funny


förra rubriken kan nog kort & gott säga hur min hemresa gick till. Vägen hem gick kalasbra fram tills att jag kom till E22:an 2.5 mil hemifrån, då krockar jag med ett råddjur. Jag mår bra, har blivit en erfarenhet rikare & allt sånt. vill bara tacka alla (mina föräldrar, stor del) för allt stöd & sådant. det var en riktigt chock som man nog inte kan förstå riktigt, men sådant är livet helt enkelt. Träningen blir dock lidande då jag skadade nacken igår, har ont i den iaf så ska uppsöka läkaren imorgon & se vad de säger.

dagarna uppe hos mormor & morfar var verkligen kalasbra & sköna, har slappnat av ordentligt & bara njutit av min ledighet. det var verkligen välbehövligt så att säga, men nu är man hemma till verkligehten igen. Den "hemliga" saken jag skrev på min blogg för ett tag sen handlade om ett nytt jobb, ska nämligen börja jobba på canal digital kundtjäns. Får se hur det jobbet kommer vara för mig, börjar den 10: onde augsti :)

nu ska jag iväg till torsås & gå med Ews & sedan blir de promenad med Harry ikv runt 21. så jag får lite motion iaf :P

tjingeling!

Överlevde

Ja, jag överlevde resan. Det gick faktiskt väldigt bra och jag körde på så jag var uppe till lite efter åtta. Var bara massa snack med mormor då och jag fick även lite smörgåstårta. Morfar dök upp runt elva för han hade varit på dans. Blev sängen runt tolv för var verkligen helt slut! Idag har vi spelat lite kort, varit ute och kört kollat på fina ställen och morfar visade mig ett jätte fint ställe med värsta utsikten! Grymt fint, har även träffat småkusinerna. Nu ligger jag i soffan och tar de lugnt, ikväll blir de pizza, kort och kolla på tv. Nu börjar travet! Tjingeling!!!

fy skäms :(


Okej, jag får skämmas BIG TIME"!!! Det blev ingen löpning idag heller, det är bara att konstatera att mitt liv är kaos för tillfället. Slutade vid 15, åkte & handlade sedan blev det att hjälpa pappa med djuren. Hem & äta, sedan har jag bara fixat bilen, packat & stressat runt typ. Alltså ingen löpnign & denna veckan var det bara 2 pas på 5 km vadera så de ska jag fixa! Får bli på lördag helt enkelt.


Imorgon jobbar jag till 13, sedan drar jag in till Kalmar & sedan vidare till Dalarna till mormor & morfar. Jag kör vår V 70 helt själv så får se hur detta ska sluta, får ta många pauser helt enkelt. :P

jag skriver imorgon så ni vet om jag har överlvet & jaaa! JAG HAR BLIVIT TJOCK :O


nu väntar nya Wallander filmen.,

pusselipusss

på G


nu har jag alldeles för mycket på G alltså, dagen idag har varit hektisk men samtidigt så sjukt rolig & mysigt. Jobbade mellan 8-13, lagade mat & slappade. Plockade blåbär med farmor, mycket mysigt & välbehövlig pratstund med henne.

Hemma blev det att åka & handla sedan hjälpa pappa med grannens djur som han har & tar hand om nu för grannen är iväg på cykelsemester. Jag insåg att jag nog egentligen är en riktig bondflicka som inte är rädd att få lite skit under naglarna för jag tyckte det var kalasroligt att dra fram hö ( dock grymt jobbigt ), ta bort skiten & snacka med djuren. Hemma blev det att rensa alla blåbären & sedan duschen. Kolla KFF som tyvärr inte räckte hela vägen men de spelade grymt bra så man måste nog vara nöjd iaf...

sitter nu & filosoferar över mitt liv, borde egentligen fixa min garderob som är kaos men det får bli imorgon med alla andra tusen sakerna. På fredga händer det en ganska stor sak, utvalda personer vet vad som händer & ni resten får veta det när jag vet hur de gick osv. Åker även till mormor & morfar en sväng för att komma bort lite. Ska bli kalasmysigt faktiskt, åker antingen fre el lör & stannar till tis-ons. Får se hur allt känns osv, men ska verkligen bli skönt att komma bort. Belv ingen träning idag för de hanns inte med så imorgon efter jobbet ska jag tusan ge mig ut.


