målet

glömde förstås tala om mitt mål för denna månaden, jag börjar lite blygt för vet inte alls hur kroppen kmr reagera osv så när februari är slut vill jag stå på:

77 kg

kan kännas som ett förbannat lätt mål, 1 kg på en månad men om jag lyckas mer än det så kommer jag känna en total lycka & det är bättre än att känna sig totalt misslyckad..!!


day 1

då var första dagen här, har jobbat 06.00-12.00 sedan skickade jag iväg ett litet paket som innehåller en tröja.
" jag håller alltid mitt ord"
de som var med i Sälen vet vad det handlar om, så nu har jag ingen tröja mer. så ska vi åka nästa år får det bli andra tröjor ;)

tänkte jobba lite mer ikväll då jag behöver mer pengar nästa månad så jag kan spara men även leva lite.


Vart även på gymmet idag & skulle uppdatera mitt månadskort, köper en månad i taget för 250 kr pga att de inte vet om de kmr gå i konkurrs eller inte. Så sa tjejen idag att hon inte ville ge mig ngt för om två dagar så beslutas de hur deras framtid ska se ut. Kineserna köpte upp hotellet/gymmet/simhallen för en tid sedan & det har sen bara gått utför. Tror & nu bara tror jag att det var samma person som hade Fanderdun & den härvan så det ser verkligen inte så ljust ut...

Vart så jäkla besviken nu när man ÄNTLIGEN bestämt sig för att börja träna på riktigt & hårt så vi får väl se. Annars blir de mycket löpning utomhus & övningar med egen styrka osv.

tänkte jag skulle skriva mått & vikt nu sedan ska jag berätta hur jag hade tänkt gå tillväga :)

(har tagit måtten på de tjockaste ställena på kroppen)

vader: 37 cm
Lår: 64 cm
Mage/höfter: 99 cm
Under byst: 88 cm
Byst: 99 cm
Armar: 34 cm
Rumpa: 105 cm
Vikt: 78.8 kg

Jag har aldrig aldrig sett mig själv som "överviktig", jag vägde 72 i juni vid student/bal sedan gick jag upp till 75 under sommaren & då tränade jag väldigt väldigt mycket så jag tror det hade med det ar att göra. Under hösten har träningen blivit lidande & kilona har ökat. Jag har inte tänkt på det så mycket men nu känns det verkligen inte bra. Jag är varken nöjd med hur jag ser ut eller hur jag känner mig inombords nu & jag har insett att det är bara jag själv som kan göra ngt åt de.

Jag tänkte faktiskt inte ändra mina matvanor så mycket utan mer äta mindre portioner, ta bort smöret på mackan osv. Jag anser att tar jag bort kolhydraterna helt & börjar äta det igen när jag har kommit ner till min målvikt så kommer jag öka i vikt igen för kroppen inte är van vid detta. Sedan älskar jag mackar, tycker det är supergott med "lingongrova" dock ska jag försöka bli bättre på att äta knäckebröd, dricka vatten ist för juice & sedan fettsnåla pålägg som typ kalkon.

Maten idag:

Frukost: Special K med mjölk
1 glas juice
1 knäckemacka med smör & leverpastej
1 Lingongrova med smör, leverpastej & inlagd gurka

Mellanmål: 2 lingongrova med skinkost & 1 glas oboy (fikar med pappa&mamma)

Lunch: Sprödbakad fisk, ris & sås.

Mellanmål: Banan & vatten efter träningen

Middag: Potatismos & falukorv + sallad

Kvällsmat: Banan & 1 knäckemacka med ost

Svårt att "bryta" vanor med maten då jag fortfarande bor hemma & enkel svensk husmankost är enkel att laga till då vi tre (mamma,pappa & jag) jobbar mkt & syrran går i skolan mycket. Alltid enkelt då att bara göra ngt lätt sedan försöker vi äta mer gott & nyttigt på helgerna.

det jag såklart ska försöka sluta helt med är:

- läsk
- godis
- snacks
- alkohol (får bli mindre fester nu & mindre alkoholkonsumation på de jag går på)


fick ni en liten föraning om hur det ser ut i mitt lilla liv nu, får vi se om de blir ngt gym eller inte.

Veckans planering:

Måndag: Jobb, gymmet & sedan jobb igen
Tisdag: Jobb & innebandyträning
Onsdag: Jobb & syrrans halvtidskonsert
Torsdag: Jobb & sedan jobb på CG & sedan jobb igen på kvällen.
Fredag: Lite jobb, åker sedan till Växjö ( Julia Svensson )
Lördag: Spendera förmiddagen i Växjö & sedan kommunmästerskapen. Kvällen förhoppningsvis bio
Söndag: Slappardag & jobb 14-20.30 CG

Sådär, nu ska jag börja med maten.

PUSSS




dags igen

nu vart det sånt här långt break ifrån bloggandet igen, vet verkligen inte varför jag kan få ihop 15 min för att skriva ett litet inlägg.

