas på lite filmmys hemma i Torsås ist :)



nu ska jag börja packa ihop lite för imorgon & sedan blir de sängen för är helt slut.



nattinatti..

lycklig :D


jag är sååååå sjukt lycklig, inget kan beskriva hur jag känner just nu. det bara spritter & pirrar i kroppen :D

stort till mina föräldrar & syskon, stöttar alltid & finns där med sina kloka ord. jag älskar er ofantligt mycket, ni har skapat den jag är idag. jag har haft tur som har en sån bra familj :D

nu befinner jag mig på varvsholmen hos min kära vän Harry som jag har bjudit in mig själv hos. ska jobba 8-20.30 imorgon då jag tog hela dagen ist för att bara jobba 7 timmar. känns mycket bra, pengar pengar. bättre då jag redan är i stan liksom, kmr vara segt vissa stunder men jag ska fixa de.

nu ska vi kolla tv, de jag mest ville få ut är att familjien betyder mkt & är allt. <3

att bo i en väska



Det är precis vad jag ska göra de nästkommande dagarna, bo i en väska. Då tiden är knapp när man ska arbeta, spela innebandy osv så får man ibland packa ihop sina ägodelar så mycket man kan för att vara ute på vift. Något jag absolut inte tycker om men som är ett måste då man bara har en bil osv. Idag jobbar jag 17-21 och imorgon börjar jag vid 8-11 & sedan 16.30-20.30. Så känns onödigt att åka hem ikv då när jag börjar tidigt på fredag så ikväll blir de övernattning på varvsholmen, de ska bli mys ! :) Tror dock jag kmr åka hem fredag kväll för att ta bussen in på lördag igen till matchen men har inte riktigt bestämt mig. Orkar verkligen inte packa kläder mm för tors-sön. Väskan blir sjukt tung osv, därför tar jag nog bussen hem imorgon & in på lördag igen för då är de match. Vart jag tar vägen & sover mm efter den kvällen får jag se. Jobbar 10-19 på söndag sen igen. Nästa vecka jobbar jag 8-12.30 mån, tis & fre. På fre åker vi även till Göteborg med innebandyn & är borta hela helgen. Ska bli kalasroligt faktiskt :)


Nehe, dags att hoppa ur sängen för den ligger jag faktiskt fortfarande kvar i pga att det blev väldigt sent inatt. Så dags att hoppa in i duschen, käka frulle, fixa käk & börja packa ihop mitt liv i en väska.


pusselipusss

äkta kärlek


när man ung säger många att man inte vet vad äkta kärlek är, jag vet vad äkta kärlek var. Det pirrade i kroppen varje gång man såg honom, allt man pratade om handlade om honom. Han var bäst, störst & vackrast, jaa han var äkta kärlek. 15 år och redan hittat sitt livs kärlek, många skakar på huvudet och säger nej. Mirakel kan hända, man kan hitta sin livs kärlek när man är ung & det är ingen tragedi för det är verkligen äkta kärlek. Vill man vara med någon person ska man få vara med den, man kommer inse tillslut om de funkar eller inte. När man är ung behöver man mer tid till att förstå om de verkligen är äkta kärlek eller inte, jag visste att det var äkta kärlek. Jag var stolt, i mina ögon var han bäst. Man har sina djupa dalar och man svävar på sina rosa moln ibland men det är så livet fungerar och även kärleken. Man har det kanon vissa dagar & vissa dagar vill man bara sjunka igenom jorden. Det fina med kärlek att man oftast klarar det tillsammans, prata, skratta, gråta. Om man bara ger kärlek, uppskattning, tillit och det där lilla extra som krävs så funkar allt. Jag vet för jag har varit där själv, det är därför jag ska berätta för er om min livs kärlek. Många tycker nog jag är knäpp som skriver detta & helt ärligt vet jag verkligen inte varför jag gör det. Tror dock det är en liten del av mig som måste komma ut, som varit instängd inom mig.