Nu väntar en het plattång på mig, för måste platta håret lite innan jag lägger mig annars är de kaos imorgon.

natti natti.

likadana dagar


jaa, alla mina dagar ser absolut likadana ut & det är verkligen inget skoj. Idag jobbade jag, 8.15-18.30 en grymt lång dag med mkt stress pga att varorna hade kommit. Imorgon är jag ledig ifrån ICA men ska hjälpa mamma, ska även hjälpa pappa med djuren & de tkr jag ska bli mysigt. Vår granne är nämligen bortrest så pappa sköter djuren, kossor & hästar. Dock har inte vi ansvar för hästarna, men de hade jag gärna haft men men :) Tycker det är mysigt att vara i ladugården & prata med de små live, jag är knäpp I know.


igår sökte jag som sagt lite jobb, får se om jag får ngt napp. Blev även sugen på att plugga till hösten idag när jag fick brev hem men jag kan verkligen inte besluta mig hur jag ska göra. Har som tur 30:onde juli på mig. Bestämde mig även idag för att jag ska kosta på mig tågbiljetter till mormor & de, måste komma iväg lite så det får bli en liten resa dit upp även om biljetterna går på cirka 1000 kr tur & retur. Så imorgon ska jag ringa dem & kolla läget så de inte har allt för mycket uppbokat så de kan ha lite tid till mig också ;) Åker isf lör-ons, så blir några dagar uppe i Dalarna :)


Ser dock inte ljust ut för Liza´s & min utlandsresa, resorna är alldeles för dyra så det blir väl att vi får åka någon gång lite senare i höst när de har sjunikt. Det sägs att det sjunker när skolorna börjar så det är bara att kolla läget & hålla utkik. blev inte någon träning idag heller för har fortfarande halsont, surt men sant. Så blir att ge sig ut imorgon på en runda, det måste jag verkligen! Opps, nu måste jag kolla när anmälan till tjejmilen gick ut & sedan blir de sängen. Tidigt imorgon igen.

natti natti.

resumé


Nu vart det ett jäkla tag alltså:

Onsdag: Det var kalasskoj här hemma med lite folk, åt, spelade spel & bara hade det mysigt. Slutade med att jag blev fyllechaffis in till stan. Kvällen avslutades alldeles för sent men hade en kanon dag/kväll.

Torsdag: Jag jobbade i 8 h, slutade vid 20 & då gav jag mig ut på en löparrunda. Sprang 9 km på 50 minuter så jag var ganska nöjd faktiskt, sedan blev det styrka. Packade in lite saker i husvagnen som skulle användas i helgen.

Fredag: Jobbade, sedan blev det ner till Dalskär & lite minifest. Hade husvagnen där nere pga vattenfestivalen så umgicks med Jenna, Tim & de gänget. Verkligen supermysigt, sängen blev ett faktum runt 1 efter att mitt liv hade blivit helt kaos.

Lördag: Vaknade alldeles för tidigt men sov en runda på förmiddagen sedan. Fixade & grejade hela dagen inför festen som skulle äga rum. Käkade pizza med Stina & Harry, liten förfest hos ANna & Fredde sedan drog jag vidare till Fia & vidare till Linus. Ner till Bergkvara blev det runt 22, tack Julia för skjutsen! Kvällen var lite kaotisk men ändå bra, den kvällen fick mig att inse tusen bra saker! Jag ska öppna nya kapiteln i livet & stänga dem gamla, bara leva & vara med mina vänner samt träna. Det är så mitt liv ska se ut nu.

Söndag: Vaknade upp tidigt, jobbade mellan 13-17. Innan gosade jag med min underbara 2-åriga kusin som var här på besök. SJutk seg dag som slutade hos Smeds med ltie spel & skitsnack. Mycket välbehövlig kväll helt enkelt.