- brist på tid
- brist på fantasi
- orken

osv.

* det har inte hänt mycket i livet förutom jobb & sedan var jag en vecka i Sälen. en sjukt skön & underbar vecka men ändå
kaotiskt & mkt skitsnack. dock hör väl det till & man hade en föraning om det innan man åkte så.

* jag har även "lagt av" med innebandyn, gått från CL98 till Flyers. Ett beslut som berodde på att jag jobbar så sjukt mkt & kommer fortsätta göra de så jag har varken tid, ork eller kämparglöd som krävs för att jag ska kunna ha en backplats i div 2. I Flyers är det på mina villkor helt & hållet så det känns bra.
Fick ett underbart mejl av Liza D när jag skickade ut massmejl att jag ska sluta.
Hon är för fin den tjejen alltså!


om vi ska prata nutid så har dagen varit förbaskat slapp faktiskt, sovit lite i soffan fixat rummet & kollat på en film bara. hela veckan väntas det mycket jobb så jag ska kunna vara "helledig" på fredag men det kmr jag nog inte kunna vara iaf.
Ska nämligen till Växjö då & besöka min gymnasievän Julia Svensson som pluggar där ska visa mig Växjö stad så jag blir "kär" i staden. Funderar nämligen på att plugga där till hösten då de finns lite program jag är intresserad av för känner att jag måste börja plugga nu annars kommer jag aldrig göra det.
dock är de lite frågeteckan om bidrag osv men ska kolla upp det.
det känns faktiskt väldigt bra!

tänkte även att min blogg ska bli lite mer åt "träningshållet" nu, ställde mig på vågen idag & gillade inte alls vad jag såg. Nu har de verkligen gått utför & jag tror att om jag skriver de i bloggen så kmr jag bli ännu mer sporrad att försöka gå ner i vikt så imorgon ska jag köpa gymkort så får ni följa med mig på denna resan. Kommer skriva ut min vikt & förhoppningsvis mina mått (om jag hinner ta dem) sedan vilka mål jag har. Har bestämt mig för att ha ett mål i månaden som jag ska försöka uppnå. Så det kommer bli lite ändring på Malin Birgersson är de tänkt ;)


PUSSS


packning på G

Sådär äntligen hemma, varit riktigt segt att jobba idag. Kan bero på att natten i Övraby avslutades alldeles för sent men gud så roligt det var ! Jag, Anna, Jenna, Tim, JC & Fredde lirade spel & hade fun.

Ska börja packa inför Sälen nu är de tänkt, men måste egentligen sova. puuhh! Dock måste jag börja för Stina hämtar mig runt 12 imorgon & då ska jag spendera hela dagen i kalmar typ med handling osv.
00.00 imorgon natt bär det av, ska bli roligt!


jag ska sluta bli så fucking överkörd hela tiden, alldeles för snäll..


nu ska här packas!

PUSSS


riktigt riktigt dåligt

Äntligen har jag tid att skriva lite kort, jag lever iaf! Bloggen är precis inte min största prioritet för tillfället, alldeles för mycket andra saker som händer som är faktiskt roligare än att sitta framför datorn (Y)

2010 har börjat och likaså ett nytt kapitel i mitt liv, så därför skriver jag inget om nyår osv.


Idag är det den 7/1 & jag har faktiskt hunnit med ganska mycket på dessa sju dagarna in i januari.

- Jobbat väldigt mycket (som vanligt)
- Spelat första innebandymatchen (på väldigt länge)
- Umgåtts med nära & kära
- Shoppat både skidor, pjäxor & stavar

osv...

Jag har nog inte hunnit med så mycket faktiskt, om jag ska vara helt ärlig.. Har varit sjukt mycket jobb nu innan Sälen.

Påtal om Sälen så åker vi lördag natt, det är en stor längtan. Har sagt till mig själv att jag bara ska ha en sjukt rolig vecka & bli bättre på skidorna.
det som händer i Sälen, stannar i Sälen..

Anna & Jenna: För att ni inte ska bråka om dubbelsängen så har Stina & jag beslutat att vi ska dela på den & ni får våningssängarna ;)


Igår åkte jag skridskor & pulka med "gänget" här hemma, var faktiskt väldigt roligt. Dock kom jag fram till att hockey är nog inte riktigt min grej, men definitivt pulkaåkning. hihi.


Nehe, nu är de jobb 15-21.15 på City Gross har redan jobbat 07.00-12.30 idag.
En likadan jobbardag imorgon så får packa ner allt på lördag (Y)
en veckas semester sen i skidbacken med fint sällskap & såklart alkohol...

Nehe, dags att få i sig lite mat för att sedan köra in till Kalmar..!

slänge in två bilder från igår, den med oss alla fyra var fin :)

bilderna är snodda från http://mrsjenna.blogg.se/






RSS 2.0