15 år, högstadiet, ung, nyfiken, rädd, blyg. Jag var en normal flicka, precis som alla andra. Jobbade hårt med alla krav från diverse håll. Det var väldigt viktigt med bra betyg och att vara duktig på de mesta, jag visste inte då vad mina drömmar var men om sanningen ska fram så vet jag det inte ännu heller. Ännu har jag inga drömmar eller ambitioner, jag vet inte vad jag vill med mitt liv och jag skäms för att säga det. Vet att folk vill att man ska bli stor, tjäna mycket pengar, skaffa barn osv. Men det är vad jag vill som är det viktiga och det är väldigt lätt att man glömmer bort det ibland, väldigt ofta må jag nog säga. Dock stod han där, 17 år. Det började sakta, jag blev tagen av hans ord. Det var allt jag ville höra, man var ung och kärleken växte fort. Han spelade innebandy, jag innebandy. Det var som en saga, det kändes så bra. Till en början gick det sakta, var lite då & då men tillslut övergick det till mer & mer nämligen varje dag. Man växte upp ihop kan man säga, våra individer formades med hjälp av varandra. Vi hade sjukt underbara stunder men även dåliga, precis som det ska vara. Vissa gånger var vi svaga och andra starka men vi hjälptes åt och vi tog oss alltid ur det. Om man ska se till min stora svaghet då så var det min svartsjuka, jag var sjukt svartsjuk och det har jag idag lärt mig bota. Jag anser att man kan bota sina dåliga egenskaper om någon bara hjälper en. Han stod ut med mig och fick mig att känna att jag var speciell, hans lilla älskling. Jag älskade verkligen hans familj, dock kan jag säga idag att jag tycker så mycket om de ännu. En del av mig saknar de så mycket, jag anser nämligen att man måste trivas med familjen mycket för att det ska kunna funka i ett förhållande. De 2.5 åren var bra år, jag lärde mig mycket och jag växte som människa. Jag blev mer självsäker och har bildat mer förtroende, hade nog aldrig varit den personen jag är idag om det inte varit för honom. Men sedan tog även vår saga slut och varför kan man undra, den frågan ställde jag mig själv miljoner gånger om när det hade tagit slut. Jag förstod verkligen inte varför, jag var helt förstörd. Poängen är att jag tog igenom mig allt smärta och idag är det 1.5 år sedan vi tog skilda vägar. Denna tid har även varit fantastisk även om jag saknar honom så mycket ibland, jag har blivit en helt annan människa och människorna i min omgivning säger att jag är mer glad och öppen. Många säger att det nog var bra att de tog slut, vi är bättre individer nu och vi hade aldrig blivit såhär om de hade varit vi två. Det är en fråga som jag tycker andra gärna kan få tänka på men hålla för sig själva. Visst, jag ska inte sticka under stolen med att jag har varit förbannad, sårad, ledsen X antal ggr på denna tiden pga honom men på något sätt hittade vi ändå alltid tillbaka till varandra. En gång var det äkta kärlek och är det meningen att det ska vara vi så kommer vi en gång hitta tillbaka till varandra.


Idag lever jag mitt fartfyllda liv med innebandy, vänner, jobb & familj. Letar lägenhet i Kalmar och försöker leva livet, men jag ska inte sticka under stolen att jag tänker på honom ibland och på hur vi hade det den underbara tiden och jag försöker inbilla mig att skulle de vara vi igen så skulle vi nog kunna ha det lika bra om inte bättre nu när vi har vuxit på olika håll och är två helt olika individer. Det är en fråga man inte ska tänka på egentligen för man måste verkligen försöka för att se om de skulle gå, vi har sårat varandra så mycket men jag anser att allt går att laga. Jag har lagat mitt, och jag har sagt förlåt minst miljoner gånger. Det finns miljoner skäl att skylla på men någonstans inser man nog att det är bara vi själva som har oss att skylla och inte någon annan, vi var för lättpåverkade och vågade aldrig riktigt ta steget fullt ut. Så från och med nu ska jag köra mitt egna race och lyssna på mitt egna hjärta & huvud så får vi se vart de leder mig. Jag vet & hoppas att det kommer leda till en ljus framtid.

Han lever idag också såklart, har dock inte så stor koll då vi inte har någon kontakt och det är faktiskt lite synd. Dock tror jag han har det bra med innebandy, jobb, vänner osv. Jag tror inte han saknar på samma sätt som jag gör utan han lever livet & har roligt. Jag tror faktiskt han har lagt allt bakom sig och blickar bara framåt och aldrig bakåt. Jag avundas han att han kan göra så, hade jag själv gärna gjort om jag bara hade kunnat. Dock är vi människor helt olika och vi funkar helt annorlunda. Alla är vi en enskild individ med fina egenskaper som man ska ta till vara på. jag försökte aldrig ändra dig, glöm aldrig de.

Detta var lite om mitt liv som ung, dock är jag ung fortfarande men man börjar gå mot vuxenvärld och folk förväntar sig att man ska klara av vissa saker och ting nu som en individ så det är nog dags att börja visa världen att jag också kan stå på mina egna ben! Detta inlägget har jag haft sparat i X antal månader men det är först nu som jag vågar publicera de, hoppas bara inte att mina föräldrar (om de nu läser detta) flippar ur och ni mina kära vänner får gärna kommentera.

 

ett sista förlåt från flickan från det blå


RSS 2.0