Måndag: Jobbat hela dagen, sjukt stressig dag med folk hela tiden. Sitter nu vid datorn, ska fixa mitt personliga brev & söka lite jobb hade jag tänkt mig. Smeds vill att jag ska dyka upp hos dem men de blir nog sängen snart pga en lång jobbadag imorgon, hade önskat att jag kunde få ha semester men de tär väl såhär att vara ung helt enkelt. Kollat lite tågresor & insett att det är sjukt dyrt att åka tåg. Är nämligen ledig lör-ons nu te helgen & nästa vecka så vill åka upp & hälsa på mormor & morfar. Så jag tänker nog åka iaf, det får kosta vad det kostar liksom för jag vill verkligen träffa dem nu! Var inte så länge sedan men behöver komma bort ett tag så det skulle helt enkelt vara perfekt.


nehe, nu blir det personliga brevet & sedan sängen. SKulle tränat idag men halsont stoppar det så får bli imorgon ist.


natti natti.


fixar & grejar


Idag ska det tydligen vara lite grillning, kubb & " väggen" här hemma hos mig samt volleyboll. Så idag har jag varit sjukt effektiv för det är mycket som ska hinnas med, men godegud vad skoj det är när man ser att det blir snyggt & bra. Jag hade ätit frukost & allt sådant till 9 & detta har jag hunnit med sedan dess :)

- Klippt gräsmattan
- Plockat upp gräs som pappa hade samlat ihop efter klippningen
- Fixat grillgallrena
- Borstat plattorna + asfalterna
- Letat volleybollnät, platsboll + kubb
- Hittat volleybollnät + kubb
- Rengjort toalett, dusch & handfat
- Dammsugit hela nedervåningen
- Lagat mat till mammi & mig
- Rengjort kylskåpet


Det som återstår att göra innan jag blir helt nöjd & innan gästerna kommer är:

- Sätta upp volleybollnätet
- Handla platsboll
- Handla mat
- Koka kyckling
- Dammsuga mitt rum
- Fixa min garderob ( ifall någon får för sig att rota ) ;)
- Fixa systers rum lite
- Tvätta min spegel
- Duscha
- Fixa iordning mig (hår, smink,kläder)
- Sätta upp kubbet


nu kom pappa hem så nu ska vi fixa volleybollnätet iaf :) och jag lovar ta kort ikväll som jag kan lägga upp här ;)

tjingeling!

pass 1


imorgon gjorde jag pass 1 på träningsschemat & det kändes grymt skönt. Hade Daniel med som sällskap & det var grymt skönt att ha en grabb att springa med som man vet inte ger upp osv. Var grymt stolt över honom att han klarade de, efter gjorde vi massvis med styrka & sådant. Riktigt gutt kändes det när man var klar, på kvällen blev det promenix med Harry & sedan satt vi ute i våra trädgårsmöbler på plattorna fram tills halv tolv & bara snackade massa skit. Länge sedan jag snackade med den tjejen riktigt ordentligt så det var grymt skoj :)

Idag har jag jobbat 10-20, var sjukt mkt att göra på jobbet osv. Nu ikväll har jag spelat minigolf med Jenna, Tim & Lollo. Jag kom 3:a så jag var inte så super dålig :P

Imorgon är jag ledig, så ska avverka pass 2 sedan blir det att städa, klippa gräsmattan, upp med volleybollnätet & osv. Blir nämligen lite grillning & mys här hemma imorgon med det gänget. Ladda inför lördag ;)

nu måste jag sova, är kalastrött.


natti natti.

helgen V.28


I fredags fick jag som sagt nattbesök, många har varit nyfikna på vem denna hemliga människan var & många har trott att det var en kille. Ack så fel, det var Nina som jag delade säng med. Vi snackade skit & skrattade åt allt, var länge sedan jag hade så roligt med den flickan!

Lördagen spenderades på Ekvallen, byafotboll stod på schemat & jag sparkade igång "tuneringen" i målskyttet, gjorde tuneringen första mål. Wii, dock blev det sedan en måltorka för mig tyvärr. Vi vann 2 matcher, förlorade 2 & seplade en lika tror jag. Vi gick iaf inte vidare men om man ska se till det stora hela så ska vi vara nöjda, det var grymt bra lag som var med. Eftermiddagen & liten del av kvällen spenderades hemma med Nina & lillsis. Gjorde oss iordning och sådant sedan åkte vi till Martin där pojkarna var, spenderade en liten stund där & vidarew till Ekvallen. Med magont så vart jag inte så supersocial utan ville mest hem, fick skita i utgången i Kalmar tyvärr med Liza & Stickan. förlåt! Hamnade hemma i min säng alldeles för sent efter lite incidenter som nog inte ska skrivas här, men Liza & Stickan vet iaf vad jag menar & det var anledningen till att jag aldrig kom in till stan.


Sov alldeles för sent på söndagen & sedan det vara slapp till tusen, sprang en 3 km`s runda & sedan blev de 1.5 mils promenad också. Sängen blev det väldigt tidigt för var helt slut.


Idag ska jag lämna bilen på verkstan & under tiden blir det en promenad. Måste även köra pass 1 på sommarträningen då jag bara gjorde 1.5 pass V.28 pga sjukdomar & att kroppen inte känns riktigt 100 än. Men denna veckan ska jag fixa alla 3 passen har jag bestämt mig för. Så det blir en runda upp till slingan sedan & köra intervallen ´+ styrka. Vill även gå med Ews ikv & Harrysson var också sugen., Får se hur jag ska hinna med allt ;)

nu blir de te att göra iordning rummet & mig själv, ser ut som en häxa...

later.

nattbesök

 jobbat mellan 8-30-17 idag, tjockade i mig en pizza med Nina på lunchen + skitsnack :)


imorgon är de som sagt byafotbollen, ska spela 4 matcjher & jag tror precis inte att vi kmr ta oss vidare men man kan alltid hoppas & tro. Fram med den rätta inställningen, ska befinna mig 8.45 imon på Ekvallen pigg & alert. Ska visa chefen att pizzan jag åt idag inte har någon inverkan på mig ;)  haha!  krossa krossa krossa FIA ;) för hon ska tydligen vara med, haha. ska bli roligt att se hennes fotbollstalanger.. Står också mellan två val, grilla med folket imon efter fotbollen eller ut med tjejerna i Kalmar. Kan verkligen inte bestämma mig, ni får se vad jag bestämmer mig för på söndag ;)

nu ska jag fixa rummet & spela hög musik & drömma mig bort.

tack igår för hjälpen med det personliga brevet :)

oppps, nu kom visst nattbesöket & jag ser ut som skit!


igen


jag skriver igen för någonstans måste jag skriva, jag vill bara skrika, jag vill gråta, jag vill skratta, jag vill le. jag vill jag vill jag vill! JAG VILL VETA VAD JAG VILL GÖRA MED MITT LIV!!!!

Jag blir sjukt frustrerad för jag vet verkligen inget, jag kom in på turism i Kalmar. Jag ville ju se om jag kom in på juristlinjerna men de fick jag inte, är det min egna dröm jag lever eller är de eran? Jag skulle vilja vara som alla andra som säger: Jag ska bli bla bla bla bla, jag ska börja plugga i höst till bla bla bla. Det är typ 2.5 vecka kvar av juli & jag vet inte vad jag vill. Jag måste svara på antagningsbeskedet annars mister jag min plats osv, vad vill JAG göra? JAG JAG JAG JAG, jag blir knäpp eller rättare sagt är jag sjukt knäppp nu...

vill jag jobba i höst, åka som au-pair, spela innebandy, börja plugga. Vad tusan vill jag göra? Jag vet vad jag INTE vill göra, jag vill inte bli 80 år & säga till mina barnbarn att jag jobbade hela livet & besökte typ bara Grekland, Spaninen osv. Jag vill kunna berätta om mitt äventyr till liv osv, allt sådant som jag långt inne i själen vill. Jag har ingen pojkvän nu, jag har inget. jag skulle kunna åka när jag vill. Vännerna & familjen finns alltid kvar! jag vill jag vill jag vill jag vill, jag vill verkligen veta vad jag vill göra. jag vill inte vara kvar i Kalmar hela mitt liv & allt sådant. Jobba på ICA & hos mamma hela livet, utan jag vill utvecklas. bli stor & allt sådant, bli nöjd över livet så jag kan se tillbaka när jag blir gammal att jag levde ett grymt bra liv iaf. ohhhh, sicken ångest!

nu ska jag sluta skriva innan ni blir rädda för min knäppa sida, men denna tjejen som skriver idag ser man inte alltför ofta. denna tjejen är full av frustation, ilska, glädje, ångest, sorg osv..

bye

ny favorit


jag trotsade faktiskt regn & blåst idag & begav mig ut på en löprunda. Efter mycket övervägande så bestämde jag mig för Korslycke rundan som jag vet är 9.2 km, jag vet det pga att jag har kört & mätt den med bilen en gång för jag tänkte att någon gång ska jag springa den. Sagt & gjort så blev det idag, var riktigt nöjd när jag kom hem. Joggade mig igenom hela rundan & ökade lite i slutet, gick dock inte något. Sedan blev det armhävningar & mage när jag kom hem, blev tajt om tid pga det tog 1 h att springa så var hemma vid 12 & vid 13 skulle jag börja jobba tajt tajt!

På jobbet är de sjukt hektiskt just nu, ska jobba 9-17 imorgon men drar nog mig uppåt till 8 för måste göra tusen grejer känns de som innan kunderna & alla varona kommer.

efter jag slutat imorgon så är de långhelg då jag inte jobbar förrän på tisdag igen, ska bli sjukt skönt. lördag blir det hela dagen fotboll här hemma på Ekvallen sedan blir de kanske lite fest på kvällen, jag kör nog dock nyktert. Ska inte festa förrän vattenfestivalen har jag sagt, får se hur de går..


min nya favorit jag ska berätta om är: en grov macka med bregott, leverpastej & inlagd gurka/smörgåsgurka det är sjukt gott alltså!


nu ska jag ta fram lite "poesimusik" & ta fram min konstnärliga sida..


tjingeling..


joooobbb


igår var de jobb mellan 11-20 & sedan bio med Ews. Såg proposal & den var väldigt rolig & verkligen helt klart sevärd. Tack för en underbar kväll hjärtat med mycket prat & mys :)

Idag ska jag jobba 13-20, så ligger i sängen nu & funderar på om jag ska ge mig ut ikväll & träna eller om jag ska hinna med det nu innan. Det blåser sjukt mycket ute & jag kan verkligen inte bestämma mig vilken runda jag ska springa för vi har inte någon riktigt bra här hemma. Bara asfalt överallt typ & det tycker jag inte om att springa på... Sedan blir de ganska tajt om tid också. Ni ser, jag hittar bortförklaringar hela tiden för att slippa. Men idag ska jag tusan springa!

nehe, nu ska jag ge mig ut i regn & blåsten!

later.

halsont


Fick sluta halv fem idag för hade blivit fel i schemat jippe, då blev jag happy :) Hade tänkt avverka första passet i semsterträningen idag men jag hoppar nog de för jag har ont i halsen. Tror gårdagens träningspass var lite för tidigt kanske, men det kändes verkligen okej i kroppen men men..

Igår var träningen iaf:

2.6 km i högt tempo
500 m * 4 i hög backe, intervall
20*3 situps
15*3 armhävningar

Så jag hade ett flås & kroppen vill tydligen annorlunda än vad jag vill så bara att vila lite & sedan dra av passen med början imorgon kanske.


Träningen på pass 1 är såhär:


Uppvärmning

7.5 km långdistans
Bållyft 40*3
Armhävningar smalt grepp 30*3
Plankan 50 sek*3
Utfallssteg 30 pb * 3
Finnen fram 30 st
Finnen bak 30 st...

Jag vet verkligen intte vad finnen är för någon så om någon vet så tar jag tacksamt emot era förslag :) Dock blir denna träningen kanske på tisdag eller onsdag för mig för jag är inte så superpigg. Har 2 pass till jag ska avverka denna veckan också så vi får väl se hur jag ska få till att i kalenderna. på lördag är de fotboll hela dagen & motion där :)

Nu ska jag ner & förbereda mig för KFF-MFF, ladda Kalmar ;)

later.



back to one


Hej & hå nu är himlen blå..

ehh, nee egentligen är den lite blå + vit. Ganska kallt ute ikv faktiskt.

Om jag ska summrera helgen så har den varit kanon, verkligen kalasbra!

Fredag: Jobbade till 18, kollade lite fotboll & vidare upp till Övraby där de var grillning & mys. Det blev såklart utgång så runt halv tolv blev det Kalmar & vallen. Efterfest såklart när de stängde dock inte någon lång stund för mig, var hemma runt halv fyra helt kalasseg men hade en sjukt rolig kväll på vallen alltså.

Lördag: Fick jobba mellan 10-13 & sedan var jag död resten av dagen. Var chaffis till mammi & pappi som kollade Svensson Svensson i stan & åt senare på stekhuset. De hade fått det i julklapp av oss barn & det var tydligen uppskattat :) Spenderade min kväll med lillsis, tacos & hyrfilm stod på schemat. Såg " I taket lyser stjänorna" & "bröllopsduellen".. Båda filmerna var ganska bra men jag kom fram till att jag nog gillar action mest alltså.

Söndag: Skulle jobbat med mammi lite men de blev inställt, kollade runt lite på utbildningar osv. Vet inte riktigt vad jag vill hitta på i höst så jag ville se vilka möjligheter som finns men jag blev inte så mycket klokare av det så jag ger nog snart upp. Lagade mat til familjen, räfsade lite för pappa har trimmat häckarna idag osv. Åkte sedan upp till Torsås & avverkade två rundor i spåret + lite intervall + armhävningar & mage. Körde ganska lugnt idag då jag ville se hur kroppen mådde efter "alla" sjukdomar som har besökt mig men den kändes faktiskt ganska pigg, så var skönt. Schemat inför sommaren är ju inte att leka med så gäller att följa det slaviskt skulle jag tro. Sis tyckte jag hade blivit tjock efter 2.5 vecka i soffan så dags att ta tag i livet kanske :P Dubbelhaka & mer höfter är tydligen det som har förstorat sig, dags att sätta fart & bli fit till vattenfestivalen ;)



Veckan som kommer är de sjukt mycket jobb, stänger 4 dagar. Men får sluta tidigt på fredag och det är ett stort plus, hoppas på lite minigolf då kanske. På onsdag hoppas jag de blir bio med Ews & karin när jag har slutat, behöver träffa de tjejerna! På lördag är det även byalagsfotboll, sker här hemma på fotbollsplanen en gång om året. Så jag ska vara med i chefens lag, ICA MÖRE heter vi so watch out ;) Hört att några har sjukt grymma lag så vi blir nog ganska besegrade men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken ;) Kommer nog förhoppningsvis bli ganska roligt.


Saker jag ser framemot:

Vattenfestivalen 18 juli
Utomlands med Liza, (Sanna?), (Sis?) + (kompis?).. Bokar nu till veckan så får vi se vilka vi blir.
Gotland med innebandylaget 14-16 augusit
Göteborg med innebandylaget Björnslaget (början av september)

Sedan hoppas jag på en tur till mormor & morfar också några dagar, får kolla läget lite om vi kanske kan åka några dagar i slutet av juli. Bara sis & jag kanske, ska snacka med henne nu om de & kolla hur hon jobbar.

din gotlänning, jag saknar dig & våra pratstunder ;) mhihih..

Nehe, nu blir de sängen för börjar 8 imorgon & slutar 20.. då blir de en liten löprunda om jag orkar..

natti natti..


sol sol sol


solat lite idag, fixat med grejer i Torsås osv. Lagade mat till mammi & pappi, jobbade 2 h, tog ett kvällsbad med lillsis osv.

imorgon blir de jobb 11-18 & sedan blir de grill & mys med lite folk här hemma i Söderåkra. Lutar väl åt kanske utgång, men är inte riktigt säker på att jag är sugen men den som lever får se vart vi hamnar., Liza vännen skulle ju ut så skulle varit roligt att träffa henne :)

nu ska jag ner & borsta de vita..

nattinatti.

träsmak i rumpan syndrom


idag har jag bara varit hemma, otroligt segt men har fått lite gjort. Sov alldeles för länge, men behövs nog när man inte är riktigt pigg. Nina kom & hälsade på och stannade här nästan hela dagen. vi låg ute 1 h i solen sedan snackade skit, fixade mitt rum osv. Lirade lite kort med lillsis. Var även uppe i Torsås nu ikv & kollade på mitt gamla lags försäsongsträning. Nu när jag har uppehåll med CL tänkte jag springa lite med det gamla laget, är inte så roligt att springa själv hela tiden så tänkte träna 2 ggr med dem & 2 ggr själv så blir de nog bra. Efter 2.5 vecka i soffan nu får jag nog starta försiktigt för det kommer nog vara riktigt tungt. Sedan jobbar jag till 20 båda dagarna nästa vecka då de tränar så jag får dra igång lite försiktigt på egen hand...

imorgon ska jag ge mig på att laga lite biffar osv till familjen, mumma.

nu ska jag kolla lite resor med Liza för de börjar faktist att dra ihop sig :)

tjingeling!

RSS 2.0